keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Juhannustarina

IMG_7419
Perjantaina juhlitaan juhannusta, valon ja keskikesän juhlaa. Juhannuksella on mulle ihan erityinen merkitys, sillä me ollaan tavattu mieheni kanssa toisemme juhannuksena tasan viisi vuotta sitten, kun lähdettiin kaveriporukalla viettämään juhannusta Himosfestareille.
IMG_7463 Me oltiin täysin tietämättömiä toisistamme eikä mun pitänyt alun perin lähteä edes festareille, kun en niistä hirveästi ole koskaan välittänyt, mutta siskoni sai minut ylipuhuttua, kun toisena vaihtoehtona oli viettää juhannus yksin kotona. Olin silloin todella rikkinäinen sisältä kaikenmoisten suhdekiemuroiden jäljiltä, enkä ollut erityisellä juhlatuulella. Mietin kuitenkin, etten voi mitään menettääkään ja tulis koettua ekaa kertaa festaritkin ja päätin lähteä mukaan. Kai siellä ihan hauskaakin voisi olla?
IMG_7423
Meillä oli kiva mökki vuokrattuna ihan kävelymatkan päässä festarialueesta ja muu porukka oli lähtenyt sinne jo päivää ennen, kun minä tulin erään toisen kaverin kanssa myöhemmin perästä töidemme päätyttyä. Matkan aikana siskoni soitti kahteen kertaan ja hehkutti, että täällä kaveriporukan mukana on yksi sinkkumies, joka on ihan mun näköinen ja oloinen, että meistä tulis hänen mielestään todella hyvä pari. Minä siinä vaan  tuhahtelin, että just joo ja mietin, että mitä hän nyt voi mun miesmausta mitään tietää.
IMG_7460 Mökille saavuttuamme näin ensimmäsen kerran A:n. Täytyy kyllä kehua, että aika hyvin tuo sisko-kulta taisi sittenkin tietää miesmakuni.;)
Iltaa jatkaessamme vilkuiltiin molemmat toistemme suuntaan, muttemme saaneet kumpikaan kunnon katsekontaktia toisiimme, kun aina jompi kumpi sattui katsomaan toisaalle. Seuraavana päivänä kuitenkin päästiin juttelemaan vähän enemmän toistemme kanssa ja Kaija Koon laulaessa suudeltiin.  Mä en olis ikinä kuvitellut, että löydän mun elämäni miehen festareilta ja se kuulostaakin aika koomiselta, kun en todellakaan ole mikään festari-ihminen, eikä miehenikään ja olen monta kertaa miettinyt, kuinka pienestä se oikeasti oli kiinni, että me edes tavattiin!
IMG_7489
Siitä alkoi meidän rakkaustarina ja kohta ollaan oltu vuosi naimisissa. Olen myös oppinut kantapään kautta erään elämän ohjeen, että elämässä täytyy tapahtua välillä niitä kurjempiakin asioita, jotta voi tapahtua niitä hyviä. Kaikella on aina tarkoituksensa.

19 kommenttia:

  1. Ihana Silja ♥ Teidän rakkaustarina on kyllä kaunis ja niin tarkoitettu tapahtumaan :) Toivottavasti tämän vuotinen juhannus on yhtä ihana kuin viisi vuotta sitten ollut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ane ♥ Aivan ihanaa ja rentouttavaa juhannusta myös sinulle!♥

      Poista
  2. Oi mikä ihana ja kaunis kukkaistyttö! ♥ Elämä on kyllä niin kummallista toisinaan, hyvässä ja pahassa. Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu, milloin tapahtuu ja missä tapahtuu, mutta sehän se elämän hienous loppujen lopuks onkin. Tää oli suloinen juhannustarina teidän ensitapaamisesta :)

    Mukavaa juhannusta! ♥

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ihanuus! ♥ Kyllä se elämä tosiaan osaa aina yllättää, osasitpa ihanasti pukea nuo ajatukset sanoiksi! Ihanaa juhannusta! ♥

      Poista
  3. Hih, mietin tossa, kun luin että ootte ollu jo 5 vuotta yhdessä, häh?! 5vuotta?! :D Musta tuntuu et aika on mennyt ihan älyttömän nopeasti..ihan just äsken olisit kirjoittanut että lähdet Himokselle juhannukseks.. Oli muuten pakko selata postaukset uudelleen,haha! :D

    Ihanaa juhannusta teille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei äläpä!:D Just tossa miehelleni sanoin samaa, että vastahan me tavattiin ja nyt ollaan yhtäkkiä jo tässä! Voi miten ihana kuulla, että oot lukenut niitä mun vanhoja postauksia.♥♥

      Ihanaa juhannusta sullekin Terhi!♥

      Poista
  4. Eikä! Miten ihana tarina ja miten ihana kuva <3 Hyvää juhannusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saija!♥♥ Huippua juhannusta sinulle myös!

      Poista
  5. Voi että miten ihana tarina!♥ Niin upeat kuvat susta tässä postauksessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihana♥ Kirsikkapuut on kyllä niin kauniita, harmi, että ne kukkii niin vähän aikaa. Niitä sitten ihastellaankin kyllä senkin edestä!

      Poista
  6. Voi teitä söpöliini-höpöliinit! <3 Tällasten juttujen takia sitä jaksaa uskoa kohtaloon, että kaikki tapahtuu syystä vaikkei sillä hetkellä niin tuntuiskaan. Nimenomaan ne kaikki tärkeimmät jutut tuntuu aina olevan pienestä kiinni! Meilläkin oli kaikki mahdolliset epätodennäköisyydet puolellamme ja tässä sitä silti ollaan :)))
    Heini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Te ootte just kans nimenomaan niitä söpöliini-höpöliinejä!♥♥♥♥ Se on vaan se, kun se oikea kolahtaa.♥ Muruset!

      Poista
  7. Ihana rakkaustarina <3
    Ollaan oltu P kanssa melkein yhtä kauan yhdessä kuin te, meille tuli 5,5v yhdessä ja nyt kuultiin yksi positiivinen uutinen tähän juhannukseen, itseasiassa juuri sinä päivänä kun tuli tuo 5,5v. ja tajusin eilen, että se taitaa olla minun onnenluku :)

    VastaaPoista
  8. Siis 5 vuotta?!!?? Vastahan sä kerroit A:sta! Huhhuh kyllä aika menee sitten nopeasti. Ihana kuulla tämmösiä tapaamistarinoita <3 -miljama

    VastaaPoista
  9. Ei vitsit mikä ihana tarina teillä on taustalla, kaikki voi tosiaan olla noin pienestä kiinni ja sen oman puolison voi löytää ihan mistä vain.. nimenomaa silloin kun sitä kaikista vähiten odottaa ♥ Oot niin upee noissa kuvissa :)

    VastaaPoista
  10. Hihi, niin suloinen tarina teillä <3 Yleensä kun vähiten odottaa niin silloin se tulee eteen :)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.