tiistai 28. kesäkuuta 2016

Midsummer 2016

kippis
Kippis!
Ihanaa viikon alkua! Nyt ollaan vihdoin selvitty juhannuksesta ja on aika palata taas ruotuun. Nyt tuntuu viikonlopun jäljiltä kyllä niin ähkyltä, kun tuli herkuteltua joka päivä ihanalla grilliruualla, jälkkäreillä ja juhannussangrialla. Kaiken kaikkiaan oikein hyvä paketti läheisten ympäröimänä, mutta ihan kiva palata takaisin arkeenkin.:) 
IMG_8097
IMG_8082
Hessu nauttii omasta juhannusherkustansa..
IMG_8124
Britatorttu
IMG_8093 Me vietettiin juhannusta siskoni luona meren läheisyydessä. Grillattiin laittoman hyvää ruokaa, pelattiin lautapelejä, saunottiin, kuunneltiin juhannusvalsseja:D sekä kipitettiin keskiyöllä kallioille ihailemaan upeaa juhannuskokkoa. Huomasin kokkoa katsellessamme myös saman joutsenpariskunnan, jotka vierailivat meidän häissämme viime vuona. Aika rohkeita, kun uskaltautuivat uimaan niin lähelle rantaa, vaikka kallioilla oli todella paljon ihmisiä. Tunnelma oli kyllä todella upea, kun aurinko laski hiljalleen meren taa ja ilma oli lämmin. Istuskeltiin hetki kallioilla, mutta hyttyset kävivät lopulta niin sietämättömäksi, että päätettiin lähteä takaisin kotiin pelailemaan.
juhannus
juhannus2016
IMG_8139
Juhannussangriaa
Sunnuntaina oli aivan mielettömän kuuma ilma. Pelailtiin korttipelejä terassilla, johon aurinko porotti taivaan täydeltä ja välillä teki jopa pahaa olla auringossa, kun oli niin kuuma! Mä viihdyn mielummin vähän varjossa, kuin täydessä auringonpaisteessa. Paloin pikkusen hartioista, mutta vaikka kuva näyttää melko pahalta, ei tuo onneksi sattunut ja nyt on jo ihan parantunut pientä punoitusta lukuunottamatta!

Sellainen juhannus tänä vuonna!:) Miten teidän juhannus sujui?

11 kommenttia:

 1. Kokoonnuttiin meille, lapset ja lastenlapset kans ja tehtiin kaikkea hauskaa, mitä juhannuksena ruukataan.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa ihanalta sinunkin juhannuksesi!:) Silloin on ihana olla läheisten kanssa ja nauttia kesästä täysin rinnoin!

   Poista
 2. Ihana mitä kuvia! Voi kun näitä pakkasettomia juhannuksia osuisi kohdalle jatkossakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Voi apua, onko teidän suunnalla ollut juhannuksena pakkasta?:O

   Poista
 3. Ihania fiilistelykuvia - sun juhannus kuulosti tosi kivalta:) Itse vietin jussia ihan vaan mökillä rentoutuessa ja lauantai meni Himoksella:)

  http://elli-amanda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Elli!♥ Sunkin juhannus kuulosti tosi kivalta!:) Juhannuksena kuuluis niin olla jossain mökillä hyvässä seurassa! Ehkä taas ens vuonna!:)

   Poista
 4. Ihanalta kuulostaa ja näyttää sun/teidän juhannus! Tosi kivoja ja tunnelmallisia kuvia :) ♥

  Erika

  VastaaPoista
 5. Juhannus meni aikalailla minun vanhempien luona, yhtenä päivänä käytiin Pelle Hermannissa leikkimässä. Rauhallisissa merkeissä siis :)

  Ensi vuoden juhannuksen suunnitelmatkin on jo selvillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just ihanaa rauhottua ja nauttia kesästä perheen ja hyvän ruoan merkeissä!:)

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.