maanantai 13. kesäkuuta 2016

Summer greetings

Iltaa! Pahoittelen, kun minusta ei ole kuulunut vähään aikaan. Nyt on käynyt niin, ettei meidän tietokone herännytkään enää henkiin korjausyrityksistä huolimatta, joten on aika ostaa ihan uusi kone. Palveli se mukavat 8 vuotta, mutta viimeinen niitti tuli eräänä iltana, kun sähköt menivät poikki eikä tietokone jaksanutkaan enää käynnistyä. Onneksi  kuvat saadaan vielä talteen koneen uumenista. Sellaista se on, että välillä sattuu eteen yllättäviä rahamenoja, mutta onneksi niistä selviää, kun osaa varautua. Meillä oli ollut mielessä hankkia uusi kone jo ennen tätä täydellistä tuhoa, mutta suunnittelu jäi silloin vain ajatuksen tasolle, mutta nyt on sitten uusi kone tilattu! Pieni hetki siis vielä, jotta pääsen kunnolla taas kirjoittelemaan. Tätä postausta kirjoittelen taas porukoiden koneella, mutta kuten aiemmin mainitsin, en tätä hyvin mielelläni täällä tee, koska kuvien lataaminen on hieman hitaampaa ja raskaampaa. Mutta nyt oli aivan pakko tulla jotain höpisemään ja jakamaan kuulumisia.:)

Ensimmäinen pätkä kesälomaani hujahti hetkessä ja pakko sanoa, että oli tosi ihanat kaksi viikkoa! Me ei suunniteltu tekevämme mitään erikoista, mutta kaikkea mukavaa tuli kuitenkin tehtyä! Käytiin heti ekana viikonloppuna laivalla ystävien kanssa viihtymässä, otettiin kirppispöytä Porin Patakirppikselle ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä, kun ollaan saatu siivottua omia kaappeja ja tavara on mennyt kaupaksi. Saa muuten käydä kurkkaamassa, jos haluaa häkkivarasto nro 388, tervetuloa!:)
IMG_7634
Raivattiin miehen suvun mökillä talkoissa piha kesäkuntoon ja loppuviikosta mentiin rentoutumaan ja nauttimaan hellepäivistä mun suvun mökille. Grillattiin illalla ihanaa kesäruokaa, makoiltiin auringon laskuun laiturilla kuunnellen nostalgista 80-90 luvun musaa, lämmitettiin sauna ja vilvoiteltiin terassilla pitkälle yöhön, kun oli niin lämmin ilma ulkona. Meille osui kyllä ihan superit kelit lomalle!
IMG_7589
IMG_7599 Seuraavana aamuna tehtiin herkkuaamupala ja meidän piti tosiaan ihan vaan rentoutua, mutta saatiin jostain yhtäkkiä hirveä energia ja vimma raivata meidänkin mökin pihaa ja sitten sitä vaan yks kaks alettiin hommiin! Kaadettiin pari puuta merinäköalan edestä ja siistittiin ranta ja mökin edusta kivaksi. Nyt ei tarvitse enää pelätä, mihin jalkansa laittaa, kun näkee mihin astuu! Vielä olis kiva saada tänne lisää terassialaa ja palju, jossa lillua..
Ennen ja jälkeen:
mökin_piha
Aika eri näköinen, vai mitä?:D
Saatiin seuraavana viikonloppuna ihanat Jenni & Tero meille kyläilemään ja oli ihanaa höpötellä kaikenlaista ulkona vilttien alla yömyöhään miesten katsoessa jalkapalloa. Pidettiin myös Heinin ja Aleksin kanssa mun synttärien alla pieni siipi-ilta. Tehtiin itse marinoituja siipiä sekä kastikkeita ja istuskeltiin taas höpöttämässä kaikenlaista yöhön asti. Samalla tuli suunniteltua erilaisia reissuja kesän varalle, joita ootetaan ihan innoissamme! Koti iltoja ollaan vietetty kahdestaan kotia laittaessa. Mieheni teki meille ihanat uudet yöpöydät, joista tulee myös piakkoin kuvia sisustusblogin puolelle! Ollaan myös joka ilta katsottu ainakin pari jaksoa X-Files sarjaa, johon ollaan jääty ihan koukkuun. Muistan, kun nuorena tää oli yks mun lempparisarjoista ja nyt on ollut tosi kiva katsoa näitä uudelleen, kun ei muista enää mitään ja saa vähän paremmin kiinni yleisjuonestakin! Me just tossa puhuttiin, että kun meillä on nyt menossa jo 7 tuotantokausi, että mitä me sitten taas katsotaan, kun nämä loppuu?:D
IMG_7725 IMG_7665 IMG_7757
Unirytmi meni lomasta aivan sekaisin ja herätyskelloon on ollut taas vähän totuttelemista, mutta eiköhän tää tästä! Kesäaikaan on kuitenkin aina paljon energisempi olo, kun valoa riittää pitkälle yöhön...ja siitä syystä tulee kyllä helposti nimenomaan valvottua.:D

Luonto näytti taas kauneimpia puoliaan muutama päivä sitten, kun sateen jälkeen taivasta koristi upeaakin upeampi sateenkaari ja eräs ilta, kun olimme juuri menossa saunaan, huomasimme etupihallamme tämän kaverin:

IMG_7856 Jäätiin varmaan tunniksi istumaan meidän portaille seuraamaan ja ihailemaan tätä kaunista luontokappaletta. On jotenkin niin upeeta päästä näin lähelle luontoa ja sen ihmeitä ja juuri sen takia mä niin rakastan asua täällä.

6 kommenttia:

  1. Ihana hyvänmielen postaus! Itse jo kovasti odottelen kesälomaani! Juhannuksen jälkeen pidän kaksi viikkoa ja elokuussa loput. Mitään erityisiä suunnitelmia ei ole mutta eihän sitä aina tarvitse ollakaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla, että tykkäsit lukea.:) Sulla alkaa sitten ihan kohta kesäloma! Sitä juuri, että aina ei tarvitse suunnitella mitään erikoista, kun vaan nauttii ja saa kunnolla rentoutua. Ohjelmaa tulee, jos on tullakseen!:) Ihanaa tulevaa lomaa!♥

      Poista
  2. Meillä taas eka lomaviikko oli viimeviikolla eikä Merikarvialla ollut todellakaan lämmin :D Suunnitelmissa oli Kallo ja Yyteri mutta ensi kerralla sitten...toivttavasti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eikä, nyt on ollut kyllä aika viileitä kelejä, mutta toivotaan, että helle tulis takas loppukesän ajaksi! Mua ei ainakaan saa uimaan, jossei oo se 30 ulkona lämmintä!:D

      Poista
  3. Ihania kesäkuvia ja niin kuin joku tuossa sanoi, ihana hyvänmielen postaus ja inspiroiva! :) Siun postauksia seuraa aina mielellään, oli aihe mikä tahansa. :)

    VastaaPoista
  4. Odotan niin, että pääsen lomalle, vaikka paljon ei voida mitään tehdä. Joudun olemaan tod.näk 3 kk ilman minkäänlaisia tuloja, joten varaa ei ole tehdä :(

    Vielä tuli yllättävä menokin tähän päälle, kun puhelimen akku loppui ja sitten pitäisi ostaa allergiareaktion varalle adrenaliinipiikki. Onneksi vähän on itsellä säästöjä jäljellä ja edes mies töissä, ettei vallan jäädä puille paljaille.

    Toivon, että tulisi kivoja ilmoja, kun tarkoitus mennä mökille viikoksi :)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.