keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Perfect summer night

27796960133_2a824fb589_o

Heissan ja kivaa keskiviikkoa! Mä en ole taas hetkeen saanut itseäni koneen ääreen kirjoittelemaan, kun ulkona on ollut niin ihanat kesäkelit, etten oo malttanut olla yhtään enempää sisällä, mitä on pakko. Ihanaa, kun tänä kesänä saa nauttia lämmöstä!

Oltiin viimeviikonloppuna viettämässä kesäiltaa Heinin ja Aleksin luona ja oli niin onnistunut ilta, että vieläkin ihan hymyilyttää! Grillailtiin yhdessä herkkuruokaa ulkona, kuunneltiin hyvää musiikkia, syötiin jälkkäriksi siiderisorbettia, pompittiin trampoliinilla tai me lähinnä jännitettiin Heinin kanssa, koska pojat murtaa itseltänsä jonkun luun.. Yöllä saatiin loistava idea lähteä käymään paikallisessa pubissa, jossa tanssittiin ysäreitä ihan täysillä! Meno oli (ainakin meillä ja yhdellä ruusulla, joka yritti iskeä meidän miehiä:D) aivan loistava ja jalat kiitti seuraavana päivänä. Aamuyöstä käveltiin takaisin Heinin ja Aleksin luo eikä pieni vesisade haitannut ollenkaan, kun tunnelma oli vaan niin hyvä.
kollaasi Ens viikonlopuksi ollaan luvattu, että helleraja menee rikki ja me aiotaan suunnata mökkitunnelmiin siitä nauttimaan. Luvassa lisää grillailua, lautapelejä, sulkapalloa, karaokea ja ehkä jopa uimista! Ihania kesäiltoja teille, nauttikaa!

8 kommenttia:

  1. Tykkäätkö kastehelmi astioista, jos, niin, osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
  2. Hyvännäköisiä juomia :P Ja söpö toi koira!

    VastaaPoista
  3. Hei mitä toi pinkki juoma on? Pakko saada 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kuohuviiniä, mutten suosittele ostamaan, sillä maku ei ollut kauhean hyvä.:s

      Poista
  4. Hei! Oon tilaamassa teippupidennyksiä ja luin sun viimesimmän postauksen hiustenpidennys yhteistyöstä. Haluaisinkin sun rehellisen mielipiteen siitä suosittelisitko rapunzelin houksia vai yhteistyökumppanisi? :)
    Kiitos valmiiksi jo vastaiksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Rapunzelin hiustenpidennykset ovat laadukkaita, käytin niitä silloin todella paljon, mutta jos olisin tiennyt tästä Irresistible Me -verkkokaupasta aiemmin, olisin ostanut mieluummin täältä, koska hiukset ovat vielä selkeästi laadukkaampia ja tukkaa on paljon enemmän, kuin Rapunzelin pakkauksissa. Irresistiblen sivuilla saa itse valkata, kuinka monta grammaa haluaa ja tykkäsin siitä!😊👍🏻

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.