tiistai 4. lokakuuta 2016

Äänestä vuoden kauneinta sormusta 2016

Kide nro.5

”Pienistä kiteistä ja vesipisaroista kasvaa lumihiutaleita, Kide sormuksessa onnistuin vangitsemaan ilon ja herkkyyden, tämä on muotoiluni filosofian kivijalka.”
-Olli Johan Lindroos

6-kide-lindroos
Meillä töissä ollaan tällä hetkellä todella innoissamme, sillä johtajamme Olli Lindroos on suunnittelemallaan sormuksella toistamiseen mukana valtakunnallisessa kilpailussa, jossa Suomen kultasepät kilpailevat vuoden kaunein sormus -tittelistä.

Kiteen tarina on alkanut jo vuonna 2012, jolloin porilainen kultaseppä ja E. Lindroos -koruliikkeiden omistaja Olli Lindroos suunnitteli LUMI -sormuksen ja malliston. Vuoden kaunein sormus 2012–kilpailun voittaneesta LUMI -sormuksen ajatuksesta: ”Pienistä kiteistä ja vesipisaroista kasvaa lumihiutaleita” on tiivistynyt SADE -mallisto vuonna 2014 ja viimeisimpänä tulokkaana kaunis KIDE.
Kide mallisto julkistetaan Jouluna 2016. Mallisto tulee täydentämään vihkisormus valikoimaamme ja on täydellisen yhteensopiva LUMI ja SADE sormusmallistojemme kanssa. Kaikki sormuksemme valmistetaan Porissa, E. Lindroos Oy:n omalla kultasepänpajalla, kotimaisena käsityönä.



Jos Kide on mielestäsi vuoden 2016 kaunein sormus, käythän antamassa arvokkaan äänesi täällä 31.10.-16 mennessä. Äänestämällä osallistut samalla arvontaan, jossa voi voittaa Kalevala Korun kauniin uutuuskorun Valoisa, jonka arvo on168€.Kiitos.
 Kide-sormus-1024x633
lindrooslogo

9 kommenttia:

  1. Ääni annettu! Ihana 💍

    VastaaPoista
  2. Moikka! Mistä tuo teidän makkarin nahkainen penkki on :) ja paljonko oli hintaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!:) Ostimme Maskusta, jossa tuolilla ja penkillä oli silloin tarjoushinta.:)

      Poista
    2. Ok.. Paljonko siis jäi hintaa :) se kiinnostais

      Poista
  3. En ehkä kestä kuinka ihana pari ootte sun miehen kanssa <3_<3 kattoin äsken ton videon jonka oot tehnyt tänne blogiin teidän häistä :) siis vautsi mikä pari! Tuli pari onnen kyyneltäkin vaikka en sua tunnekkaan :) kauanko ootte kaikenkaikkiaan ollut yhdessä :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon kauniista sanoistasi!♥♥ Ihana kulla♥ Me ollaan oltu tällä hetkellä 5 ja puoli vuotta yhdessä.:)

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.