torstai 10. marraskuuta 2016

Sweet november ✽

kollaasi1 Ihanaa kirpeää marraskuuta kaikille teille siellä ruudun toiselle puolen. Pitkästä aikaa oli taas ihanaa päästä kirjoittelemaan tänne. Luulen, että oon saanut vähän innostusta siitä, kun päästiin muuttamaan meidän tietokone sille tarkoitetulle paikalleen, eli yläkerran aulaan. Pääsi tuolta pimeästä huoneesta pois ja kunnon työpöydän päälle! Tästä tulee kohta lisää juttua sisustusblogin puolelle.:)

Arvatkaa muuten, kuinka innoissani oon ollut, kun ollaan saatu pieni hyppysellinen lunta tänne meille Poriinkin! Sain nimittäin just nähdä kuvia melko lumisesta Helsingistä, että siellä on oikein kunnon kinokset, vau! Jospa mekin saatais vielä tänne, edes jouluksi. Oon huomannut todella monen ihmisen valittelevan kylmää säätä sekä lumisateita, mikä mua ihmetyttää tosi paljon, koska talvihan on yksi kivoimmista vuodenajoista! Täytyy vaan itse osata asennoitua siihen, että mitä kaikkea kivaa voi tehdä talvella.:)

Lumesta pääsemmekin jouluun. Laitettiin miehen kanssa edellispäivänä meidän etuovelle ulkovaloja ja mun tekis niin mieli laittaa jo koko talo täyteen joulukoristeita! Mutta yritän hillitä itseni vielä vähän aikaa, ennenkuin päästän sisäisen jouluhirmuni täysin valloilleen. Arvatkaa muuten, kuka alkoi just leipomaan joulutorttuja.. Oon pakottanut A:n katsomaan mun kanssa jo yhden joululeffan. Joka vuosi sama juttu, että ne tietyt leffat on aina pakko nähdä! Niihin lukeutuu mm. Yksin kotona, Napapiirin pikajuna, Joulupukki ja noitarumpu, Joulutarina.. Ootteko te yhtä hulluja, kuin minä?:D
bambi
Viime viikonloppuna vietettiin siskoni miehen kolmekymppisiä meidän mökillä saaressa. Ulkona oli niin upea ilma, että jos ei olis ollut niin kylmä, olisin mieluusti jäänyt vain tuijottelemaan maisemia. Venematkalla nähtiin vastakkaisella rannalla suloinen bambi juomassa vettä. Avattiin myös glögikausi ja suosittelen ehdottomasti testaamaan glögiä sekoitettuna punaviiniin, sillä se kombo sopii erinomaisesti yhteen! Syötiin loimulohta ja vietettiin laatuaikaa parhaan seuran ja koirien kanssa. Koettiin seuraavana päivänä myös pelottavia hetkiä, kun veneeseemme oli tullut vuoto ja vene alkoi täyttyä hiljalleen vedellä..onneksi saimme nopeasti apua, sillä seuraavana päivänä vene oli lähes uponnut. Tällaisten hetkien jälkeen osaa jälleen arvostaa sitä, kuinka kallisarvoinen tämä pieni elämä onkaan.
Perheemme on viettänyt myös suruaikaa, sillä pappamme nukkui pois vakavan sairauden saattelemana. Hän pysyy onneksi ikuisesti sydämissämme sekä mielessämme.
auringonnousu
Tuntuu, että aina näin joulun alla on todella paljon menoa, eikä meinaa enää itsekään pysyä perässä, kun kalenteri huutaa täyttä ja silti väleihin olisi soviteltava vielä vaikka ja mitä! Ens viikon viikonloppuna lähdetään Helsinkiin yhden ihanan ihmisen synttäreitä viettämään. Oon nähnyt hänet viimeksi varmaan yli kuusi vuotta sitten ja ikävä on ollut melkoinen! Niin ihanaa. Toivottavasti ne lumikinokset säilyy siihen asti. Pakko käydä tsekkaamassa myös Stockan jouluosasto.;)
hessu Pari viikkoa sitten juhlittiin työpaikkamme 40 -vuotisjuhlaa sekä pikkujouluja Porin Mekanissa. Ruoasta huolehti Bucco, jonka menu vei kielen mennessään! Ilta oli aivan mieletön. On upeaa saada olla osa tätä tarinaa ja tuntea kaikki nämä upeat ihmiset ympärillä. Niin paljon lahjakkaita ammattitaitoisia ja hyväsydämisiä ihmisiä. En voisi olla ylpeämpi ja onnellisempi työpaikastani.
kollaasi
Oli kiva tulla vaihtamaan kuulumisia. Nyt täytyykin lähteä paistamaan noi tähtitortut loppuun, jotta saadaan vähän leffaevästä glögin seuraksi.;) Kivaa illan jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Hei Silja.

    Todella ihana postaus, vaikka välillä sattuikin vähän ikävempiä asioita. Onneksi nämä ei niin toivotut tilanteet opettavatkin arvostamaan elämää aivan eri tavalla ja nauttimaan niistä pienistä asioista. :) Kaikkea hyvää sinulle! Toivoo: Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari♥ Sinulle myös ja ihanaa joulun odotusta♥

      Poista
  2. Tykkään kanssa talvesta, siinä on jotain tunnelmaa :) . Etenkin ennen joulua. Mutta kyllä joulun jälkeenkin sitä on jäljellä.

    Kiva päästä pulkkamäkeen ja käydä lenkillä raikkaassa ilmassa. Ja lumi kivasti narskuu jalkojen alla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvi on kyllä ihanaa aikaa♥ tykkään myös samoista asioista, kuin sinä.:) Kunhan maa nyt vain pysyisi valkeana!

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.