maanantai 5. kesäkuuta 2017

Kuulumisia ja asua pitkästä aikaa!

IMG_0490 Heippa ja kivaa alkanutta viikkoa kaikille lukijoille! Lähdettiin viimeviikon torstaina mieheni kanssa extempore spa-lomalle Tallinnaan ja palattiin eilen sunnuntaina kahden aikaan aamuyöstä takaisin kotiin. Oli kyllä rentouttava, mutta myös aika raskas reissu! Nukuttiin tänäänkin vahingossa 12 asti, oli ilmeisesti vähän univelkoja. Teen matkasta vielä ihan oman postauksensa, mutta nyt vähän muita juttuja!
kuvaa7
Käytiin eilen juhlimassa Pipsaa valmistumisen johdosta. Oli kiva nähdä taas ja aika vierähti taas, kuin siivillä, kun oli niin paljon juteltavaa. Syötiin herkullista kaakkua, kahviteltiin ja höpöteltiin niitä näitä ja siirryttiin hetken päästä ulos nauttimaan auringosta, kun oli niin ihanan lämmin. Sain myös yhtäkkiä syliini tollasen ihanan SULOisen leijonanpoikasen. Mä olen pitänyt kisua tälleen kunnolla sylissa viimeksi lapsena, joten vähän jännitti, mutta ihan turhaan. Sulo oli niin ihanan rauhallinen, pehmoinen ja nuuhkutti mun korvaa tuossa sylissä ollessa.:D Aivan ihana tapaus.

Vietiin Pipsalle valmistujaislahjaksi vähän tuliaisia Tallinnan reissulta. Muunmuassa käsintehty puuhelmikaulakoru, jossa oli mun mielestä aivan ihanat sävyt ja sopi Pipsalle niin upeasti! Toivottavasti sankari tykkäsi myös.:)
Suunniteltiin tossa pientä grillailuakin jo, kunhan aurinko ja lämpö taas palaavat. Nyt ainakin täällä meillä nimittäin sataa vettä. Huomisesta lähtien pitäisi olla taas nätti keli.
IMG_0428 Pitkästä aikaa muuten asukuviakin tänne blogin puolelle! Monet ovat näitä kovasti toivoneet, kiitos kovasti. Ihana kuulla, että mun asukokonaisuudet kiinnostaa jotakuta, vaikken mitenkään erikoisesti osaa pukeutuakaan. Asuksi valikoitui siis Tallinnasta ostamani uusi ihana valkoinen off-shoulderpaita, johon yhdistin lisäksi beigen bleiserin, laukun sekä tuollaiset ikivanhat kukkasandaalit, joiden remmit olivat myöskin sattumalta täysin samaa sävyä! Ulkona oli oikeasti tosi lämmin, enkä pitänyt tota bleiseriä päällä, kuin vaan kauppareissun aikana. Kaupoissa on meinaan aina ihan hirveän kylmä, varsinkin kylmätiskeillä ja yritän päästä vaan aina mahdollisimman äkkiä pois niiden lähettyviltä haha!:D
IMG_0429 IMG_0452 IMG_0447
IMG_0440
Tänään ajateltiin tehdä niinkin mielenkiintoista, kuin rakentaa vanhoista ikkunanpokista minikasvihuone meidän yrteille!:D Oikeasti siis ollaan molemmat ihan innoissamme tästä, niinkuin aina kaikista meidän pikku projekteista. Tää on tällanen kiva yhteinen harrastus, josta molemmat innostuu ja kun joku projekti valmistuu, on niin mahtavaa nähdä kättensä jäljen! Meillä on tällä hetkellä myös muita ideoita jonossa, toteutusta vailla ja ihan kädet syyhyää, että pääsee hommiin! Näin ne sadepäivätkin kuluu mukavasti.:)

Hei ihanaa päivän jatkoa kaikille! Nähdään seuraavaksi Tallinnapostauksen sekä toivotun pizzareseptin merkeissä!;*

14 kommenttia:

  1. Ihana sinä! <3 Kiitos kun kävitte meille ja todellakin tykkäsin lahjoistanne <3 Onpas muuten Sulo söpöinen sun sylissä <3 Pitää sitä grillailua vähän katsella :) Ja on muuten tosi tuo että kaupoissa tulee aina kylmä, varsinkin niiden kylmäkaappien luona, eikä tartte ees olla vieressä vaan jossain lähimain. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellenne, että päästiin kylään, oli ihana käydä!:)♥ Ja ihana kuulla, että lahjat olivat mieluisat.♥ Täytyy sopia se grillailupäivä!

      Poista
  2. Kiva kun oot taas alkanut postailemaan enemmän :) Tää sun blogi on sellanen hyvän mielen blogi, tosi mielellään sun juttuja lueskelee :) Ja kiva on asukin, simppeli on kaunista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mimmu, tosi ihana kuulla, että tykkäät lukea mun juttujani!♥:) Vähän tuntuu kankealta näin pienoisen tauon jälkeen, mut kyl se siitä.♥

      Poista
  3. Kiva postaus ja näytät kauniilta :) Jään innolla odottelemaan Tallinna-postausta! Meillä on nimittäin miehen kanssa parin yön reissu Tallinnaan varattuna ja erityisesti ravintolavinkit tulisi tarpeeseen :)

    -Laura-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon.♥ Ja sattuipa sopivasti! Tallinnassa on hurjasti hyviä ravintoloita, suosittelen ehdottomasti Tripadvisoria, niin löytyy varmasti herkulliset paikat ja kivoja nähtävyyksiäkin, jos tykkäätte käydä kiertelemässä enemmän!:)

      Poista
  4. Kaunis asukuva jälleen ja Ihana toi kissa :) Olisi ihana päästä lukee teidän tallinnan reissusta,sillä ollaan mun mieheni kanssa menossa ensviikolla tallinnaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kitos paljon.♥ Kisu oli ihana ja pehmoinen.♥ Hei sattuipa sopivasti, että tekin olette menossa!:) Kivaa reissua teille, nauttikaa!♥

      Poista
  5. Ehdottomasti asukuvat kiinnostaa <3 Jään jo odottelemaan postauksia Tallinnasta :)

    VastaaPoista
  6. Oot niin tyylikäs ja jään myös odottelemaan Tallinnan postauksia <3

    VastaaPoista
  7. Asuun sopii täydellisesti nuo kukat, ihanan kesäistä ja kevyttä <3 ja terassilta pisti silmään tuo hyvännäköinen lyhty, onko mistä hankittu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kivasta viestistäsi!:)♥ Lyhty on aurinkokennolla toimiva ja ostettu Clas Ohlsonilta, todella kätevä, kun syttyy itsestään, kun tulee tarpeeksi hämärää.:)

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.