sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Pakoon!

Meillä oli jännittävä ilta viime perjantaina! Päästyäni töistä treffattiin Pipsan kanssa miehinemme Puuvillan Espresso Housella, jossa meillä oli puoltoistatuntia aikaa terästäytyä ja kerätä voimia illan koitosta varten...

Collage
AMyDspjg
... nimittäin pakenemaan ajoissa Jaskan pubista! Mentiin siis pelaamaan Mysteerin pakohuonepeliä Jaskan pubi ja kahvittelujen äärellä pohdittiin, että mitä kaikkea meillä voi olla vastassa! Pipsa kutsui meidät mukaan, kun oli saanut tällaisen kivan blogiyhteistyön ja tottakai oltiin innokkaana mukana! Me ollaan mieheni kanssa käyty jo aikaisemmin kokeilemassa täällä yhtä reality pakohuonepeliä, jonka lisäksi olen nuorempana pelannut erilaisia nettipakopelejä, joten osasimme vähän odottaa, mitä oli luvassa ja miten kannattaa lähteä liikkeelle. Meillä oli siis tunti aikaa selvittää erilaisten vihjeiden avulla tiemme ulos huoneesta tällaisen tarinan alustamana:

"Eilisilta oli älyttömän hauska. Tutustuitte illan aikana mukavaan kaveriin nimeltään Jaska ja ilta huipentui jatkoihin hänen kotipubissaan. Jaskan pubi osoittautui mainioksi mestaksi, mutta Taliskerin virratessa selvisi kaksi asiaa: Jaska olikin astetta rajumpi kaveri, ja jokin hermostutti häntä koko illan.
Yhtäkkiä, menon ollessa kovimmillaan, huomaatte Jaskan hävinneen. Valot ovat poissa, ulospääsy pubista on teljetty ja jotain pahaa on tulossa tunnin päästä…
Pystyttekö pakenemaan ajoissa?"

Aika jännittävä, eikö!!:D Pakohuoneesta en voi kertoa tämän enempää, sillä jos olet kiinnostunut, täytyy sinun tulla koettamaan pakoa aivan itse, mutta todella hauska ajanviete kaveriporukalla! Oli niin hauskaa, miten kaikki olivat niin innoissaan mukana pohtimassa erilaisia vihjeitä ja selviytymässä yhdessä niistä eteenpäin! Loppuvaiheessa, kun aikaa oli enää muutama minuutti, mulle iski pakokauhu ja pettymys, että eikä, nyt me jäätiin  tänne loukkuun, eikä selvitty tästä tehtävästä, mutta kun palaset loksahtivatkin yhtäkkiä kohdalleen, päästiin ulos sekuntia ennen ajan loppumista!! Woohoo, se fiilis oli ihan mahtava! Olis nimittäin jäänyt kyllä harmittamaan, jos ei oltais päästy peliä läpi, sillä ei oltaisi saatu ikinä tietää, mitä olis pitänyt tehdä ja miten peli olisi loppunut, jos ei alottaisi ihan alusta uudelleen.
r2m3YsPg Voittajafiiliksillä lähdettiin vielä puimaan pelin jännittäviä tapahtumia Rossoon. Meidän piti alun perin mennä syömään nepalilaiseen, mutta kun ravintola näytti niin hämärältä ja hiljaiselta, päätettiin etsiä jokin toinen paikka, mikä olisi pidempään auki. Mulle on tärkeetä, että saa syödä ja höpötellä rauhassa, eikä ole mikään hoppu, jos ravintolaan mennään syömään! Kovin moni paikka ei vain ollut enää niin pitkään auki, mikä vaikutti sitten paikan valintaan, mutta oli ihan kiva käydä Rossossakin.
NzswrhnB jcAbL0nA rB7zTPqg zpfOWe6A hmiO4WDA Rossossa tilasin itselleni kanaa ja pastaa yrtti-valkosipulivoissa. Ruoka oli hyvää, mutten jaksanut syödä koko annosta loppuun asti. Se on jännä, miten aluksi toi annos näytti mun mielestä jopa suhteellisen pieneltä, mutta herranjestas se oli täyttävää ja silmät veti jälleen kerran enemmän, kuin masu! Jälkkäriksi otettiin Pipsan kanssa puoliksi pieni jädeannos.

Siinä höpöteltiin ilta yhteentoista asti ja vielä olisi juttua riittänyt, mutta meidän oli pakko suuntautua kotimatkalle sänkyä kohti, sillä mua odotti vielä täyspitkä työpäivä lauantaina. Olinkin niin väsynyt, että nukahdin melkein heti ja aamulla olin ihan sekaisin, että missä oon ja mitä tapahtuu!:D

Tästä päivästä jäi super kiva fiilis ja aiotaan ehdottomasti käydä ratkomassa jokin pakohuone vielä tällä porukalla!

Kaikki postauksen kuvat: Pipsa ♡ Kuvien muokkaukset: minä itse

2 kommenttia:

  1. Kuulostipa kivalta! Aika kova suoritus :D

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.