keskiviikko 27. maaliskuuta 2019

TOP 5 kosmetiikkatuotteet

Tätä postausta oli itseasiassa aika haastava tehdä, sillä multa löytyy useampikin suosikkituote tällä hetkellä, mutta yritin ajatella, että mitkä ovat ne kaikista tärkeimmät jutut, joita ilman en osaisi/haluaisi olla. Eivät ole missään järjestyksessä, sillä yhtä mahtavia juttuja kaikki!

IMG_2612 Lumene Instant Glow -sävyseerumi
- Aivan uskomattoman ihana tuote, jota kannattaa kokeilla, jos tämä ei ole vielä tuttu! Käytän tätä meikkivoiteen sijasta tai lisään tämän päälle pienesti meikkivoidetta rasvoittuvammalle ihon T-alueelle. Seerumin vuoksi meikkivoidetta ei todellakaan tarvitse laittaa paljoa ja iho saa luonnollisemman ja hengittävämmän lopputuloksen. Seerumi kosteuttaa ihoa, antaa ihanaa hehkua ja luonnollista sävyä kasvoille näyttämättä meikatulta. Pipetillä on helppo annostella muutama pisara kasvoille. Sävyseerumia löytyy eri sävyissä ja multa löytyy niistä kahta, hieman päivettyneemmälle sekä vaaleammalle talvi-iholle. Näitä voi helposti myös yhdistää, jolloin saa haluamansa sävyn näiden kahden välimaastosta!

IMG_2626 IMG_2630 We Care Icon In Love Glow -korostuspaletti
- Sävyssä Forever Rose Gold. Mun ehdoton highlighter suosikkini, josta löytyy kolme erilaista korostustuotetta: kevyt valopuuteri, helmiäismäinen higlighter sekä upeasti kimalteleva sparkle kimallesävy, jota voi lisätä hieman näyttävämpään juhlameikkiin. Käytän eniten kahta ensimmäistä, sillä arkena en uskalla kimallella ihan niin lujaa, mutta sparklea voi käyttää välillä ihan hennosti luomissa tuomassa kivaa tvistiä arkiseenkin meikkiin!

IMG_2617 Lumene Matte -meikkivoide
- Kaikista meikkivoiteista palaan aina takaisin tähän ja olenkin oppinut, että mitä turhaan vaihtamaan tai kokeilemaan edes muita, jos yksi on todettu hyväksi(tämä lause pätee siis hyvin muihinkin asioihin!:D). Mulla on sekaiho ja päivän mittaan T-alue rasvoittuu ja alkaa kiiltämään. Tää on ainoa kokeilemani meikkivoide, joka pitää ihon pisimpään mattapintaisena ja peittää ihon virheet luonnollisesti alleen.

IMG_2610 Rimmel Glam`Eyes Liquid -eyeliner
- Tämä on sellainen tuote, mitä olen käyttänyt jo niin monta vuotta, etten edes muista milloin olen tämän meikkipussiini löytänyt! Eyelinerissa mulle ehdotonta on nestemäinen koostumus sekä ohut pitkä sivellin, jolla saa tehtyä tarkasti ohuempaa että paksumpaa rajausta. Tämä pysyy todella hyvin paikoillaan eikä varise, jää luomivakoon tai kulu pois(paitsi tietysti hankaamalla ja pesemällä).

IMG_2619 Vichy Normaderm -puhdistusgeeli
- Tätä olen tainnut täällä itseasiassa jo hehkuttaakin täällä, mutta on sen verran mainitsemisen arvoinen tuote, että pakko hehkuttaa lisää! Yksinkertaisesti parhain kasvopesu, mitä olen kokeillut. Hellävarainen, pehmeä ja puhdistaa meikin helposti kasvoilta. Kätevästä pumppupullosta saa helposti annosteltua haluamansa määrän kämmenelle, mutta pienikin tippa riittää koko kasvoille. Vaahtoaa samettimaiseksi vaahdoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.