keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Kesägallup

Heipparallaa! Nyt on aivan upeat helleilmat ja arvatkaapa mitä? Mä olen nyt kesälomalla! Olen itseasiassa ollut jo toukokuun alusta, mutta kaikenlaisia hommia on piisannut, joten pääsin koneen ääreen kunnolla vasta nyt, enkä malta ihan hirveän kauaa tietenkään istuskella sisällä, kun pitää päästä nauttimaan tosta mielettömästä säästä!;)

Lomani kunniaksi tein tällasen hauskan kesägallupin. Oon joskus vuosia sitten tehnyt tämän saman gallupin ja kun viimeisestä on kulunut tosiaan jo useampi vuosi, niin oli hauska täyttää tää uudestaan ja katsoa, mitä nyt vastaisin. Oon ehdottomasti enemmän kesäihminen, vaikka tykkäänkin jokaisesta Suomen tarjoamasta vuodenajasta. Kesässä on niin paljon erilaisia mahdollisuuksia tehdä kaikkea ja ulkona viihtyy enemmän. Silloin tuntee enemmän elävänsä!

Tää on ny oikee kunnon kesäpostaus, joka sisältää ihania kesäisiä juttuja, joita miettiessä nousee hymy huulille.♡ Aurinkoista päivää jokaiselle!
26762689446_6d96474329_c Miltä kesä sinun mielestäsi tuoksuu?
- Vastaleikatulta ruoholta, kukkasilta, lämpimältä hiekalta, muurahaispesältä, metsältä, raikkaalta sateelta, ja grilliruualta!

Entä kuulostaa?
- Linnun laululta, pörriäisten surinalta, tuulen suhinalta puissa, lokkien kirkunalta ja veden liplattelulta. Ehkä myös hyttysiltä, mutta toivottavasti tänä kesänä vähän vähemmän niiltä.

Maistuu?
- Tuoreilta mansikoilta, herneiltä, kirsikoilta, grillatulta tuoremaissilta sekä muilta grilliherkuilta! Oih, en malta odottaa, että näitä saapuu kauppoihin ja pääsen taas maistamaan näitä kaikkia!

 Monelta meet yleensä nukkumaan kesällä?
- Kun kesäillat vaan valoistuu, niin helposti menee yli 12, kun ei edes ehdi tajuamaan että kello on niin paljon. Toki tähänkin asiaan saattaa tulla muutoksia..:D
upea-kesäilta
 Lempi kesähajuvesi?
-Tällä hetkellä mun lemppareihin kuuluu Escadan -  Cherry in the air ja Victorias Secretin  kevyet vartalosuihkeet. Kesäisin tulee käytettyä aina vähän kevyempiä ja makeampia tuoksuja.

 Kesäbiisi?
 -Vielä ei oo tullu mitään uutta, johon oisin tykästynyt, mutta esim. nää iskee:



Kauriinmetsästäjät - Intiaanikesä

Bob Marley feat. LVNDSCAPE & Bolier  - Is this love

Spekti - Räikkösluokanjahti

Pasi ja Anssi - Tää on se maa

 Pelkäätkö ukkosta?
- Pelkään ja kunnioitan, mutta samalla rakastan! Mun mielestä ukkosessa on jotain ihanan kiehtovaa ja jännittävää. Kunhan nyt ei tietenkään satu mitään.

Kesä_tekemistä
Paras tapa viettää kesälauantaita?
- Istuskella rauhassa ulkona terassilla ilta-auringon lämmittäessä, edessä tuoreita marjoja ja hedelmiä ja ehkä joku hyvä kirja. Se ettei oo kiire mihinkään.♡ Tai vaihtoehtoisesti hauska ilta ihanien ihmisten ympäröimänä, hyvää ruokaa, juomaa ja joku kiva pihapeli tai lautapeli!

 Oletko menossa festareille tänä kesänä?
- Tänä kesänä taitaa jäädä jopa mökkeilyt suurimmilta osin väliin, kun ei uskalla lähteä mihinkään kovin pitkälle, jos vauveli päättää just sillon tulla maailmaan!:D Olis ehkä vähän ahdistavaa lähteä soutelemaan mökkisaaresta sairaalalle.:")

Lempi jätskimaku?
- Mangomeloni on ehdoton kestosuosikkini, mutta passion Solero on myös herkkua!

Kesän lempikukka?
- Pioni. Sitten joskus, kun meillä on terassi kunnossa, haluan istuttaa meille kukkapenkin täyteen pioneja.♡
Jazz-ruokaa Minkälainen Pori on kesällä?
- Kuhinaa joka puolella, niinkuin muurahaispesässä! Varsinkin Jazzien ja Porisperen aikaan.  On ihana huomata, miten Pori herää eloon kesäisin. Mun mielestä upeaa on, että Jazzien aikaan keskustasta suljetaan pari autotietä ja alue pyhitetään ravintoloille ja niiden terasseille. Ihana kulkea vapaasti kävellen ja nauttia herkullisista ruoan tuoksuista ja sitten käydä syömässä jotain ja juoda ehkä pari viilentävää. Olen silti enemmän luonnonrauhassa liikkuja, kuin ihmisvilinässä kulkeva sielu.

Matkakohde?
 - Jos voisin nyt lähteä jonnekin, niin lähtisin varmaan Kreikkaan. Ikävä kreikkalaista ruokaa ja upeita maisemia!

Mitä odotat eniten kesältä?
 - Että saadaan meidän pienokainen maailmaan ja päästään tutustumaan häneen kunnolla.♡ Tästä kesästä tulee unohtumaton!

Suunnitelmia kesälle?
- Nauttia täysin rinnoin ihan vaan olosta ja tutustua uuteen tulokkaaseen. Kävellä pitkiä vaunulenkkejä ja nauttia jokaisesta hengenvedosta. Mitään erikoisia suunnitelmia meillä ei ole, mutta ei aina tarvitsekaan! Päivä kerrallaan.:)

 Särkänniemi vai Linnanmäki?
- Nyt tähän on vaikeempi vastata, kun ei olla käyty Lintsillä vuosiin! Viime vuonna käytiin Särkkiksessä viettämässä hääpäivää ja meillä oli niin hauskaa, että menisin ehkä mieluummin tänne, kun on lähempänäkin.:)
uiminen
 Uitko paljon kesällä?
 - Viime kesänä tuli uitua jonkin verran meressä, kun oli niin kuumat ilmat, mutta muuten mua on aika vaikeaa saada uimaan, jos ilma ei ole riittävän lämmin.

 Uikkarit?
- Ostin viimekesänä Bubbleroomilta ihanat kietaisu-uikkarit, joista saa erilaisia vaihtoehtoja. Nää olis kiva saada myös jossain toisessa värissä, mutta kaikki oli silloin jo loppuunmyyty, eikä lisää ole tullut.:(

 Sukellatko silmät auki vai kiinni?
- Auki, mutta oon yrittänyt olla sukeltelematta, sillä haluan suojella silmiäni! Täytyis varmaan kyllä hankkia ihan uimalasit sukeltamista varten.

 Hyönteinen?
 - Perhonen ja sudenkorento. Ne on todella kauniita.

Inhottavin hyönteinen?
- Ehdottomasti hyttyset ja hämähäkit. Viime vuonna olisin varmaan sanonut myös ampiaiset, kun ne oli hellepäivistä vähän äkäisiä. Muutama pistos tuli saatua!
IMG_3205
Meikki?
 - Perus arkimeikki, jossa paljon highlighteria ja ripsienpidennykset.♡

 Kesäkynnet?
 - Pinkki on pop! Aina!

 Hiukset?
- Mä oon laiskistunut hiustenlaiton kanssa vuosien kuluessa, mutta letti, perusponnari tai sotkunuttura toimii aina!
juhannus
Lempi kesävaate?
- Löysä kivannäköinen mekko.

 Kesäkengät?
- Mukavat tennarit, loaferit tai kauniit sandaalit.

Asuste?
- Kello. Oon niin tottunut kellon käyttöön, etten voisi enää elää ilman. Ktasotaan, miten käy nyt,  kun en ole töissä, että unohtuuko kellon käyttö vallan vai jatkuuko edelleen lemppariasusteena.
IMG_3196  Aurinkolasit?
- Mulla on yhdet ainoat kunnolliset Burberryn aurinkolasit, joita käytän autoillessa. Muut aurinkolasini ovat tuollaisia pilipali laseja, mitkä ei suojaa miltään eikä kyllä edes näytä hyvältä.:D

 Rusketutko helposti kesällä?
- Mä en oikeastaan rusketu ollenkaan, muutun vaan punaiseksi. Rakastan päivettynyttä ihoa, sillä se näyttää mielestäni kauniimmalta, kuin vitivalkoinen. Tästä syystä käytän itseruskettavaa.

Itseruskettava?
- Mun lemppari itseruskettava on ehdottomasti Sunkissed tan mousse sävyssä dark. Tätä on helppo levittää vartalolle levityskintaan avulla ja pehmeän vaahdon sekä osoitusvärin ansiosta epätasaisuuksia on helppo välttää. Supersuositus kaikille itseruskettavien käyttäjille!

4 kommenttia:

  1. Me ollaan Patun kanssa edellee samanlaisia valvojia kuin ennenkin, vaikka on noi kaks ipanaa. Nekin valvoo xD. Eivät millään meinaa mennä nukkumaan ajoissa. Onneksi leikkivät iltaisin omassa huoneessa ja menevät itsenäisesti nukkumaan. Saadaan Patun kanssa sit iltarauhaa.

    Toisaalta hyvä et menevät myöhään nukkumaan, niin nukkuvatkin aamulla pitkään :). Se on positiivinen puoli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota oonkin miettinyt, että täytyy katsoa, miten lapsi sitten nukkuu ja herää, niin voi vähän ajoittaa sitä nukkumaan menoa! Turhaan sitä menee nukkumaan liian ajoissa, jos sitten liian aikaisin nousee ylös.:D

      Poista
  2. Mukava gallup ja kivoja kesäisiä kuvia! :) Vaikka just nyt ei niin kesäiseltä tuolla ulkona näytäkkään, kun vettä sataa kaatamalla :D Toisaalta mä kyllä myös pidän kesäsateesta ja etenkin sen jälkeisestä tuoksusta ja raikkaasta ilmasta. Ihanaa, rentouttavaa kesäloman jatkoa sulle! <3

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana!♡ No nyt heitti kyllä ilmat ihan kuperkeikkaa, kun ensin oli tosiaan ihanat hellepäivät ja nyt sadetta ja ihan hirveän kylmää! Toivotaan, että pian taas lämpenee.
      Kesäsateet on kyllä ihania. Se jotenkin rentouttaa kuunnella sitä ropinaa ja juurikin se sateen jälkeinen raikas tuoksu, aah.♡

      Ihania päiviä sinne myös!♡

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.