keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Luhta

Tättädää! Uus päiväpeitto vihdoinkin! Peruutin sen hobbyhalli päiväpeiton, kun näin tän! Tää uus päiväpeitto on Luhta -merkkinen, harmaan värinen, kiiltäväpintainen ja varmasti laadukas! Kangas tuntuu sellaselta, ettei se likaannu helposti eikä Hessun karvat jää kiinni, mikä on oikeesti aika tärkeä huomio..tosta valkosesta oliosta kun lähtee karvaa melkolailla..
Pitäis ottaa uudet kuvat päivänvalossa, mutta olin niin täpinöissäni, että nappasin kuvat heti! Tosta pitsilampusta jää vaan kivat kuviot seinälle, mikä haittaa kuvan selkeyttä...:)
Mitäs mieltä olette? Eikö ookin paaljon parempi, ku edellinen!?!:)

4 kommenttia:

 1. Ihana toi kuvio mikä tosta lampusta tulee ! :)

  VastaaPoista
 2. OPRI: Niinon, mutta on se joskus aika psykedeelinenki, ku jos vaikka lamppua liikauttaa, niin tuntuu että koko maailma pyörii! :D

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollu tollanen samanlainen päiväpeitto nyt vähän yli vuoden käytössä! Se on ollu kyllä tosi kannattava ostos ja toi kangas on pysynyt nättinä kovasta käytöstä huolimatta! :)
  -Alexandra-
  PS. Tuu pian luiruileen mun kans Tampereelle! :D ikääävä sinuu<3

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi, ilahduin nii sun kommentista<33 Kun en eka arvannu, et se oot sääää!<3 :D Just täs aattelin et tuun sinne heti, ku tulee sellane joku viikoloppu, et on vapaa! :DD <3 ja paljon rahaa..xD

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.