torstai 17. helmikuuta 2011

"Aurinko paistaa, mut se paistaa läpi vartalosta, minusta ei jää varjoa"

Mulla on kauhean keväinen fiilis ollut jo pari päivää, vaikka ulkona on tollanen ilma! Haluaisin lähtee johonki reissuun ja tehdä kaikkea kivaa..:) Vaik ihan laivareissu tekis poikaa. Tai jotkut zembalot.:D En oo pitkään aikaan ollut missään..Lauantaina on töitä, mutta sen jälkeen jotaki!!

Lupasin muuten esitellä mun tuliaiset, jotka sain isältä ja äidiltä ja tässä tulee:
 2 magneettia, simpukoita ja Lolitan hajuvesi
Tän Lolita Lempickan hajuveden pyysin ja tää on aika erikoisen tuoksuinen..
Todella voimakas tuoksu ja mulle tuli lähinnä mieleen salmiakki, toffee, vanilja. Ei ehkä mikään ihanin hajuyhdistelmä, mutta loppuviimeks ihan ok, kunhan tasoittuu. Jumalaisen kaunis pullo jälleen kerran. 
Tuoksua kuvaillaan näin:
L de Lolita Lempicka
"L, the second perfume from designer Lolita Lempicka, embodies an ancient mariner myth, with the sea for a background and a mermaid for a mistress. The woman who wears it is untamed and precious, free and elusive. The scent itself is a passionate combination of everlasting flower, bitter orange, cinnamon, vanilla and precious woods. And like a treasure recovered from the deep, the aquamarine, heart-like jewel of a bottle is caught in a golden net."
 
Semmoista.. Mun piti kertoa teille mitä kaikkea löysin Ikeasta. Oon saanut eteisen jo näyttämään aika kivalta.:) Vielä pitäis tapetit vaihtaa ja maalata. Kuvaan, kun ehdin sillä nyt täytyy rientää taas töihin! Heippa!

Happoradio - Ahmat Tulevat

6 kommenttia:

 1. onpa ihana pullo ainakin tuolla tuoksulla! Kivan oloinen blogi! :)

  VastaaPoista
 2. Minna Karoliina: Noniin on!:) Lolitalla on kaikki hajuvesipullot niin ihanan näköisiä, et ihan sama miltä haisee, kunha saa tuijotella niitä..:D Kiitos paljon:)

  VastaaPoista
 3. Jään odottelemaan innolla kuvia eteisestäsi! =) Asutko ihan vuokra-asunnossa vai miten, kun maalailet seiniä ja tapetoit? Munkin tekisi niin mieli vähän laittaa täällä seiniä uusiksi, mutta ei olla uskallettu, kun tää vuokrakämppä kuitenkin on!

  VastaaPoista
 4. Tellu: Kiva kuulla! :)Omaa asuntoa on:)

  VastaaPoista
 5. Ihana hajuvesi. Kuulostaa mielenkiintoisen hajuselta. Kuin pitkä muuten olet?

  VastaaPoista
 6. Anon: No sitä se todella on! :) Oon 160cm lyhyt.:)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.