tiistai 8. helmikuuta 2011

Diipadaa


Katon tässä samalla Simpsoneita, joten teksti on mitä sattuu.:) Mulla on tuleva viikonloppu vapaa ja oon buukannutkin sen jo aika täyteen.. Lauantaina lähen Tampereelle Ikeassa käymään ostelee tonne eteiseen uusia juttuja...(niistä lisää myöhemmin..) Ja sunnuntaina olis kaverin super suloisen tyttö vaavin ristiäiset En oo nähnyt kauniimpaa tyttövauvaa. :) Hänelle sitte kans jotai pientä Tampereelta.


Olin tänää 10h päivän taas töissä ja oon ihan kuollu. Oli ihan kiva päivä, mut oon ihan hullun väsynyt! TAAS! :D Mut niinhän se aina menee, vaik olis kuinka rentoutunu viikonloppuna.
Porukat tuli eilen Puerto De La Cruzista lomalta ja käyn huomenna töiden jälkeen vähän katsastamassa tuliaisia.:) Veikkaisin, et yks on ainaki sellane ihantuoksuinen hajuvesipullo.;) Ootan jo innolla, et pääsen tuoksuttelee sitä

Teille ihanille lukijoille, mulla olis pieni juttu, mutta siitäkin lisää myöhemmin.;) Pysykää langoilla!:) Luvassa nimittäin ois pienenpientä kilpailua!

2 kommenttia:

  1. moikka :) en vielä ole muistanut kehua kuinka ihanaa on kun on niiiiin hyvälaatuisia ja kivoja kuvia! :))) blogista tuli huomattavasti kivemman näköinen ja kuvarikkaampi :)

    VastaaPoista
  2. Anon: Kiitos paljon, olen kanssasi täysin samaa mieltä! Kyllä kuvanlaatu tekee paljon!:)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.