keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Ystävänpäivä Kilpailu

Ajattelin tehdä teille pienen piristyksen näin talven keskelle ja tulevan ystävänpäivän kunniaksi. Tänään nimittäin käynnistyy blogini ystävänpäivä kilpailu, joka on käynnissä 14.2.2011 asti. Kerro tähän postaukseen, mikä on parhain ystävänpäivälahja, mitä oot koskaan saanut. :)

 palkintona parhaimmasta vastauksesta on..

Guessin hopeoidut zirconia G korvanapit !
Onnea matkaan ja muistakaa ystäviänne tulevana ystävänpäivänä! :)

26 kommenttia:

 1. Sain nykyiseltä poikaystävältäni monia vuosia sitten ystävänpäivälahjaksi Arnoldsin donitsin. :)

  VastaaPoista
 2. Paras ystävänpäivälahja on ruusu miespuoliselta ystävältäni. Entisessä koulusamme oli tapana antaa ruusuja kavereille mutta ystäväni ei ollut yhtään kukkatyyppiä. Ystävänpäivänä hän sitten yllätti täysin.

  VastaaPoista
 3. En muista saaneeni mitään erityisiä ystävänpäivälahjoja, mutta viimevuonna ystävänpäivänä sain ystävänpäivähalin ja hellyyttä silloiselta ihastukselta!♥ Seuraavassa kuussa alettiinkin sitten seurustelemaan ja nyt hän onkin miun toinen puolikas, josta en halua luopua :)Saa nähdä mitä ystävänpäivä tänä vuonna tuo tullessaan :)

  Toivottavasti arvonnassa onnistais,ois nimittäin sopiva guessin kaulakoru jo olemassa ;)

  VastaaPoista
 4. En ole enää vuosiin saanut lahjoja ystävänpäivänä, se on nykyisin lähinnä yhdessäoloa ja viestein muistamista.. Mutta pienenä tyttönä sain kerhokaverilta sellaisen tiimalasin, jossa oli pinkkiä hiekkaa..Kun hiekka valui toiselle puolelle tiimalasia, tuli esiin teksti i<3u. Se oli järjettömän hassu esine, ja taattua tiimarilaatua, hajosi alta kolmen sekunnin:D Ihana pieni lahja silti,vaikka täytyi äitiltä kysyä, mitä se " ii sydän uu tarkottaa":)

  VastaaPoista
 5. Parhaimman ystävänpäivälahjani sain äidiltäni vuosia sitten, kun olin vielä pieni. Hän oli ihan yllättäen ostanut minulle suuren punaisen ruusuin koristellun sydänrasian, jonka sisällä oli suklaasydämiä. Olin ihan yllättynyt ja otettu, etenkin kun äiti sanoi lahjan symboloivan sitä, kuinka paljon hän minua rakastaa (:

  VastaaPoista
 6. Sain ystävänpäivälahjaksi kysymyksen joka meni jotenkin näin: " kulta, oon miettinyt vakavasti tätä ja haluan kysyä sulta, haluaisitko kihloihin mun kanssa".. Tämä oli mielestäni parhain ystävänpäivälahja, vaikkakin sain siinä samalla myös ruusun. Tämä kysymys oli kuitenkin tärkeämpi!<3

  - Jonna

  VastaaPoista
 7. nykyinen poikaystäväni antoi meidän ekana ystävänpäivänä (2v sitte) kimpun lempparikukkiani eli vaaleenpunaisia ruusuja sekä aivan ihanan kaulakorun, joka oli just mun näkönen :) sillon tajusin et se tosiaan tuntee mut paremmin ku hyvin :)

  VastaaPoista
 8. Mie sain 2 vuotta sitten silloiselta työkaverilta lahjaksi muffinsin ja kortin jossa luki jotain tyyliin "Elä ahmi :)" Olimme pitemmän aikaan katselleet toisia sillä silmällä töissä, ja flirttailleet toisille paljon, muttei kumpikaan uskaltanut tehdä aloitetta mihinkään suuntaan. Illalla pistelin poskeen herkullista suklaamuffinsia, kunnes hampaat osui sisällä olevaan könttiin jossa oli pala paperia jossa oli puhelinnumero.. :D

  Ja nykyään ollaan onnellisesti yhdessä toista vuotta. Me lasketaan aina tuo ystävänpäivä sellaiseksi "vuosi päiväksi", vaikka virallisesti seurusteltiin vasta parin kuukauden päästä siitä. :)


  - barpiia@wippies.fi

  VastaaPoista
 9. Meillä ei oikein oo ollut tapana "juhlistaa" ystävänpäivää mutta viime vuonna poikaystävä aamulle herättyämme antoi minulle ihanan suudelman ja sanoi että näytän todella kauniilta ja hyvää ystävänpäivää rakas. Ikävää tästä asiasta teki se että kello oli puoli kuusi aamulla ja meidän piti lähteä juna-asemalle, koska minun piti lähteä kotiin sinä päivänä. Tällä kertaa junamatka sujui kuitenkin hymyillen :)

  VastaaPoista
 10. Oon hirveen vähän saanut lahjoja ystävänpäivänä, koska kavereiden kanssa ollaan sovittu että ei mitään ostella ja että ystävänpäivä on ylikaupallistettu merkkipäivä jne. Silti lämmitti sydäntä kun yhtenä ystävänäivänä toinen parhaista kavereistani oli kirjoittanut mulle sellaseen vanhanaikaiseen kirjepaperiin kirjeen. Siinä hän kertoi mulle kuinka tärkeä olen ja kuinka hän toivoisi meidän olevan ystäviä ikuisesti. Lisäksi kirjekuoren päällä luki mun vanha lapsuusajan lempinimi ja kirjeen allekirjoituksena oli mun ystävän lapsuuden lempinimi, joita kumpaakaan ei olla käytetty moneen vuoteen. Ollaan nyt oltu parhaita kavereita jo kohta 12 vuotta ja mulla on se kirje visusti tallella. :)

  VastaaPoista
 11. Paras ystävänpäivälahjani on ollut, kun viime ystävänpäivä selvisi, että rakas ystäväni on vihdoin voittanut syövän.


  Tii-nn@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Mieleenjääneimmän ja parhaan ystävänpäivälahjan sain vuosia sitten silloiselta parhaalta kaveriltani. Oltiin sovittu, että ei osteta mitään lahjoja ollenkaan, mutta kun tulin koulusta kotiin niin ovelle oli jätetty pieni nalle jolla oli sylissään ihana kortti ja geisha suklaalevy :) Nalle on vieläkin tallessa hyllyssäni, vaikkemme ole olleet kavereita vuosiin.. Mutta nallesta tulee aina ystäväni mieleen ♥

  VastaaPoista
 13. Paras ystävänpäivälahja on ollut vastasyntyneen poikavauvani ensihuuto synnytyssairaalassa.

  VastaaPoista
 14. Paras lahja on ehdottomasti ollut poikaystävältä saatu iso punainen ruusu sekä sydän rasia täynnä lempparisuklaata. :-) Mukana oli vielä ITSE tehty vaaleanpunainen lentokone! Minulle olisi riittänyt pelkkä lentokone. <3 Se oli sen verran söpöä kun POIKAYSTÄVÄ tekee jotain itse! :-D Ei ole nimittäin kauheasti sellaista tyyppiä. Hienosti oli askarrellut! ;-)Ja lentokone on edelleen tallessa. :-) Silkkipaperia jne.

  VastaaPoista
 15. Lukiossa aina stressasin mitä ostaisin parhaille ystävilleni ystävänpäivälahjaksi. Jotain oli aina ostettava, ihan vain tavan vuoksi. Lahjat olivat tyyliin nallekarhu ja suklaalevy. Ei siis mitään hyödyllistä. Lopulta sitten päätettiin, että nallet saa nyt jäädä eikä osteta mitään lahjoja. Mennään ulos syömään, katsomaan leffaa ja viettämään sitä parasta laatuaikaa tyttöjen kesken. Saunottiin ja tehtiin kasvonaamioita, syötiin paljon herkkuja ja juoruttiin koko yö. Tuo oli ehdottomasti paras ystävänpäivälahja, mutta harmi kyllä se oli viimeinen laatuaan sillä tuona keväänä valmistuttiin ylioppilaiksi ja nyt kukin asuu eri kaupungissa. Harmi, kaipaan niin tuota aikaa ja fiilistä :)

  VastaaPoista
 16. Mun paras ystävänpäivälahja on pusu poikaystävältä, ja lisäks sain herkkuja ja ruusuja <3

  VastaaPoista
 17. Parhaan ystävänpäivälahjan sain poikaystävältäni kaksi vuotta sitten. Silloin elimme kaukosuhteessa 250 kilometrin päässä toisistamme. Olin tulossa illalla myöhään kotiin abiristeilyltä, ja hän oli odottamassa ulko-ovellani ruusukimppu kädessä suoraan armeijasta tulleena. Olin todella yllätynyt ja iloinen kun näin miehen. (= Ensimmäiset (tälläkin hetkellä) kukkaset mitä olen koskaa saanu!

  VastaaPoista
 18. paras ystävänpäivälahja ehdottomasti pikkusisko joka synty vuonna 1998 14.2 : ) lahja joka ei ikinä tuu unohtumaan, ja tää lahja muistuttelee mua siitä joka päivä;)

  VastaaPoista
 19. Parhain ystävänpäivälahja, jonka olen saanut oli aivan uskomattoman söpö hello kitty-tikkari. Ja se oli poikaystävältäni :)

  VastaaPoista
 20. Paras ystävänpäivälahjako.. Aivan ehdottomasti on se, kun viime vuonna 14.2 rakas äitini pääsi leikkaukseen viime hetkellä ja selvisi siitä, vaikka ennusteet oli niitä maailman huonoimpia ja leikkaus oli suuri riski. Se oli paras lahja! oon sanoinkuvaamattoman onnellinen, että saan jakaa äitini kanssa pieniä ja suuria asioita vielä monta vuotta, vaikka viime vuonna(enne ystävänpäivää) lääkärit vielä antoivat äidilleni elinaikaa enintää puolestavuodesta vuoteen. <3
  -susie

  VastaaPoista
 21. Viime vuonna mut vietiin kattoon Ystävänpäivä niminen leffa (minkä mies oli ihan itse valinnut :D) ja sain ison kimpun vaaleenpunasia ruusua (jotka "jouduin" ottaan elokuviin mukaan ja sain hyviä katseita haha :D)

  Ja kun päästiin kotiin, mulle oltiin ITSE leivottu vaaleenpunasia leivoksia <3 Olin niin otettu!

  VastaaPoista
 22. Sain nykyiseltä avomieheltäni, viime vuonna arnoldsin sydän donitsin, juustokakku-vadelma Kismetin ja 5 muumi-dvdtä. Se oli ihana lahja. Varsinkin kun sain kaikki erikseen. :D <3
  heidi.tikkanen@windowslive.com

  VastaaPoista
 23. Voi kun saisikin joskus ystävänpäivälahjoja =D No silloin parisuhteen alkuaikoina sain mieheltäni sellaisen linttanan pehmoketun, joka liittyi hellittelynimeeni. Se lieneen paras ystävänpäivälahja, jonka olen saanut ;)

  VastaaPoista
 24. Paras ystävänpäivälahja on ehdottomasti tänä ystävänpäivänä saatu kihlasormus avokiltani. Hänelle varsinkin suuri juttu kun ei sen ystävänpäivät ole menny oikein putkeen, edellisvuona meinasi itse kuolla ja viimevuonna hänen pappansa kuoli :-( tämä ystävänpäivä sentään oikein positiivininen!

  VastaaPoista
 25. Kirje yläasteaikaiselta kaverilta, joka muutti Amerikkaan yläasteen päätyttyä. En tiennyt hänen uutta osoitettaan, enkä löytänyt häntä facebookista, joten pelkäsin jo menettäneeni kaverini. Kirjeen ansiosta sain hänen yhteystietonsa ja mikä huikeinta; olen menossa ystävälleni ensi kesänä vierailulle! (apua, en oo ikinä ollu lentokoneessa!! :D)

  - Nella
  ( ice_cream@suomi24.fi )

  VastaaPoista
 26. En oo oikeestaan koskaan arvostanut ystävänpäivää ja pidän sitä lähinnä vaan kaupallisena juhlana. Mutta tänäänkun tulin koulusta, mun pöydällä oli lappu jossa luki hyvää ystävänpäivää ja vaaleanpunainen sydän viineri äidiltä:) Oli pakko lähettää parille kaverille ystävänpäivä viestit, ihan vaan sen takia että tuli niin hyvä mieli!

  PS; keksin sulle täydellisen ystävänpäivä lahjan kun kävelin tänään yhden konditoria ohi; vaaleanpunainen sydämen muotoinen BEBE leivos(=

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.