tiistai 2. elokuuta 2011

3. Hiustenpidennykset -juhlapostaus

 Toivottu postaus hiustenpidennyksistä.:)

Pidennykseni tilaan nykyisin Rapunzel Of Sweden: sta. Ennen tilasin Dream Hair:sta, mutta siellä hiusten pituus päättyy 45cm ja tykkään vähän pidemmistä hiuksista. Rapunzel on lisäksi mielestäni parantanut huomattavasti hiusten sekä klipsien laatua ja olen ollut erittäin tyytyväinen nykyisiin pidennyksiini! Ennen hiukset olivat huonokuntoisia, menivät takkuun hetkessä, hiukset irtoilivat ja klipsit jouduin ompelemaan yksi kerrallaan uudelleen kiinni. Nyt klipsit ovat hyvän kokoisia ja jämäkästi ommeltuna kiinni ja pidennykset taas pysyvät mielestäni pidempään hyväkuntoisina.

Olen käyttänyt klipsipidennyksiä n. 1,5 vuotta hiustenkasvatuksen ohella ja täytyy myöntää, että olen ollut todella tyytyväinen! Omat hiukseni ovat saaneet kasvaa rauhassa, sillä klipsit eivät ole vahingoittaneet mun omaa hiusta. Tai ainakaan en sitä huomaa. Lisäksi klipsipidennykset saa irroitettua koska tahansa ja muotoilla miten tahansa. Toisaalta mua on myös houkuttanut ottaa teippipidennykset, koska aina ei jaksaisi millään laittaa aamuisin kauheasti tukkaa, vaikkei klipsien kiinnityksessä mene, kuin se 10min, jos ei ala mitään erityisempää kampausta vääntämään.
Sinettejä taas en suosittele kenellekään, sillä ne tuhoavat omat hiukset.

Omat hiukseni ovat 50cm ja sävyä 60#. Hiukset ovat hieman kellertävät, kuin oma värini, joten olen uskaltautunut vaalentamaan niitä, ja sen jälkeen pesen ne hopeashampoolla.

Pidennykset kestävät toisilla lyhemmän, toisilla pidemmän aikaa ja se riippuu täysin hoidosta, käytöstä ja hiusten laadusta. Mun omat pidennykset kestää n.3-4kk, riippuen kuinka paljon muotoilen niitä tuona aikana. Kiharran aika paljon hiuksia, joten pidennykset joutuvat aika koville. Onneksi muotoilu ei kauheasti taas vahingoita mun omaa hiusta, koska kiharran yleensä vain latvat, jotka siis ovat pelkkää pidennystä. Suoristusrautaa en käytä laisinkaan.

Pidennykset kannattaa pestä, kun tuntuvat selvästi likaisilta tai jos olet käyttänyt paljon muotoilutuotteita ja hiukset alkavat näyttämään "hamppuisilta" tai menevät klimppiin. Yleisesti ottaen pidennykset tulisi pestä n. joka toinen viikko.
Itse käytän tällä hetkellä Cutrinin Greenism -shampoota ja hoitsikkaa.
"Greenism tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, silikoneja, väriaineita, parabeeneja, mineraaliöljyä eikä synteettistä UV-suojaa. Aktiiviraaka-aineet ovat peräisin pohjoisen luonnosta ja tuotteissa käytetty hajuste on 100% luonnosta." Latvoihin käytän Paul Mitchell:n Skinny seerumia. Ehdottomasti kosteuttavat hoitotuotteet tekevät pidennyksille hyvää!Onko sinulla pidennyksiä? Mistä tilaat ja mitä hoitotuotteita käytät? Onko joku tuote, minkä olet koennut hyväksi?:)

16 kommenttia:

 1. sinetti pidennys ei todellakaan pilaa omaa tukkaa. varsinkaan jos on micro ring tekniikalla laitettu. se on KAIKISTA hellävaraisin pidennys. oma tukka ei kärsi. jos lyödään liimalla kiinni niin se on se mikä pilaa omat hiukset varmasti. ja omasta hoidosta se on kiinni. oli pakko hieman selventää :)

  VastaaPoista
 2. Anon: mutta sinetti ja micro-ring eivät olekaan sama asia. Sinetti laitetaan nimenomaan tukkaan kiinni dillä kuumalla raudalla. :-)

  VastaaPoista
 3. Itseasiassa myös micro ringit kuluttavat omaa tukkaa valtavasti.

  Tottakai se metalli-silikoni-rinkula kuluttaa ja katkoo hiusta, samalla tavalla kuin vaikka ponnarilenksu kuluttaa ja katkoo, jos sitä pitää paljon ja samassa kohdassa.

  VastaaPoista
 4. Ja kaiken järjen mukaan teipit on hellävaraisin pidennystekniikka:-) se teippi kuitenkin liuotetaan irti eikä revitä tai nypitä

  VastaaPoista
 5. Haluan sen verran sanoa että itselläni oli micro ring pidennykset, ja voin kyllä sanoa että mielestäni ne eivät kuluta omaa hiusta oikeestaan laisinkaan. Niitä ei revitä irti päästä vaan ne saa hellävaraisesti pois. Eikä mielestäni pidennyksiä kuten teippejä, micro ringejä, sinettejä tai muita ole tarkoitettu pidettävän jatkuvasti monta vuotta putkeen. Koska eihän mitkään hiustenpidennykset ole pitkällä aikavälillä hyväksi hiuksille :)

  Halusin tarkentaa koska ainakin itselläni on vain positiivisia kokemuksia micro ringeistä. :)

  VastaaPoista
 6. Ittelläni oli sinetit 2kk ja kun ne otettiin pois multa lähti puolet tukasta, never again! Klipsit on kaikista parhaimmat:)


  -Anna

  VastaaPoista
 7. Mulla on kanssa Dream hairista ekat klipsit, sitten tilasin Rapunzelista ja molemmat ovat säilyneet hyväkuntoisina, tosin en käytä pidennyksiäni läheskään päivittäin. Nuo Cutrinin tuotteet vaikuttaa hyvältä pidennyksiin, pitää koittaa! :)

  VastaaPoista
 8. Minna Karoliina: juu kannattaa kokeilla!:-)

  VastaaPoista
 9. täydellisen väriset hiukset! Mikähän mahtaisi olla sun hiusten sävy? :)

  VastaaPoista
 10. vaalensitko noita itse kotona vai kävitkö kampaajalla?

  VastaaPoista
 11. Dinsby: Kiitos paljon!:) En osaa snaoa hiusteni tarkkaa sävyä, mutta hyvin vaalea platina.

  Anon: Kotona värjäsin Schwarzkopfin sävyllä Ice Blonde, sama väri, jota käytän tyvikasvuun. Mutta hyvin vähän aikaa vain, jottei pidennykset vaurioidu kauheesti, sitten vaan hopeashampoolla läträämään!:)

  VastaaPoista
 12. Nyt kun tuli hiuslisäkkeet puheeksi, niin osaatteko kertoa ompelutekniikalla (hiusnauha ommellaan päätämyöden menevään ranskanlettiin) tehdyistä hiuspidennyksistä tarkemmin? (plussia ja miinuksia)

  VastaaPoista
 13. mitä hopeashamppoota käytit? ja laitoitko hopeashamppoota vesiastiaan ja sinne kastoit ne hiukset (niinkuin rapunzelin sivuilla on se ohje) vai levititkö shamppoon ihan tavallisesti vain märkiin hiuksiin ja annoit vaikuttaa? kauanko annoit hiusvärin vaikuttaa ja kauanko hopeashamppoon? :) kiitos paljon jos viitsit vastata!

  VastaaPoista
 14. Anon: Itsellä ei ole kokemusta hiusnauhasta, mikä ommellaan hiuksiin kiinni.:/

  Anon: Mulla on tällähetkellä käytössä Four Reasonin hopeashampoo, mutta se ei ole mikään hyvä, joten kannattaa kokeilla jotakin tehokkaampaa. Ensin kastelen hiukset ja sen jälkeen laitan hopeashampoota, jonka annan vaikutta jonkin aikaa. Katson hiuksen väristä, koska huuhtelen pois.:) Hiusvärin en anna vaikuttaa, kuin hyvin vähän aikaa, jolloin hius muuttuu kirkkaaksi, sitten heti huuhtelen pois.

  VastaaPoista
 15. Millä värillä värjäsit pidennykset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Schwarzkopfin sävyllä Ice Blonde. Mutta olen lopettanut värjäämisen ja sävytän hiukset vain Goldwellin vaahtosävytteellä 10BS.:)

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.