torstai 25. elokuuta 2011

I found..♥

Shoppailu auttaa suruun, mutta se näköjään parantaakin! Olin elämäni kunnossa, kun nämä ostin!


Ostin kakskappaletta vaaleanpunaisia paitapuseroita H&M:sta, hintaa oli 14,95/kpl. Nämä menee arkena, kuin töissäkin! Tykkäsin kovasti tuosta raidallisesta, jonka hihansuu on käännettäessä erilainen!

Sitten menin ostamaan tämän paidan Ginasta, joka minulta siis löytyykin jo tummansinisenä. Sain bonuskortilla alennusta, niin en voinut vastustaa...:)

Viimeinen ostos oli paras ostos, sillä kävimme hetken mielijohteesta The Body Shopissa, jolloin näin jotain aivan ihanaa:
Täydellinen luomiväri"paletti" !
 Jokaisella luomivärillä on omat kannet, jolloin halutessaan voi kantaa mukana vain yhtä luomiväriä kerrallaan! Näin myöskään värit eivät sekoitu keskenään ja pysyvät paremmin siisteinä. Luomivärit ovat erittäin pigmenttisiä ja loistavat ja kimaltelevat, kuin lumihanki, jolla aurinko tuikkii! Näitä oli eri sävyissä ja ostamalla useampia, voi koota isompaan rasiaan matkalle mukaan aina eri sävyjä!:) Alla olevissa kuvissa hieman sävyjä iholla...kimaltelevaisuus ei harmikseni erotu kuvissa.
Kuva ilman salamaa..
..ja salaman kanssa.

Että tällaiset pienet turhamaisuudet osaa ilahdutta!

6 kommenttia:

 1. Oi pakko käydä kattomassa noi luomivärit! Näyttää ihan täydellisiltä<3 paljonko oli hintaa?:)

  -anna

  VastaaPoista
 2. Oi ku ihania ostoksia. Varsinki toi luomiväripaletti ois niin perfect. Paljo maksoi? :)

  VastaaPoista
 3. Anna ja KRIS: Hintaa tuolla oli 22,50€, mutta on todella joka euron väärti! Voisin heittää kaikki muut luomivärini hiiteen tuon takia!:D

  VastaaPoista
 4. Shoppailu on kyllä kieltämättä välillä tosi terapeuttista!:D

  Tosi kiva tuo Ginan paitis! Nuo H&M paitikset on kyllä hyviä perusjuttuja, itsellänikin noita eri väreissä. Sinulle kyllä sopii vaaleanpunainen tosi kivasti!

  VastaaPoista
 5. Sofiina: Kiitos kovasti:) Pitäis kylää saada enemmän vielä noita H&M paitoja eri väreissä! Haaveilen vaaleansinisenä tuota raitapaitista!:)<3

  VastaaPoista
 6. Noi kauluspaidat on kyllä kivoja! Omistan noita raidallisia itsekin pari kappaletta :) Vielä pitäs ostaa paria väriä, että olis sitten kunnolla erilaisia kauluspaitoja kaapissa. Noi on niin täydellisen mallisiakin! :)

  Anniina

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.