keskiviikko 17. elokuuta 2011

5. Ystäväni -juhlapostaus

Te olette pyytäneet tarkempaa katsausta mun kavereistani ja päätin nyt esitellä teille ne rakkaimmista rakkaimmat eli ystäväni. (Tää on teille nupsut )
Teen jokaisesta tyttösestä pienen esittelyn ja ystäväkirja -osion, jossa he kertovat ajatuksistaan minusta ja meidän ystävyydestä omin sanoin:

1.Miten ja missä tapasimme?
2.Ensivaikutelma Siljasta?
3.Paras muisto Siljan kanssa?
4.Viimeksi nauroimme vatsa kippuralla, kun...
5.Kuinka kauan olet tuntenut minut?
6. Kuinka hyvin tunnet minut?
7.Mikä on paras luonteenpiirteeni?
8.5 asiaa, jotka tulee ekana mieleen, kun ajattelet minua?
9. Huonoin luonteenpiirteeni?
10. Millä nimellä kutsut minua?
11. Terveisesi minulle:Pian (lue Pimpo:)) kanssa ollaan tunnettu kaikista pisimpään. Tavattiin yläasteella seiskan ekalla uskonnontunnilla, kun meidät laitettiin istumaan vierekkäin ja alettiin lähettelemään lappusia keskenämme.:) Pia on ainut yläasteen kavereista, joka on pysynyt mun vierellä ja jatkaa edelleen.  Me ollaan koettu yhdessä kaikenlaista enkä voi sanoin kuvailla, kuinka onnellinen oon, kun oon tavannut näin hienon ihmisen.   
Ja vaikka monet asiat ovat muuttuneet ja ollaan kasvettu paljon, niin en vois ikinä kuvitella, ettei oltais enää ystäviä. 
Parasta Piassa on; nauru:D, huumori, ajatusmaailma, aitous ja rakastava luonne. 
"mää ainaki laita verhot ja ovet lukkoo!" , "Suomi on pieni maa = Samil on pieni maha", "mää melkei tukehdui tähä siipee" :D

Pia tuntee mut läpikotaisin ja jo katseesta tietää, mitä toinen ajattelee..silloin tietää, että toisen kanssa ajatusmaailmat ja tunteet menevät täysin yksiin ja sellaiset ihmiset ovat oikeasti ovat harvassa!

 Ystäväkirja Pia:

1. Yläasteen seiskaluokalla, uskonnon tunnilla meidät laitettiin aakkosjärjestyksessä istumaan ja päästiin vierekkäin. Sit alettii kirjottelee kaikkii lappui toisillemme :D
2. mukava, mahtava tyyppi mihin halusin tutustua :)
3. voi ku niit on nii paljon, siihen menis vuosii joa rupeisin kirjottaan ne kaikki tähän. Mut yks mikä nyt tulee mieleen ni olis sellanen ku mentiin junalla Vammalaan kouluun ni sä nukahdit junas ja mun oli pakko pysytellä hereillä ettei vaan mennä ohi ja sit ku tuli meidän aika nousta pois ni yritin varovasti herättää sut, mut se ei onnistunu vaan jouduin sit oikee jo tönii ja sanoo vähä lujempaa et "hei herää, ollaan perillä". Sä olit ihan tokkurassa ja sanoit vaan et "mitä, mis me ollaan" :DDDD
4. Mehän nauretaan vatsakippuralla aina ja kaikkea :D
5. Oon tuntenu sut ainakin nyt 10 vuotta vai tuleeks siit jo 11.:) :)
6. ei kukaan muu voi sua tuntee ees nii hyvin ko mää!:D :D
7. sussa on niin paljon hyvii luonteenpiirteitä, mut ainakin oot lojaali:) :)
8. grazy, kasvimaa:D :D, bestis, rakkauspakkaus<3 ♥, hessu<3 ♥
9. ei sul oo huonoo luonteenpiirrettä!
10. Blöndi<3 ♥
11. oot rakkauspakkaus mulle<3 ♥ Pimpo ♥<3 Blöndi :):)
Annin kanssa tutustuttiin lukion ekana vuonna. Ensin pidin Annia ihan hassuna ja ehkä myös vähän outona(joita se oikeesti on edelleen:D<3 haha), mutta, kun vietettiin enemmän aikaa yhdessä, niin huomasin, että meillä synkkaa tosi hyvin!
Parhaimpia muistoja Annin kanssa on mm.meidän lukion kuvistunnit, kun tehtiin kuvisdiplomityötä, laavu reissut, laskettelureissut Himoksella, ajelut yömyöhäsellä pitkin maita ja mantuja.., kummitustalo reissut..näitä kyllä riittää!

Annissa parasta on, että se on aina mukana menossa ja on aivan ihanaa seuraa! Vaikka olis itse ärtyneellä tai pahalla tuulella, niin ei voi, kun nauraa, kun Anni taas päästelee suustansa jotakin hassua.:D Kaunis ruusunen. Ihana aito ja rehellinen luonne. Ja aina auttamassa, jos on hätä tai tarvii jutella jonkun kanssa, olet rakas ja olet auttanut mua tosi paljon, kun mulla oli vaikeeta.
Annin blogia muuten pääsee lukemaan täältä


Ystäväkirja Anni:


1. Lukiossa
2. Ensivaikutelma ei ollut kauhee hyvä, mietin et kuka ihme tyyppi toi on. Mutta onneks pääsin ennakkoluuloistani ja tutustuttiin :)
3. Mikähän se sit olis, meillä on niin paljon hyvii muistoja.. Varmaan joku meen eräretkistämme. Mässymakkarat ja nuotiot!
4. Varmaan ne meidän "nyt tuli iso jytky!"-jutut on ollut mitä viimeks on naurettu. Siit on niin pitkä aika ku ollaan nähty kunnolla!!
5. APUA! Koska me ollaan aloitettu lukio, kahdeksan vuotta sitten? Mutta paremmin tuntenut varmaan jotain kuusi seitsemän vuotta.
6. Toivottavasti hyvin:)=)
7. Sulla on monta hyvää piirrettä, joten niist on vaikea lähtee erotteleen mikä olis se paras piirre. Innostut ainakin herkästi ja oot sydämellä mukana asioissa joista pidät. Lisäks sun kanssa on kiva keskustella eri asioista.
8. Laavu, Hessu, laulaminen, mansikkaskumppa, maalaaminen
9. Oot välillä aika äkkipikainen ja ehdoton.
10. Ihan Siljaksi mä sua kutsun ja välillä muruks kuten kaikkia muitakin ystäviäni:) =)
11. Ei mulla muuta ku et useemmi pitää nähdä! 

Tanjan kanssa oltiin samalla luokalla lukiossa, mutta ei oltu sen enempää tekemisisssä, kun liikuttiin eri porukoissa, mikä oikeesti harmittaa tosi paljon, koska Tanja on aivan ihana ihminen ja loistava tyyppi, jonka kanssa lukiovuodet ois ollut varmasti paljon kivempia! Hassuinta on se, että Tanja on vielä Pian lapsuuden ystävä! :) Tutustuttiin kunnolla vasta n. kolmisen vuotta sitten ja oon tosi onnellinen, että tutustuttiinkin, vaikka vasta silloin!
Tanja on ihanan rauhallinen persoona, mutta silti villi ja aina mukana menossa! Tulee ihan mieleen sinkkuelämän Charlotta! ;)
Parhaita muistoja Tanjan kanssa on laivareissut ja kaikki tyttöjenillat ja saunaillat. " nyt tuli iso...jytky"-jutut nimenomman.:D hahah

 Ystäväkirja Tanja:

1. Tavattiin lukiossa, kun oltiin samalla luokalla, mutta silloin tunsin sut enemmän Pian kaverina.. Paremmin sitte tutustuttiin tasan 2 vuotta sitten, kun lähdettiin yhdessä laivalle, ja siitä meidän ystävyys sitten lähti.:):)
2. Pidin sua lukioaikoina vähän hiljaisempana, koska nähtiin vain koulussa.. Kun tutustuttiin paremmin, niin huomasin, ettet tosiaan oo hiljainen, vaan tosi mukava ja hauskaa seuraa.
3. Mulla on ainakin niin paljon hyviä muistoja yhdessä tekemisestä, mutta laivamatkat on kyllä ollu ihan mahtavia ja ikimuistoisia...:D :D
4. ..keskustelimme suhteistamme ja niihin liittyvistä "ongelmista" viime lauantaina.
5. Kokonaisuudessaan n. 8 vuotta ja paremmin pari vuotta
6. Kyllä mä uskoisin, että tosi hyvin.. ainakin pystytään puhumaan tosi avoimesti melkein kaikesta
7. Mun mielestä sussa on parasta se, että oot niin hauska ja huumorintajuinen, mutta pystytään oikeesti keskustelemaan myös vakavasti
8. Vaaleahiuksisuus, hauskuus, Hessu, korut ja ystävyys
9. Jos jotain yritän miettiä, niin varmaan tää: harmistut, jos sun laulama karaokebiisi menee sun mielestä huonosti.. Meidän muiden mielestä sun laulamat biisit menee kuitenkin aina tosi nappiin. mut ei kyllä muuta tuu mieleen..:D:D
10. Silja
11. Toivon, että meidän ystävyys kestää ihan loppuun asti, koska meillä on kyllä sun ja muiden tyttöjen kanssa aina ihan parasta.<3 ♥
Anni, minä, Pia ja Tanja
Parhainta on se, että me kaikki ollaan ystäviä keskenämme! Parhaimmat hetket oon viettänyt, kun ollaan kaikki yhdessä. Jos joku ei joskus pääse mukaan tapaamisiin, niin tuntuu, että joku tosiaan puuttuu, vaikka todella hauskaa olisikin!:) Mulle tulee meistä ihan mieleen Sex and The City -sarjan tytöt, niin erilaisia, mutta silti niin samanlaisia ja täydennetään tosiamme.:) Olette ihan parhaita ja todella todella tärkeitä minulle!

Tiedä, et inhoot tätä kuvaa, mutta tää on niin paras:D tausta ja kaikki!
 Ja Alexandra<3 Tätä tyttöä rakastan ja mulla on ihan hirveä ikävä! Ei olla nähty yli vuoteen ja se aika tosiaan on pitkä.:( 
Tavattiin, kun asuin vielä Vammalassa ja olin kesätöissä Vammalan kaupungilla puistossa. Kun näin Alexandran, niin ajattelin heti, että tuohon tyttöön haluan tutustua ja alettiin juttelemaan.:)
Parasta Alexandrassa on samanlainen huumorintaju, kultainen luonne,  Miss u so much!!!!
Parhaita muistoja Alesta on, kun oltiin tosiaan töissä ja laulettiin Disneyn leffasta Kaunotar ja Hirviö, Gaston -laulua :D, luiru orava, ne miehet, jotka yritti iskeä meitä ja joiden koira hyppäs puuhun ja katkoi sen kauheettoman karahkan..xD, keltaiset Gaston -kumihaskat, "käärinä!!",  tarrat jotka ostin ja jotka näytti ihan meidän kesätyöltä:D Oli aivan pakko ottaa kuva:
Muistatko vielä? :D

 Mun ihana rokkityttöni! :)<3

Ystäväkirja Alexandra:

1. Oltiin samassa kesätyöpaikassa vuonna 2007.
2. En muista tarkkaan, mutta varmasti ihan hyvä:) :)
3. Kaikki häröilyt kesätöissä, se kun laulettiin joskus vuosia sitten Ja-Nissa karaokee (:--D) ja monet muut reissut.
4. En muista koska viimeksi, mutta me ollaan monesti naurettu yhdessä vedet silmissä. Meillä on samanlainen ja yhtä "hyvä" huumorintaju:D :D
5. Vähän yli 4 vuotta.
6. Tosi hyvin.
7. Oot aito ja rehellinen ihminen, jolla on sydän kultaa!
8. Ystävyys, hyvät jutut, Pori, Hessu ja Kaunotar&Hirviö -elokuva ;D
9. Tää ei oo luonteenpiirre, mutta huonointa meidän ystävyydessä on se että me nähdään liian harvoin!:( :(
10. Silja
11. Olet rakas<3 Tänne kuuluu vielä rakas työkaverini Sirpa, josta minulla ei harmi kyllä ole kuvaa, mutta tuskin hän haluaisikaan sitä tänne bloggeriin, vai mitä:)) ;)
Tavattiin Sirpan kanssa tosiaan, kun aloitettiin molemmat tuolla töissä ja ollaan nyt tunnettu puolitoistavuotta! Ohhoh, onko siitä jo niin pitkä aika..:-D
Sirpa on ihan loistava tyyppi ja meillä synkkaa tosi hyvin, vaikka ikäeroa onkin parikyt vuotta, mutta ystävyys ei katso ikää.:) Oon maailman onnekkain, kun oon saanut näin hyvän työkaverin, ystävän. Se tunne, kun menee töihin hymyssä suin ja palaa kotiin hymyssä suin. Vaikka joskus on raskasta ja työt väsyttää välillä, niin on aivan loistava tunnelma ja se on parhainta, kun viihtyy töissä. 
Parasta Zirbulassa:D on huumorintaju, samanlainen ajatusmaailma ja että meillä on melkein samanlainen historia. On ihanaa jutella ja purkaa asioita ihmisen kanssa, joka oikeasti ymmärtää kaikki, kun on kokenut samanlaisia asioita.
Parhaimpia hetkiä on enimmäkseen töissä, kun siellä me aikaa eniten yhessä vietetään.:) Tänne en julkaise meidän hienoja juttujamme, koska kai tässä blogissa nyt jonkinlainen sensuuri pitää olla!!:D♥

5 kommenttia:

 1. Voi ei, ompa maailma pieni! :) Oon ollu Alexandran kanssa samalla luokalla... :)

  VastaaPoista
 2. Anon: Hahah, no ompas tosiaan!:D ihana kuulla!

  VastaaPoista
 3. Todellakin maailma on pieni paikka :D. Tiiän Annin Pasin siskon kautta :DD

  VastaaPoista
 4. Sinu tarttee tehä uus tällänen ystäväpostaus :)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.