keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Dove

Sain jo jokin aika sitten Dovelta testaukseen pari tuotetta, joista oon nyt vihdoinkin koonnut mielipiteeni.:)

Tehohoito ja hoitoaine
Olen käyttänyt molempia tuotteita noin kuukauden verran ja nämä kumpikin olivat mielestäni todella hyviä ja voin suositella näitä myös hiustenpidennyksille! Tuotteet eivät jätä rasvaista tuntua hiuksiin, vaan sopivan määrän kosteutta, jota varsinkin hiustenpidennys tarvitsee. Ainoa miinus, että en kokenut mitään eroa tehohoidon ja hoitoaineen välillä. Molemmista jäi samanlainen tuntuma hiuksiin. Plussaa hyvästä tuoksusta! Yleensä Doven hiustenhoitotuotteet ovat tuoksuneet saippualta, mikä ei kauheasti ole ainakaan itseäni viehättänyt. Lisäksi tämä sarja on parempilaatuista, kuin aiemmat kokeiluni Doven hiustenhoitotuotteista. Aion käyttää jatkossakin! :)

6 kommenttia:

 1. onko kyseisissä tuotteissa silikonia?

  VastaaPoista
 2. Just äskön tulin kaupasta ja meinasin ostaa tätä, mutta viisi euroa tuosta tuubista tuntu hirveen kalliilta niin jätin kauppaan :D

  VastaaPoista
 3. Anon: Suoraan sanottuna en tiedä. Muistaakseni missään Doven tuotteissa ei käytetä silikonia? Tiedän kyllä, että silikoni ei ole hyväksi pidennyksille, mutta tämä on kyllä ollut ihan loistotuote, vaikka siinä oliskin sitä ollut! :)

  Katriina: On kyllä aika kallis, mutta myöskin aika riittoisaa!:)

  VastaaPoista
 4. olin just pari päivää pähkäilly mitä shampoota& hoitsikkaa ostasin pidennyksille,mielellään edullista! tämä postaus ratkaisi ongelman =) hiukset pesty ja hyvältä vaikuttaa, kiitos :)

  VastaaPoista
 5. Moikka! Sain tosta tehohoidosta testerin, mutta siellä se on vielä vessan peilikaapissa odottamassa käyttöä.. Purkissa ei lue "käyttöohjeita", joten voitko vähän vinkata miten käytetään :)

  VastaaPoista
 6. Anon: Kiva, jos oli apua!:)

  Anon: Pidät vaan pari-kolme minuuttia ja huuhtelet pois.:) Pidennyshiuksissa on hyvä jos huuhtelee päänahan ensin huolellisesti, mutta varoo latvoja. Sitten huuhtelee viimeisenä latvat "jättäen" hieman hoitoainetta hiuksiin.

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.