torstai 15. joulukuuta 2011

Luukku 15

Jouluhössötystä

Joulukiireet näkyy nyt selkeästi mun työpaikalla, sillä koko päivän ajan saa juosta, kuin päätön kana ja palvella asiakkaita, kuin liukuhihnalla. Tykkään kyllä kovasti, koska silloin aika rientää huomattavasti nopeammin, kun on tekemistä ja se on yhtäkkiä hups, kun kello on jo sen verran, että pitäis lähteä kotiin.
Jouluhössötystä tässä on itse kullakin ja kaikkea pitäis vielä tehdä ja muistaa ja asioita myös unohtuu tosi helposti. Sen sain kyllä kokea jälleen kerran tänään kantapään kautta, kun lähdin töistä ja ajoin autolla kotipihaan ja paiskasin autonoven lukkoon. P#%&!!#...avaimet virtalukossa. Onneksi olin ehtinyt sentään napata kassini mukaan autosta, sillä siellä oli puhelin ja sain soitettua avaamaan sentään kämpän oven, että pääsin sisälle lämpimään. Isä tuli tuomaan sitten auton vara-avainta.. Huvittavinta tässä on ehkä se, että tää sama juttu kävi mulle myös noin kolme viikkoa sitten..heh heh..Nythän tälle voi jo nauraa, mutta toivon totisesti, ettei kolmatta kertaa tuu ainakaan ihan heti!

 
Joulukiireiden aikaan pitäisi vaan repiä jostakin se pikkuruinen lepohetki ja hengähtää hieman. Se auttaisi varmasti selventämään ajatuksia ja rentoutumaan.:) Mikä ihanempaa, kuin lämmin suihku, jalkakylpy, suklaalevy, hyvä tv-ohjelma tai leffa ja oma kulta vieressä.. Nyt kehotankin kaikkia teitäkin hengähtämään edes..yhden tunnin verran!:D Se nyt varmaan liikenee ihan kaikilta!
 Onko teillä joulun aikaan samantyyppisiä oireita, kuin minulla, eli unohtelee ja hössöttää?:)

1 kommentti:

  1. Mä ainaki tässä aina mietin että pitäis ostaa niitä joululahjoja, ja sit ajattelen et kyllä mie ehin... ja sitten onki jo jouluaatto! :D

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.