maanantai 19. joulukuuta 2011

Luukku 18

Taas julkaisen tämän postauksen päivän myöhässä, mutta kuitenkin..

Joululaulut

Harrastin pienenä pianon soittoa isosiskoni kanssa, joten meidän porukoilta löytyy piano. Siellä se pölyttyy suurimman osan vuodesta, mutta joulun aikana voi kuulla taas talon katon alta pianon soittoa. Lähinnä joululauluja siis.
Omat suosikkini varsinkin pianolla soittaessa ovat Heinillä härkien kaukalo ja Walking in the air. Näitä kuunnellessä selkäpiitä pitkin kulkee kylmiä väreitä, kun ne on niin kauniita lauluja.. Itse en osaa näitä kappaleita soittaa, joten oon yleensä aika lumoutuneena vaan siinä vieressä, kun sisko näitä soittaa. Lisäksi herkistyn aika helposti näitä kuunnellessani, joten biisin aikana saattaa tippua pari kyyneltäkin.:) Ne on vaan niin kauniita! Itse en välitä niinkään näistä uusista joulukipaleista, hyvä esimerkki Justin Bieber. Ne ei vaan jotenkin kuulosta mun korvaan joululauluilta, vaikka jotkut kappaleet ovatkin ihan ok.

Mitä musiikkia teillä soi jouluna?

4 kommenttia:

 1. Meilläkin on tuo piano, kun pikkusisko sitä soittelee. Itsekkin olen jotain opetellut, että kun nuotit eteen tyrkkää, niin osaan kyllä soittaa. Jouluna varsinkin kuulee meilläkin monia ihania kappaleita soivan. (: Kaikkein ihaninta on, kun pikkusisko soittaa varpusta jouluaamuna ja eräs tuttava viulua ja veljen kanssa lauletaan. Siinä on joulutunnelmat korkealla. (: <3
  Ja olen kanssasi aivan samaa mieltä noista uudemmista joululauluista, ei uppoa minuunkaan kunnolla. :DD

  VastaaPoista
 2. Meillä on sellainen levy kuin lasten joulu, jota viime - ja tänä joulunakin tullaan kuuntelemaan spotifyn kautta.. :) siellä on kaikki perus suomenkieliset joululaulut :)

  VastaaPoista
 3. Mulla soi jouluna Justin Bieber ja Antti Tuisku! Ihan parhautta, ku en ite välitä näistä perinteisemmistä joululauluista..

  VastaaPoista
 4. Marie: Pianon soitto on niin kaunista kuunneltavaa <3

  Anon: Kiitos vinkistä, täytyy tutustua ko. levyyn! :)

  Anon: Tuiskulla on tosi ihania joululauluja, niitä oon kanssa kuunnellut viimeaikoina!:)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.