tiistai 27. marraskuuta 2012

Angels wings

Heippa vaan kaikille pitkästä aikaa!:) Olen pitänyt pientä kirjoittelutaukoa ja se teki kyllä ihan hyvää tämän kaiken hulinan keskellä. Oon nyt keskittynyt lähiaikoina vaan meidän kodin sisustamiseen ja tulevan kodin suunnittelemiseen, joten mun sosiaalisesta elämästä ei kauheasti ole kerrottavaa töiden ja kotona olemisen ohella. Kyllähän niitä kaikenmaailman pikkujouluja sitten alkaa satelemaan, mutta niistä lisää myöhemmin.:)


Tänään kävin kaupungilla Sinooperi Home Storessa ja löysin ihanat enkelinsiivet meidän tuoliin. Ja koska joulukuusta en saa vielä pystyttää, niin somistan tällätavalla pikkuhiljaa kaikenlaista muuta kivaa kotiin!:D


Suunnitelmissa tänä jouluna on sisustaa maanläheisesti, höystettynä valkoisella ja kimaltelevalla hopealla.

H&M:n nettikaupasta tilasin hopeiset paljettityynynpäälliset olohuoneen sohvaa koristamaan.

Ja joulukuusta varten olen kerännyt mitä ihanempia kimaltavia hopeisia  koristeita Prismasta!Oletteko te tehneet jo joulukoristeostoksia ja koristeletteko jollain tietyllä väriteemalla?:)

7 kommenttia:

  1. Ei ole vielä tultua laitettua joulujuttuja...toivottavasti kuitenkin pian :) Ihana toi uusi (?) banneri ♥ Sun postauksia on ollut tosi kova ikävä ja ihanaa, kun postaat taas, vaikka ymmärrän kyllä kaiken kiireen :))

    VastaaPoista
  2. Haluisitko tulla sisustaa meiänkin kämpän? :D En ymmärrä miten joku osaa..

    VastaaPoista
  3. Voeh, mulla on tuo sama valkoinen turkistorkkupeitto ollut jo reilun vuoden verran, eikä se todellakaan ole enää noin valkoinen ja tuuhea :D Yritän aina sen viedä pois kun ihmisiä tulee iltaa viettämään, ja kiellän miestä makaamasta sen päällä likaisilla sukilla, mutta ei auta ei, torkkupeitto alkaa tulla eläkeikään :D Miten oot saanu pidettyä sen noin valkosena? Kun omassani lukee, ettei sitä saa pestä edes kemiallisesti..

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.