tiistai 27. marraskuuta 2012

Naked Truth


Täälläkin tartuttiin Tyyliä metsästämässä Veeran Naked Truth -haasteeseen.

Tätä ei varmasti moni tuttuni olisi uskonut minun joskus tekevän, sillä viihdyn paremmin laittautuneena. En tunne olevani kaunis ilman meikkiä, mutta kyllä tämä menee. Kuitenkin näin vanhemmiten olen huomannut, että mua ei todellakaan enää haittaa olla joskus meikittä tai vähän vähemmällä pakkeloimisella liiketeessä(edes töissä). Ripsienpidennys tosin on auttanut paljonkin mua siinä suhteessa, että silmiin en tosiaan laita joskus ollenkaan meikkiä, paitsi kasvoille meikkivoiteen, puuterin ja kulmiin kulmakynää, koska mun kulmakarvoista häipyy väri kesken kaiken, niinkun kuvasta hyvin huomaakin.. Mulla on todella vaaleat ripset ja kulmakarvat luonnostaan ja näytän aika värittömältä ilman minkäänlaista korostusta.

Voitteko kuvitella, että joskus en pystynyt lähtemään yhtään minnekään ilman meikkiä. Varsinkin yläaste ja lukio -iässä mulla oli todella huono itsetunto johtuen mm. siitä että kasvojeni iho ei ollut kauhean hyvässä kunnossa silloin ja pitihän se sitten peittää pakkelilla(huhheijaa muuten niitä pandasilmiä ja meikkivoiteen määrää..). Nykyäänkin näppyjä tulee silloin tällöin, mutta eipä ne ole kauheasti haitannut enää menoa. Muistan joskus, kun itkua väänsin kotona, enkä halunnut lähteä kouluun, kun mun naama oli täynnä näppyjä ja samaan aikaan rutikuiva, jolloin näppyjä kuivattavat ainesosat pesuaineissa vain pahensivat asiaa ja iho lohkeili ja näytin mielestäni ihan hirviöltä. Sen kyllä sanon, että jos mun lapsilla tulee tulevaisuudessa olemaan samaa ahdinkoa, kuin silloin itselläni, niin autan heitä kaikin voimin pääsemään siitä yli. Mä kärsein siihen aikaan hirveästi siitä enkä tuntenut oloani mukavaksi, kun aina piti peitellä. Onneksi nyt elämä on muuttunut siinä suhteessa helpommaksi. Tällaisia me ihmiset ollaan. Ei todellakaan täydellisiä.

17 kommenttia:

 1. Oot tosi nätti ilman meikkiä, jotenkin tosi viattoman näköinen. :)

  VastaaPoista
 2. oot tosi kaunis ilman meikkiä!:)

  VastaaPoista
 3. Ihmiset jäävät iho ongelmiensa kanssa helposti clerasil yms mainosten loukkuun. Äitini vei minut aikoinaan lääkäriin, sain lääkkeet ja näpyt katosivat kk eivätkä tulleet.. Selän iholta taisi mennä 2kk. Siitä jo parisen vuotta ja nyt mennään kirkkaalla kauniilla iholla.. :)

  VastaaPoista
 4. näytät tosi kauniilta meikittömänäkin! :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten kaunis olet ilman meikkiä :) Upeus!

  VastaaPoista
 6. Oi miten nätti oletkaan ilman meikkiäkin! ♥

  VastaaPoista
 7. Ilman meikkiä? On sulla kyllä meikkivoidetta ja varmaan puuteriakin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä sitten siinä luulossa jos haluat. Mä oon just pessyt naamani ja valmis nukkumaan, enkä käytä meikkivoidetta tai puuteria öisin.:D

   Poista
 8. Ootpas ihana ilman meikkiä. ♥ Itsekin kärsin huonosta ihosta, on tää tosin parempi kun mitä joskus on ollut, onneksi. Onko sulla muuten luonnostaan noin vaaleat hiukset? :-)

  VastaaPoista
 9. Silja sä olet niin upea kaunotar meikittömänäkin<3

  VastaaPoista
 10. vau, olet kyllä niin upee ilman meikkii !

  VastaaPoista
 11. Olet kyllä todella kaunis ilman meikkiäkin <3 ja ihanat nuo sun hiuksetki! :) sullahan on aivan upee iho! kyllä noilla kasvoilla passaakin olla ilman meikkiä. :)

  VastaaPoista
 12. Vautsi, oot kyllä tosi kaunis ilman meikkiä että meikillä :)

  VastaaPoista
 13. Kiitoksia teille kaikille ihanista kommenteistanne♥ Olette myös kauniita muistakaa se!

  VastaaPoista
 14. Oot kyllä kaunis ilman meikkiä!! Ja kuvassa sun ihokin näyttää niin tasaselta.... Epäreilua! ♥

  VastaaPoista
 15. Oot todellatodella luonnonkaunis! wau <3

  VastaaPoista
 16. Olet niin kaunis! Sopisit tollain olla useamminkin:)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.