maanantai 5. marraskuuta 2012

Murheita


Huomenta. Vaikka oonkin ollut  nyt super iloinen viime aikoina, niin mukaan mahtuu aina murheitakin..
Mä olen sellainen luonteeltani, että jos jokin on huonosti, niin en voi lopettaa ajattelemasta ja tahtoisin tehdä mitä vain, jotta asiat saataisiin mahdollisimman pian taas normaaleille raiteilleen.

Olen nähnyt viime öinä paljon painajaisia, jotka ovat kohdistunut Hessuun. Unessa Hessu kuolee ja itken niissä hullun lailla niin, että sydämeen sattuu.. Hessu on mulle niin rakas, ettei voi ymmärtää.. Se on ollut mun vierellä ainoana silloin, kun mulla oli vaikeaa ja auttanut pitämään ajatukset muualla. En tiedä olenko kertonut, että myös mä pelastin Hessun silloin, kun se oli pentu ja musta tuntuu, että me ollaan vähän niinkuin molemmat noustu yhdessä ylös.. (siitä lisää joskus myöhemmin..).

Tällä kertaa mun painajainen kävi toteen, sillä Hessu on kipeä. Sillä on ollut jo jonkin aikaa sellaista yskää, että aina veden juonnin ja ruoan syönnin jälkeen se alkaa yskimään ja kröhäämään, aivan kuin sillä olisi jotain keuhkoissa. Ensin ajattelin, että sillä varmaan on jotain ruokaa ja vettä siellä vain, mikä yskittää, mutta nyt tämä yskä on pahentunut ja olen niin huolissani, etten pysty muuta ajattelemaankaan.
Soitin tänään eläinlääkärille ja yritän päästä mahdollisimman nopeasti vastaanotolle, jossa kuunnellaan Hessun keuhkoja ja sydänääniä. Toivon todella, että kaikki olisi hyvin ja että joku antibiootti pelastaisi. Oon itkenyt jo silmät päästäni enkä tiedä, mitä teen, jos Hessulle tapahtuu jotakin..

33 kommenttia:

 1. Toivotaan että ei ole mitään vakavaa <3! Vein ensimmäisen koirani 9 vuotta sitten lopetettavaksi. Piikin saatuaan tipahti käsivarsilleni. Edelleen aina joskus kaipaan sitä, vaikka kuolemasta jo noinkin kauan. Joten ymmärrän huolesi oikein hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Kiitos paljon. Toivon todella, että murehdin turhaan.:/

   Poista
 2. Voimia sinne <3 tiedän tunteen kun on huolissaan rakkaasta lemmikistä. Greipilläkin oli paljon ongelmia yhteen aikaan ja käytiin lääkärillä ja lääkäri osas hommansa ja nyt Greippi voi paremmin kun koskaan. Ehkä tohon Hessun yskään löytyy joku järkevä syy ja se saadaan kuntoon jälleen. :) koiran omistajuus on niin ihanaa ja se antaa paljon. Mutta sitten joskus tulee se päivä kun pitää luopua. Toivottavasti se ei meillä oo vielä vähään aikaan <3 rapsutuksia Hessulle ja halit sulle!<3

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti se on ohimenevää ja saat nauttia hessun seurasta vielä vuosia ! Yritä ajatella jotaki muuta että vähä helpottais oloa.

  VastaaPoista
 4. Voimia sinne! Toivottavasti ei ole mitään vakavaa!

  VastaaPoista
 5. Voi itku :( Meidän pentu on kanssa jo viikon sairastellu ja rupee masentamaan vierestä katsominen... Toivotaan että parantuvat pian<3

  VastaaPoista
 6. Voi ei.:( On kyllä kamalaa katsoa vierestä kun toinen on kipeä, meidänkin koira yski muutama viikko sitten, soitin eläinlääkäriin ja sanoivat että ainaki kennelyskää on täällä Porissa ollut liikkeellä.:( Meillä meni onneksi viikon lepäämisellä ohi, tiedä sitten oliko kennelyskää vai mitä, toivottavasti teilläkin parannutaan pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ ja hyvä kuulla! Mua aina helpottaa tietää, että mikä se edes voisi olla! Kennelyskän kuitenkin pystyy onneksi hoitamaan.

   Poista
 7. Kyllä kannattaa varautua siihen, että joku päivä joutuu luopumaan rakkaimmistaan. Ei ole olemassa mitään pysyvää.
  Toivottavasti koirasi kuitenkin paranee ja selvenee, että mistä on kyse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Hessu kuitenkin on vielä niin nuori(3vuotta), etten ole valmis luopumaan:( Tottakai se joskus on sitten edessä, mutta toivottavasti vasta vuosien vuosien päästä.

   Poista
 8. Tsemppiä sinne <3 Jos yhtään lohduttaa niin mun äiti on eläinlääkäriasemalla töissä ja juuri kertoi kuinka nykypäivänä on niin hyvät laitteet,lääkkeet ja eläinlääkäreiden ammattitaito että vakavastakin sairaudesta on hyvät todennäköisyydet selvitä! Toivotaan kuitenkin että Hessulla kaikki hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos tästä♥

   Poista
  2. Sitä aina pelkää niin hemmetisti, kun koira ei osaa keroa, mikä on hätänä.:( Toivotaan parasta♥

   Poista
 9. Voi ei, toivotaan parasta! ♥
  Mulle ainakin koiran menettäminen oli jotain ihan hirveetä, mut koska se oli vanha, sokee ja muutenkin vähän sairas, niin tuntuu myös hyvältä, että nyt sillä on ainakin kaikki hyvin. :')

  VastaaPoista
 10. Voi ei! Toivottavasti ei ole mitään vakavaa ja lääkäri osaa hoitaa :)) tsemppiä!<3

  VastaaPoista
 11. Toivottavasti kaikki menee hyvin<3. Voi sua, se on kamalaa, kun ei osaa sivuuttaa pahoja asioita mielestään. Mä oon samallainen ja se on ärsyttävää

  VastaaPoista
 12. höh, tsemppiä sinne teille! Meidän kultaisellanoutajalla oli ainakin vanhemmalla iällä kans tollasta samanlaista oiretta, mutta ei sillä ainakaan mitään sairautta ollut. Se luultavasti vaan joi ja söi aina niin innokkaasti että veti sitä sit aina väärään kurkkuun tms.. ja hän eli kuitenkin 12-vuotiaaksi :) Mutta toki kannattaa käydä eläinlääkärillä tarkistamassa, ettei kuitenkaan oo mitään vakavampaa!

  VastaaPoista
 13. Melkein itku tuli itelläkin, jouduttiin perheen kanssa luopumaan ihan pari kuukautta sitten meille rakkaasta koirasta :( Meidän hauvalla, Samulla, oli ollut myös sellasta erikoista yskää. Lääkäriin soitettiin ja he epäilivät että hengitysteissä on jotakin ja koira yskii aikansa, kunnes saa sen pois. Samu sai kumminkin sydänkohtauksen ja lähdettiin eläinlääkäriin. Lääkäri siellä totesi että sydän on laajentunut, yskä johtui nesteen kertymisestä keuhkoihin (? saa korjata jos huijaan, en ole ihan varma). Lääkkeillä olisi rakkaamme selvinnyt ihan tunneista muutamiin kuukausiin, ja päätimme päästää hänet koirien taivaaseen. Meidän koira oli meillä 9 vuotta, puolet mun elämästä. Vieläkin perheessä totutellaan arkeen ilman sitä hassua :(

  Toivottavasti teillä ei kumminkaan mitään näin vakavaa, onneksi hakeudut Hessun kanssa lääkäriin mahdollisimman pian. Paranemisia ja tsemppiä <3

  VastaaPoista
 14. menispä kaikki hyvin!♥ peukut pystyssä ainaki täällä! tsemeppejä ja haleja ♥

  VastaaPoista
 15. Voi Hessua :< Tuli niin huono fiilis itsellekin vaikken tunne edes Hessua. Paljon paranemisia Hessulle ja toivottavasti ei ole mikään vialla!

  VastaaPoista
 16. Voi ei! Hurjasti voimia ja jaksamisia sinne, toivotaan ettei ole mitään vakavaa!!<3

  VastaaPoista
 17. Itse jouduin luopumaan maailman rakkaimmasta ja parhaimmasta koirastani, mikään ei ole ollut vielä niin hirveää.. mutta viimeinen "hyvä" teko mitä omistaja voi tehdä, on päästää koira tuskistaan ja antaa hänen juosta koirien niityille taivahan. <3 Tiedän sun pelon! Ja tolla mun tekstillä en tarkoita, ettäkö sun pitäisi jo Hessurakkaasta luopua, kerroin vain, että olen käynyt noita tuntemuksia läpi :) Minä ainakin uskon ja toivon Hessulle vielä monenmonta elovuotta, nuori kun mikähän Hessu vielä on, ihan vauva ;) Ymmärrän sun murheen, mutta uskon että yskään löytyy syy ja urhea Hessu taistelee sen pois! Ei vielä kannata miettiä pahinta, vaan PARASTA! <3 Hali sulle ja Hessulle <3

  VastaaPoista
 18. Paljon voimia silja <3 toivon todella että hessu tulee kuntoon!!

  VastaaPoista
 19. Voi ei, tiedän niin mistä puhut. Aina kun koira on jollain tavalla kipeä, ei itelläkään oo yhtään hyvä olla. Mutta ton perusteella mitä kirjotit mulle tuli ekana mieleen kennelyskä. Ainakin täällä Turun seudulla sitä on myös paljon ollut liikkellä ja tietysti se tarttuu helposti varsinkin koirapuistoissa ja näyttelyissä. Toivotaan että se oli juurikin se ja olisi nopeasti hoidettavissa :) <3

  VastaaPoista
 20. Voi ei! Toivotaan parasta! :( ps mistä oot noi paidat ostanui? hienoja! :)

  VastaaPoista

 21. -ISO KIITOS teille kaikille, jotka vastasitte tähän postaukseen, saitte hymyn huulille ja helpotitte mun oloa. Saan olla onnellinen, että mulla on noin ihania lukijoita, jotka kannustatte ja jopa surette mun kanssani!♥ En tiedä tuleeko tämä tarpeeksi selväksi tästä viestistäni, mutta tarkoitan tätä todella!
  Toivotaan, ettei se olisikaan mitään vakavaa ja että hermoilin ihan turhaan..Huomenna se onneksi jo selviää ♥ Hessukin kiittää


  Anon: Kiitos, paidat on molemman ostettu H&M:sta.:)

  VastaaPoista
 22. Voih. :( se on maailman hirvein tunne kun lemmikki sairastuu ja itse ei pysty tekemään yhtään mitään asialle. Onneks Suomessa on taitavia ja alaansa omistautuneita eläinlääkäreitä! Varmasti Hessu selviää kun on kumminkin noin nuori ja muuten ihan perusterve! :)
  Mulla itselläni on jo 13-vuotias kultsi mamma ja vasta nyt alkaa tuntua et enään ei kauaa tässä maailmassa seikkaile. Voi olla et joudun menettämään rakkaani jo viikon päästä tai vasta vuoden. Kukaan ei sitä tiedä, mut sitku aika koittaa aion olla vahvana koiran rinnalla loppuun asti.

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.