keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kirppistelyä

Paita -  SheInSide (saatu blogin kautta), Legginsit - Zara, Kengät - Tory Burch, Lompakko - Turkista
Varattiin maanantaina poikaystäväni kanssa kirppispöytä Porin Jättilöytökirppikseltä Länsi-Porista, jotta saadaan nurkista kaikki vanhat ja käyttämättömät vaatteet pois ja tilaa uusille.. Joukkoon mahtui myös ikivanhoja laukkuja, joita löysin jokukerta varastosta. Että jos kiinnostaa, saa käydä kurkkimassa, paikan numero on 12!;)
Kaksi parasta nyrkkisääntöä on, että jos et vuoteen käytä jotain vaatetta, et tarvitse sitä. Ja toinen, että laitat pussiin vaatteita, joita et käytä usein, mutta joita et kuitenkaan raaski heittää pois ja viet vaikka varastoon. Jos et vuoteen muista niiden olemassaoloa, et tarvitse niitä! En oo katsonut ihan täysin vielä mun omaa vaatehyllyä läpi, joten kirppikselle tulee varmasti vielä lisää vaatteita jossain vaiheessa!:)

Tänään muuten, jos saan ladattua, tulossa uutta vastailuvideota, joten videon ystävät, pysytelkäähän langoilla!:)

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana asu sinulla :) tuo paita sopii sulle tosi hyvin! Jos asuisin jossain lähellä nii varmasti tulisin katsastamaan vaatteesi kirppikselle, mutta 4 tunnin ajomatkan takia taidan jättää väliin :D

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana paita, tosi kaunis :) Ja sinä tietenki myös!

  VastaaPoista
 3. Tulisin kans heti penkoon vaatteet jos vois :D hii, jos sulla ois blogikirppis niin pääsis ostoksille ;)) tosi kauniina olet taas <3

  VastaaPoista
 4. Et voi sanoa kopioikukkaroa Tory Burchiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olepa hyvä ja LUEPA UUDELLEEN!:) Kengät ovat aidot Tory Burchit, MUTTA kukkaro on Turkista ostettu, en missään vaiheessa väittänyt sen olevan Burchin.

   Poista
 5. Voi kuinka kaunis pusero! Tosi ihana :))

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.