keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Rakkaus


Meidän rakkaustarinamme alkoi 24.6.2011 ja kun meille tuli nyt kaksi vuotta täyteen, sain vuosipäivälahjaksi ehkä jotain kauneinta. Poikaystäväni oli rakentanut ihan itse minulle olohuoneenpöydän ja oli kaivertanut pöydän päätyyn päivämäärän, jona tapasimme. Mä olin oikeasti ihan sanaton, kun tämän näin. Mulla on maailman ihanin poikaystävä!

Pöytälevy on tehty vanhoista lattialankuista, reunukset seipäistä sekä jalat.

37 kommenttia:

  1. Siis eikä! Vähä IHANA :)

    VastaaPoista
  2. Toi tosiaan on kyllä ihan tajuttoman upea! Ja vielä itsetehty on sulla kyllä huippu mies! :) Ja hyvää vuosipäivää <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Oon kyllä niin ylpeä miehestäni, kun on niin kätevä käsistään!:) Tän pöydän voi sitten joskus antaa lapsille, kun muuttaa pois kotoa.

      Poista
  3. oi aivan ihana lahja ! kun rupee miettiin, (jos itse saisin valita) niin kyllä mieluummin ottaisin mieheltäni lahjaksi tuollaisen itse tehdyn + kaiverretun pöydän, kun esim jonkun ällösöpön kaulakorun :D vaikka sekin kyllä kelpaa erittäin hyvin, mutta jotenkin tuollainen pöytä vain herättäisi uudenlaisia innostuksen ja ihastuksen tunteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon.:) Mä en ookaan saanut ainoatakaan korua mieheltäni koskaan, johtunee myöskin ehkä siitä, kun oon töissä kultasepänliikkeessä:D Mutta on tää vallan ihana♥ Tää vois sitten alkaa kulkemaan lapsilta niiden lapsille.:)

      Poista
    2. no joo, sillä saattaa olla jotain vaikutusta asiaan :D oi tosi ihana idea ! :)

      Poista
  4. wau ! ihan sika hieno :) ja omatekemät on just hienoja ja omat ideat parhaita <: sopii hyvin tohon olkkariin :) että ei aina mtn perussettii että jtn koruja tai hajuvesiä ja muuta "krääsää" tosi magee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Itsetehdyillä asioilla on niin omanlaisensa arvo♥

      Poista
  5. Älyttömän kaunis sohvapöytä!! :) Onnea vuosipäivän johdosta teille molemmille! <3

    VastaaPoista
  6. Oo kuinka ihana lahja! :) olisi kiva lukea postaus ns onnellisen suhteen eväistä :) mikä on suhteenne salaisuus jne? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon:) Ja kiitos myös postausideasta, se vois olla tosi kiva!:)

      Poista
  7. Herranjestas, upea lahja. Ihana mies sulla ♥ Pidä se ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitos paljon Anna♥ Tää kyllä oli niin ihana yllätys kuin olla voi! Melkein aloin itkemään, kun se avas autonsa takaluukun ja paljasti, miksi on ollut päivät pois kotoa.:")

      Poista
  8. Ihana! <3 voi miten tosi romanttista kun on itse tehnyt lahjan! :) <3 tosi hyvä on käsistään! :)) onnea hirmusti vuosipäivän johdosta :)

    VastaaPoista
  9. Vautsi!! Todella upea! Onnea vuosipäivän johdosta. :) Miten muuten tapasitte? Mäki haluan löytää tuollaisen miehen. ;)

    Olisiko muuten mahdollista saada jonkinlainen koti/sisustuspostaus? Ne muutamat kuvat, joita olen nähnyt, olen tykännyt hirveästi sisustustyylistäsi ja mielelläni katselisin ja lukisin lisää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Itseasiassa voisin tehdä meidän jutusta ihan oman postauksen .:) Ja koti/ sisustuspostausta on tulossa myöskin pian.:) Ihana kuulla, että tykkäät♥

      Poista
  10. Upea pöytä ja vielä hienompi ajatus <3 ONNEA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. Tää kyllä osui ja upposi! :) ♥

      Poista
  11. Oho ihan mielettömän hieno pöytä! Onnea teille (:

    VastaaPoista
  12. Todella upea lahja :). Itsekkin pitäisin enemmän omatekemistä lahjoista vaikka kyllähän korut yms ovat mukavia. Hyvää vuosipäivää teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omatekemissä lahjoilla on niin iso merkitys ja arvostan suuresti tällaista.:)♥ Kiitos

      Poista
  13. Löysin blogiisi aika vasta ja voin sanoa, että tykkään!:) katselin vanhoja postauksia sisutuksesta ja kodistani ja sain paljon ideoita! Oot todella hyvä sisustaa :) jatkossa toivon lisää sisustusaiheisia postauksia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentistasi♥ Sisustusjuttuja siis tulolle!:)

      Poista
  14. Vau, on kyllä nähny paljon vaivaa! Ei oo menny ekaan kauppaa ja ottanu sieltä jonkun ekan jutun mikä vastaan tulee :D

    VastaaPoista
  15. Voi apua sulla on ihana parivaljakko kotona :D Siis pöytä ja mies! Ja tuo pöytä, paljon vaivaa ja aikaa nähty tuohon, menee jo puusepän tekemästä! Sisustustyylisi on prikuleen samaa mikä omaa silmää miellyttää, ehdottomasti kirjoittele sisustuksesta lisää :) Onnea Teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti, poikaystävänikin puolesta.:)♥ Sisustusjuttuja on pikkuisen jo korvan takana.;)

      Poista
  16. No johan on sun mies pöydän väkertänyt, aivan mahtavan näköinen pöytä! Mistäs tuommosia puuseppämiehiä saa? :D Onnea teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiitos kovasti♥ Vaikka tiesin poikaystäväni olevan erittäin kätevä käsistään, niin en osannut itsekään odottaa, että hän tekisi jotain tällaista!

      Poista
  17. Oihh niin suloista!! Ja toi on kaiken lisäksi HIENO! Oon kade :D mun mies vaan lätkii kiekkoa mailalla :DD osaispa sekin tehdä tollasen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii kiitos, mutta sun mies osaa varmasti näyttää rakkautensa jollain toisella tavalla!:)♥

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.