keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Mermaid

Paita - SheInSide saatu blogin kautta, Hame - Kirppikseltä,  Rannekoru - Snö, Vyö - Veneköysi.:D
Heipsan ja kivaa keskiviikkoa! Oon yrittänyt nyt pariin otteeseen päivittää blogia, mutta jostain kumman syystä en oo saanut tekstiä näkyviin, vaikka kuinka oon näppäimistö sauhuten yrittänyt jotain kirjoittaa? Pelästyin jo, että nyt on tulossa pitkää taukoa tietokoneongelmien vuoksi, mutta nyt näyttää jo paaljon paremmalta! HUH!

Mulla on viikonloppuna vapaata ja ajattelin vastailla vähän esittämiinne kysymyksiin videolla, kun sitä oli toivottu niin paljon.:) Kiva kuulla, että tykkäätte katsoa niitä, kun itse tuntee olonsa vähän vaivautuneeksi, kun juttelee itsekseen.:D
Kysymyksiä oli jonkin verran, joten päätin laittaa ne eri kategorioihin, jotta tulisi vähän selkeempää järjestystä ja jotta itsekin pysyn perässä, missä mennään!

Anniina on tulossa ystävänsä Lillin kanssa tänne Poriin perjantaina ja ollaan suunniteltu treffaavamme, kunhan ensin pääsen töistä! Suunnitelmissa on ainakin käydä jossakin syömässä,  pyörähtämässä jazz -kadulla ja käydä parilla jossakin!:) Ihanaa nähdä täällä Porissakin. Ja varsinkin nyt, kun täälläkin on vähän enemmän hulinaa, kuin yleensä!

Oletteko te tulossa jossain vaiheessa Porin Jazzeilla käymään?

18 kommenttia:

 1. Voi että! Siis aivan ihana asu :)

  VastaaPoista
 2. Ihana Silja ja ihana asu!♥ Hitsi en malta odottaa huomista, meille tulee niin kivaa!!! :)

  VastaaPoista
 3. Voi kun ihana ja kaunis merenneito!!! Asu on upea! : )

  VastaaPoista
 4. Mun nimipäivä sattuu yleensä juuri jazzien aikoihin, joten on tullut yleensä käytyä kävelemässä katu päästä päähän. Kerrankin kun tosiaan Porissakin on meininkiä! Tää oli semmonen traditio, kun vielä asui Kankaanpäässä. Nyt kun asuu Helsingissä, nii ei varmaan tulee enää käytyä, ellei satu vanhempiensa luona vierailemaan juuri sopivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Helsingistä on aika matka tänne Poriin, että ei ihan heti lähdetä!:)

   Poista
 5. Mä en oo aikasemmin ollu Jazzeilla mut nyt kun täällä asun niin pakkohan ne on käydä tsekkaamassa ;) vähintäänkin täytyy käydä pyörähtämässä jazzkadulla. kunhan ensi tervehdyn. mun synttäritkin osuu sopivasti jazzeille eli juhlistettavaa riittää (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä o kyllä ihan mahtava meininki aina Jazzien aikaan! Tuntuu, että Pori oikein sykkii!:D

   Poista
 6. Asusi on aivan mielettömän upea!! Meni kertaheitolla kärki viisikoon lemppari asuista, joita olen nähnyt :) LoveLoveit!
  Minulla oli samanlainen ongelma kirjoittamisen kanssa aamulla, vielä ongelma ei täällä ole ratkennut :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos♥ Ite tykkäsin tästä kyllä kans, kun tää on jotenkin tosi raikas!:)

   Nyt mulla onneks pelaa, mutta toivotaan, ettei toistu!:o

   Poista
 7. Jazzeilla pitää käydä kesäisin ihan siitä lystistä et puolet kavereista on porilaisia ;D Että joo, tarkoitus olis piipahtaa joku päivä. ;) Ihanan simppeli toi sun asu, tykkäilen kovasti. Näytät tosi tyylikkäältä :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, Pori on ihana kesäkaupunki!:) Ja jazzeilla on aina niin mahtava meininki!
   Kiitoksia kovasti kaunokainen ihanasta kommentista♥

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.