perjantai 1. elokuuta 2014

Kaksi karamellia lasketaan kai yhdeksi, jos ne ovat takertuneet toisiinsa

-Tove Jansson- 

IMG_7548

Kerroinkin jo täällä aikaisemmin, että A oli varannut meille reissun jonnekin, eikä mulla ollut aavistustakaan, mitä se voisi olla. Torstaina 24.7 herätyskellomme pärähti soimaan aamuyöstä 03:50, jonka jälkeen laittauduttiin, otettiin kassit kainaloon ja lähdettiin ajamaan linja-autoasemalle. Bussi lähti kohti Turkua ja tässä vaiheessa mulla heräsi epäilys Tukholmanristeilystä tai reissusta Maarianhaminaan.
Turkuun saavuttaessa linja-autoon alkoi nousemaan hirveästi lisää ihmisiä ja aloin ihmettelemään, mutta sitten bussi lähtikin taas matkaan, kohti Helsinkiä! Tässä vaiheessa olin jo ihan sekaisin, että minne tässä nyt ollaan oikein matkalla, kunnes Helsingin satamassa kuski alkoi puhumaan Tallinnasta!:)

IMG_7434
2014-07-232 Vietiin tavaramme Savoy Boutique hotelliin, josta A oli varannut meille aivan mielettömän kauniin huoneen. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja hotelli kaikkien viiden tähden arvoinen.

Lähdettiin kiertelemään kaupunkia ja ostoskeskuksia, kunnes alkoi olemaan jo kova nälkä. Sanoin, että nyt olisi varmaan hyvä hetki syödä jotakin, mutta A näytti jotenkin vaivautuneelta ja huomauttaessani kurnivasta vatsasta uudelleen hän sanoi, että meillä olisi pöytävaraus parin tunnin päästä paljon kehuja saaneessa Mekk-ravintolassa, joten käytiin haukkaamassa vain pienet kevyet antipastot Vapianossa.
Syömisen jälkeen kävelimme takaisin hotellille, vaihdettiin vaatteita ja menimme hotellin vieressä sijaitsevaan ravintolaan. Paikka oli todella kaunis ja viihtyisä ja tarjoilija toi heti ruokalistat ja alkumaljat. Tai alkumaljoiksi minä niitä luulin..
Kun olimme valinneet ateriamme ihmettelin, miksi tarjoilijalla kestää niin kauan tulla hakemaan tilauksemme ja A näyttää oudolta, kunnes hän sanoi minulle, että katso lasiin. Silloin mun sydän alkoi hakkaamaan. Siellä, lasin pohjalla shampanjan seassa oli sormus!
Purskahdin itkuun, kun A polvistui eteeni ja pujotti sormuksen sormeeni. Kauempana myös tarjoilija nyyhkytti. Ruoka oli erinomaista, mutta en saanut kunnolla nautituksi siitä, kun olin niin sekaisin, onnesta.:")

2014-07-231

Tämä kesä on ehdottomasti yksi ikimuistoisimmista elämässäni. Ensi kesäksi kaavailemme häitä ja ehkä päästään muuttamaan jo omaan taloommekin.


28 kommenttia:

 1. Eikä, kuinka suloista :') Paljon onnea teille molemmille ♥

  VastaaPoista
 2. Voi ei melkein itsellekin tuli tippa silmään, niin suloista! Onnea teille suuresti <3

  VastaaPoista
 3. Apua miten ihana kosinta!!! :') Paljon onnea teille <3

  VastaaPoista
 4. Onnea! Otsikosta arvelinkin jotain tällaista ja onhan tätä odotettukin ;) Sydän pamppaillen luin tekstiä eteenpäin, aivan ihana kosinta! :) ♡

  VastaaPoista
 5. Voih, miten ihanaa! Paljon onnea teille! ♥

  VastaaPoista
 6. Ihanaaa, olet ansainnut sen ( olen lukenut siis blokiasi kauan ja tiedän historiasta) ! 💞 meinasi itsellä tulla itku tätä lukiessa.

  VastaaPoista
 7. Oi, onnea! :) kuinka hyvältä tuntuukaan vieraankin ihmisen onni! :)

  VastaaPoista
 8. eikä miten ihanaa ja romanttista :') !! kasvot vaan suli suureen hymyyn tätä lukiessa! paljon paljon onnea teille <3!

  VastaaPoista
 9. Voi ihanaa, paljon onnea ja rakkautta teille! <3

  VastaaPoista
 10. Oi ihanaa nyt lukea koko tarina! <3 vielä kerran paljon onnea ja upeaa yhteistä tulevaisuutta teille! <3

  VastaaPoista
 11. Voi että mä itkua väännän myös täällä, onnesta tietysti :') aivan mielettömän paljon onnea teille, ootte niin ihana pari <3

  VastaaPoista
 12. oioi ihanaa, ihan täydellistä! aivan älyttömästi onnea teille<3

  VastaaPoista
 13. Paljon onnea! :) sulla on kyllä aivan ihana mies!

  VastaaPoista
 14. Paljon onnea<3 olette kaunis pari:)

  VastaaPoista
 15. Ihanaa, onnea tulevalle rouvalle :)

  Minäki aloin itkee ku hain postista kortin, jossa oli kosinta, vaikka jo etukäteen tiesin, että mennään sitten ristiäisissä naimisiin. Mut koskettavaa silti :)

  VastaaPoista
 16. PALJON ONNEA! Tippa tuli linssiin.. :)

  VastaaPoista
 17. Onnea hirmuisesti! Ihana tarina, tuli vähän tippa linssiin täälläkin. :')

  VastaaPoista
 18. Paljon onnea!! Tosi kauniin sormuksen oli miehesi valinnut! :)

  VastaaPoista
 19. Sydämelliset onnittelut teille kahdelle! :)

  VastaaPoista
 20. Oikeesti, tuo on ihan kun jostain elokuvista!! Onnea vielä! <3

  VastaaPoista
 21. Voi ei , onnea todella paljon. On ihanaa kun joku näkee vaivaa noin paljon rakkaansa eteen !

  VastaaPoista
 22. KIITOS paljon teille kaikille ihanille onnittelijoille♥

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.