maanantai 22. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERI - LUUKKU 22.

luukku22
Kuva: FoolMoon Photography, Edit: Silja S.
Kampaus tutorial

Joulukalenterin 22. luukusta paljastuu jälleen pieni kampausohje! Jouluna hiuksien kanssa voi myös vähän leikitellä ja mikäpä sen hauskempi kampaus, kuin rusetti hiuksiin!
rusettikampaus

lumitähti

8 kommenttia:

 1. Aah tää sun joulukalenteri on ollut aivan ihana! Muutenkin kaikki luukut on ollut tosi yllätyksellisiä ja erilaisia :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän tytön hymy nousi nyt ainakin korviin asti, kiitos paljon♥♥ Niin ihana kuulla, että oot tykännyt!:) Ihanaa joulua sinulle!

   Poista
 2. Ihan mahtavaa, että oot jaksanut väkertää kasaan tämän joulukalenterin kaiken muun kiireen keskellä ♥ Tää on ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta♥ Ihana kuulla! Mutta tää kaikki on sen kaiken "vaivan" arvoista, kun te kaikki ihanat ihmiset saatte mut niin onnelliseksi näillä ihanilla viesteillä:)♥ Ihanaa joulua!

   Poista
 3. Itekki oon monesti tehnyt tämän kampauksen- tykkään kyllä tosi paljon <3 tästä tulikin mieleen että vois taas lähipäivänä tekasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä niin ihanan tyttömäinen, mutta rento kampaus ja yllättävän helppo tehdäkin!:) Ja kiitos vielä vinkistä tohon pikarusettiinkin! :D ♥

   Poista
 4. Ps. Mä oon tehny tän vaan niin että oon laittanu ponnarin ja jättänyt kiepsauttamatta hiuksia kokonaan ponnarin läpi- näin jää lenkki, jonka erotan yli jäämillä hiuksilla lenkin keskeltä. Hahha- olipa selkee ohje :D

  VastaaPoista
 5. Mahtava luukku jälleen! :)<3 Kiva pikainen kampaus :) Pitää kokeilla joskus ehdottomasti koulussa! :p

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.