maanantai 15. kesäkuuta 2015

Heips

IMG_1442 IMG_1445 Loma tuli lusittua nopeasti ja tänään oli taas aika palata töiden ääreen.:) Mua on koko päivän harmittanut tulevan juhannuksen sääennuste, mikä lupaa koko viikonlopuksi vesisadetta sekä ukkosta.:(  Miten se aina meneekään noin, että kaikista kesän viikonlopuista juuri juhannuksena on se sateinen ja kylmä sää. Onko teillä mennyt juhannussuunnitelmat mönkään vesisateen takia? Vai paistaako paikkakunnallanne sittenkin aurinko?:) Onneksi sain päivällä töihin kullalta piristävän kuvakaappauksen matkavahvistuksesta häämatkalle! Odotan niin innolla! Siellä me ollaankin sitten jo Herra ja Rouva!:D Hahaa, ihan hullua ajatella! Ja niin jännittävää!
IMG_1449 IMG_1454 Viimeviikonloppuna siskoni oli meillä pari yötä, kun A on ollu töissä. Saatiin ihan hurjasti tehtyä kaikkia häähommeleita valmiiksi, mikä sai oloni vähän paranemaan ja tänään tuli viimein hyviä uutisia isoimmasta paniikista, nimittäin häidemme tarjoilijoista, jotka varmistuivat viimein!:) Oon elänyt muutaman päivän ihan sydän syrjällään ja sydän pamppaillen. Huhhuh, voin sanoa, että en yhtään ihmettele, että pinnaa kiristää monella morseimella, kun on niin älyttömästi kaikkea muistettavaa ja järjesteltävää! Pitää vähän niinkuin elää se päivä alusta loppuun mielessänsä ja yrittää hahmotella kaikkia niitä pienimpiäkin yksityiskohtia, mitä tarvitaan. Onneksi tosiaan asioilla on tapana järjestyä ja kiitän sydämeni pohjasta kaikkia meitä auttaneita, olette kultaakin kalliimpia! Vielä täytyy tehdä reissu Ikeaan maljakoita ja pöytäliinoja hankkimaan, sekä pieni retki Tallinnan puolelle.:) Enää seitsemän viikkoa häihin! IIK!
IMG_1397 IMG_1394
Viikonloppuna Hessusta tuli virallisesti kesähessu!;D Ihanaa illanjatkoa!

7 kommenttia:

 1. Eikä miten hyvä idea laittaa tuo hääohjelma tuollaiseen ''pulloposti'' -muotoon! Sopii tosi hyvin jos on meri-tyyliset häät, kuten teillä taitaakin olla? Kysyisin vielä mistä saat ideoita näihin kaikkiin ihaniin pieniin, mutta silti tärkeisiin yksityiskohtiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti!:) Itse ihastuin tähän ajatukseen, kun tosiaan on ne meriaiheiset häät!:) Mä join vuosi sitten noita Froosh -merkkisiä hedelmäsmoothieita töissä tosi paljon ja silloin sain idean, että säästän niistä ne pullot ja laitan niihin hääohjelman!:D Hyötykäyttöön siis pääsivät ja voihan nuo sitten säästää vielä ihan kotiin juomapulloiksi!:) Mä oon tosi luova ja aina päähän pälkähtää jokin uusi tuunaus tai askartelujuttu.:D♥

   Poista
 2. Ihana valkoinen kiiltävä lattia.Mutta kuinka tuossa näkyy koiran tassun jäljet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä Hessu kantaa aika paljon hiekkaa varpaidensa välissä sisälle,, mutta pyrimme kuivaamaan aina tassut tai pesemään, jos on vähäänkään kurakeliä ja tuleepahan imuroitua useammin!:D

   Poista
 3. Upea koti!! :) Voi, kun itsekin osaisin sitten myöhemmin sisustaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon:) kaikenlaiset inspiraatiokuvat ja eri tavaroiden hahmottelu vaikkapa tietokoneella yhdeksi kollaasiksi auttavat kyllä todella paljon ja saamaan erilaisia kauniita ideoita!:)

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.