tiistai 22. syyskuuta 2015

LUMI Roosanauha

12004149_10206934696320146_6155806068031172478_n

Vaaleanpunainen on monisävyinen väri. Herkkä rosa hurmaa hauraudellaan, räikeä pinkki herättää rohkeudellaan. Hentous ja taistelijan tahto. Siihen liitetään rakkaus ja onni. Se on väri, jolla kerrotaan herkimmät tunteet niille, jotka ovat elämässämme kaikkein tärkeimpiä. Se on naisellisuuden, hempeyden ja hyväntahtoisuuden väri. Se on meille ja meidän tarinoillemme. 

Rintasyöpä muistuttaa meitä siitä, että elämä voi heittää hetkessä ympäri. On löydettävä voimia jatkaa. Se ei ole haaste vain siihen sairastuvalle, vaan se koskettaa aina myös perhettä, sukulaisia ja ystäviä. Vaikka asia on vaikea, muistuttaa se myös toivosta, taistelusta, voittamisesta ja läheisten rakkaudesta.

Tänään lanseerattiin Olli Lindroosin suunnittelema LUMI Roosa nauha -sormus. Sormuksen hinta on 1290€ ja jokaisesta myydystä sormuksesta lahjoitetaan 186€ Syöpäsäätiölle. Varat kohdistetaan ensisijaisesti rintasyöpätutkimukseen. Roosa nauha -keräyksen tavoitteena on edistää syöpätutkimusta ja vaikuttaa siihen, että yhä useampi syöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa sekä varmistaa, että jokainen syöpään sairastumut saa tarvittavan tuen sairauden eri vaiheissa.

Sormuksen runko on valkokultaa, jossa keskellä kauniin vaaleanpunainen turmaliini. Roosanauha -sormuksen voi yhdistää myös muihin Lumi -sormuskokonaisuuksiin.

Taistelusta voi selvitä - yhdessä. Anna rohkeutta, hyviä neuvoja pienellä viestillä kanssasisarelle, läheiselle, ystävälle. Kosketa sanoilla. Lumiroosanauha.fi sivustolla arvotaan yksi Lumi Roosa nauha -sormus kaikkien vastanneiden kesken!

Olkaa tekin mukana tekemässä hyvää.
IMG_1337 IMG_1331 Ihana työkaverini A

3 kommenttia:

  1. Oi kuinka kaunis sormus! Lämmittää mieltä tällaiset kampanjat, kun itsekin alkukeväästä syöpädiagnoosin sain (vaikkakaan en rintasyöpä).

    VastaaPoista
  2. Laita joku kuva johkin sun sormuksista :)

    VastaaPoista
  3. Onpa kaunis sormus!

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.