tiistai 5. tammikuuta 2016

Mietteitä

IMG_3588
Heippa kaikki ja upeaa alkanutta vuotta! Pyydän anteeksi hiljaiseloa blogin puolella, mutta olen joutunut hieman pohtimaan asioita blogini jatkon suhteen. Olen nimittäin huomannut, että olen nykyisin helposti vaan unohtanut koko blogin olemassaolon ja välillä tuntuu, ettei olisi ollut edes aikaa tulla kirjoittelemaan kuulumisia. Tää on mietityttänyt mua tosi paljon, sillä osa minusta haluaisi edelleen jatkaa, mutta osa taas ei. Nykyään, kun tuntuu, että oman elämän jakaminen ei ole enää sama asia, kuin silloin ennen.. On tullut varovaisuutta lisää, että mitä uskaltaa enää omasta elämästään kertoa ja mua on jollain tavalla ahdistanut hirveästi tämä nykypäivän blogien kaupallisuus ja täydellisyyden tavoittelu, kun tuntuu, ettei mikään enää riitä ja oma tuotos näyttää aina ihan kauhealta muihin verrattuna. Toiset blogit ovat suoraan, kuin muotilehtien sivuilta ja kaikki tekstit niin viisaita ja hienosti kirjoitettuja, etten olisi varmaan koskaan itse pystynyt samaan. Koskaan ei saisi verrata itseä muihin, vaan jatkaa sitä omaa juttua, mistä on tähänkin asti tykätty, mutta väkisinkin on ajautunut tekemään juurikin sitä vertailua ja lopulta en ole enää edes kehdannut kirjoittaa siitä, mistä alunperin piti. Olen haikein mielin lueskellut vanhoja postauksiani ja miettinyt, että miten mä silloin pystyin tohon, mutten enää.

Oon mietiskellyt sellaistakin vaihtoehtoa, jos lopetan nyt tämän lifestyle blogini päivittämisen ja jatkaisin ainoastaan sisustusblogimme Villa Hundvikin puolella. Ja jos joskus siltä tuntuu, että haluan jakaa enemmänkin elämästäni, voi aina palata kirjoittelemaan tänne niitä hömppäjuttuja. Huoh. Miten tää voikaan olla näin monimutkaista ja vaikeaa.:) Katsotaan nyt miten mennään. Toivon, että ymmärrätte. Ihanaa päivän jatkoa kaikille joka tapauksessa.

14 kommenttia:

 1. Voi eeei! Oot niin ihana ja aito ja sulla on ollut kaikkien aikojen paras blogi. Mutta teet niinkuin itse parhaaksi näet :)

  VastaaPoista
 2. Ei tosiaan kannata verrata itseään muihin, mua kiinnostaa blogit joilla on oma tyyli, ei siloisa ulkonäkö. Mutta toki kannattaa tehdä niin kuin itsestä parhaalta tuntuu. <3

  VastaaPoista
 3. Älä mieti mitä muut tekee! Sä oot Silja toiminut mun suurena inspiraationa jo pitkään, tykkään sun blogista hirveesti just sen takia kun kirjotat omalla tavalla omista jutuistas. Harmittaa kun kaikki blogaajat tavoittelee täydellisyyttä eikä postaukset enää ole samanlaisia kun ennen. Sun postauksia on ihana lukea kun osaat pysyä aitona ja kirjoittaa ihan niistä pienistä arkipäivän asioistakin. Tietysti teet niinkuin parhaaksi tuntuu, täällä ainakin yksi joka jää seurailemaan Villa Hundvikia. Kaikkea hyvää sulle!!

  VastaaPoista
 4. Oon käynyt täällä joka päivä katsomassa olisiko postaus tullut ja arvelinkin jotain tälläistä :(( tää on ollut ihan mun lempi blogi, ja kyllä luen myös niitä todella suosittuja täydellisiä muotiblogeja! Mutta juuri tämän aitouden takia olet ollut mun lemppari :) olet myös blogin perusteella aivan ihana ihminen. Toivottavasti päätät jatkaa kirjoittamista edes toisen blogin puolella! :) hyvää jatkoa sinulle <3 -Essi

  VastaaPoista
 5. Sinun blogin kaltaiset blogit ovat usein paljon aidompia ja ihanampia lukea, kuin ne "kiiltokuvablogit". Itse ainakin pidän enemmän näistä "tavallisemmista" blogeista, joissa ei joka toinen postaus ole jokin yhteistyö tms. Täällä ainakin yksi lukija jää odottelemaan kirjoituksiasi, mikäli päätät vielä joskus jatkaa tätä :)

  VastaaPoista
 6. Voi ei, oon aavistellu tätä :/ Mä niin toivon, ettet lopettais. Sun blogi on niin ihana ja harvinaisen aito tässä negatiiviseen suuntaan kehittyneessä blogimaailmassa ja on ollu ilo seurata matkassa mukana jo pitkään, sillä täältä on löytyny vuosien varrella hurjasti positiivista energiaa ja inspistä. Mutta tottakai sun pitää kuunnella itsees ja tehdä just sillä tavalla, kun susta parhaalta tuntuu. Se on ihan ehdottomasti se pääasia eikä mitään harrastusta kannata jatkaa ellei se tunnu hyvältä ja oikeelta :)

  Onnellista alkanutta vuotta ihanainen! Ja hei btw, oon ehkä suuntaamassa Poriin helmi-maaliskuussa :) Musta olis aika siistiä nähdä jos aikataulut menee yksiin jne, siitä kun oli joskus puhetta jossain kommenteissa jos satut muistamaan!

  Erika

  VastaaPoista
 7. Tämä oli muuten ihan hyvä blogi mutta pakettirinki oli täyttä p****a! Lähetin paketin vaan eipä tänne tullut. En enää lähe tollasiin hömpötyksiin ja voi se joka unohti haistaa pienen p*****.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, olen todella todella pahoillani.:( Juuri tällaisten sattumien vuoksi painotin, että jokainen osallistuva sitoutuu pakettirinkiin, jotta tällaisilta ikäviltä asioilta vältyttäisiin, koska ajatuksena oli nimenomaan ilahduttaa muita. Haluaisitko lähettää minulle sähköpostiini viestiä, osoitteesi, haluaisin muistaa sinua korvaukseksi tästä mielipahasta.♥

   Poista
 8. Tämä blogi on kyllä minusta juuri siksi parhain kun oot niin aito ja ihanan symppis. En lue mitään muotilehtien sivuilta temmattuja blogeja vaan juurikin nämä aidot pienet arkiset asiat kiinnostaa. Mutta teet miten omaksi parhaaksi katsot. Toivottavasti voidaan vielä nauttia tästä blogista <3

  VastaaPoista
 9. Voi että, sun blogi on ollut ihan mun lemppari jo tosi kauan :) Tykkään itse ainakin paljon enemmän lukea tälläisia arkisempia ja tavallisempia blogeja kuin niitä joissa ammattivalokuvaaja ottaa päivänasukuvat ja blogi vain vilisee mainospostauksia.. Tee kuitenkin niin miten itse parhaaksi näät, vaikutat todella ihanalta ihmiseltä :) <3

  VastaaPoista
 10. Jos lopetat, niin meille jää vain ne täydellisyyttä tavoittelevat toisistaan-mitenkään-eroavat blogit.

  VastaaPoista
 11. Jatka omalla tyylilläsi ja usko siihen et se todella toimii. Sä oot hyvä ja jää kyllä ikävä tätä blogia jos lopetat , mutta samaa mieltä kun muut eli oman olon ja fiiliksen mukaan meet. Kyllä blogin kirjoittamisen tulee tuntua hyvältä ei pakko pullalta. Muista et täällä kuitenkin odotetaan jännityksellä uusia postauksia ja että sulla on seuraajia. Sä oot ihana persoona ja omaat hyvän tyyli tajun. Kyllä sua seuraa ilman kiiltokuvaa ihaillen. T: Helmi10

  VastaaPoista
 12. Voi Silja, tää postaus olis ihan yhtä hyvin voinut olla mun kirjoittama! Olen miettinyt tismalleen samoja juttuja ja sen takia mun blogi ei ole aikoihin päivittynyt. Muutama vuosi sitten tavallinen blogi riitti mutta mulla on myös riittämättömyyden tunne ja sellanen että blogi on ihan huono verrattuna näihin ammattimaisiin blogeihin. Mä ainakin pidän sun blogista juuri sellaisena kun se on ja todella toivon että jatkat mutta ymmärrän kyllä sun fiilikset. Olen pohtinut viime kuukausina blogini lopettamista vakavasti mutta tavallaan en osaa enkö kuitenkaan haluaisi päästää irti.. Todella monimutkainen tilanne. Toivottavasti vielä järkevä ratkaisu löytyy :)

  Ihanaa uutta vuotta <3

  VastaaPoista
 13. Älä lopeta :). Ja onneksi ilmeisesti olet päättänytkin jatkaa :).Varmaan vuosi sitten löysin blogisi, ja olen tykännyt sen maanläheisyydestä. juuri siitä,että kaikki ei ole kiiltokuvaa ja siloteltua. Ei esitellä joka postauksessa uutta Vuittonia ja muita helkkarin kalliita ostoksia. Ihan liikaa on jo blogeja, joissa esitellään joka viikko yksi uusi merkkilaukku, tai sisutukseen ei osata käyttää muuta kuin Riviera Maisonia.
  Itsekin olen haaveillut blogin aloituksesta. Mutta miettinyt, että kiinnostaako se ketään tänäpäivänä, koska mulle ei putkahda postissa joka viikko uutta merkkilaukkua tai muutakaan merkkikamaa. Sisustuskin pysyy melko samanlaisena kokoajan,kun ei ole rahaa ostaa viikottain uusia sisustusjuttuja. Teillä on kaunis koti, sinulla kaunis klassinen tyyli, ja korut, ah, niin ihania <3. Minä oon itse varsinainen koruharakka :D.Vaikka en just nyt itse mahdu normikoon vaatteisiin, niin tykkään sun tyylistä, ja nimenomaan siitä, että ei ole päästä varpaisiin jotain hiukan tyyriimpää merkkiä. Vaan yhdistät laatua ja ketjuliikkeiden juttuja. Ja joskus jopa kaikki on ns. ketjuliikeiden kamaa. Siitä mä tykkään! Jos joskus olen ns.normikokoinen, niin tyylini olisi sinun kaltaisesi. Tai on se nyttenkin kyllä, mutta isojen tyttöjen vaatteita ;).
  Joten jatka samaan malliin, ei niitä pelkkää laatua blogeja jaksa kukaan lukea kokoajan.
  P.S. Samasta kaupungista minäkin, ja Sokoksella kun käyn, niin aina tulee vilkaistua, oletko töissä ;). Muutamasti oon käynyt jopa liikkeessä nopsaan jotain vilkaisemassa ;).
  -Nipsu-

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.