keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Voi, minkä teitte..♥

Häämatka
Kuvat häämatkaltamme

Edellisen viestin kirjoitettuani teiltä tuli niin ihanan rohkaisevia kommentteja, joista mun piti tulla ihan erikseen sanomaan kiitos. Jollain tavalla kommentteja lukiessani mun sydämestä suli taas pieni pala blogilleni. Ne sai mut ajattelemaan vanhaa rakasta harrastustani uudelleen ja miettimään, että olisinko oikeasti valmis luopumaan tästä kokonaan.. Mä en tiedä, mitä mun päässäni oikein tällä hetkellä liikkuu, mutta mikäs siinä, jos ajatukset vain ovat positiivisia.

Olen aloittanut kirjoittamaan blogia jo vuodesta 2008, jonka päivitykset olen kylläkin poistanut ajat sitten myötähäpeästä..:D Mutta siis ihan oikeasti.. blogi on pysynyt rakkaana harrastuksenani jo ihan hurjan monta vuotta! Tämän kautta olen saanut kokea ihan mielettömän paljon. Nyt puhun vuorovaikutuksesta teidän ihanien ihmisten kanssa siellä ruutujen toisilla puolilla sekä siitä, että olen saanut elämääni uskomattoman upeita ihmisiä, rakkaita ystäviä, joihin en olisi tutustunut ilman tätä harrastustani. Blogit tuovat yhteen ihmisiä, joilla on jotain yhteistä keskenään. Harrastus, ajatusmaailma, luonne, huumori..  Tämä on oikeasti aika upeaa!

Vaikka multa onkin mennyt yli tämä nykyinen some maailma selfieineen ja belfieineen, voin antaa itselleni uuden mahdollisuuden blogini suhteen. Musta ei koskaan tule kiiltokuvabloggaajaa, enkä sitä haluakaan. Toivon, että blogit palaavat vielä joskus takaisin siihen alkupisteeseen, mistä on joskus lähdetty.:)

En ole oikeasti vähään aikaan istahtanut kunnolla koneen ääreen ja päädyin samalla silmäilemään ihania kuvia häämatkaltamme. Voi, kuinka kaipaankin tällä hetkellä jonnekin kauas pois lämpimään, kun ulkona on -24 astetta. Hrr. Mutta taidetaan tyytyä tällä kertaa ihan vain oman kodin saunan lämpöön.:) Tai kuka tietää. Kävin uusimassa vihdoin ajokorttini ja passini oikealle nimelle, joten kaikki olisi sopivasti valmiina!


Lämpimiä ajatuksia ja ihanaa loppiaista!

16 kommenttia:

 1. Moi :)Olipa hyvä,ettet poistanut blogiasi.Käyny satunnaisesti ja ehdottanu,että vaikka sillontällön bloggaat ja kuvia tietty...niitähän miehet vaan katsoo...Mun silmään olet niin söötti,kun nainen vaan voi olla,t.Olavi

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia häämatkaltanne. On varmasti ollut mahtava reissu. Ihanaa kun jaoit tämän meiän kanssa. :) Ootte niin kaunis pari. <3 Jään toivomaan et postauksia tulee lisää. T: Helmi10

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon kivoista sanoista Helmi!:) Toivon myöskin kovasti, että tämä inspiraatio säilyisi!

   Poista
 3. Olen lukenut blogiasi monta vuotta :) ja rehellisesti voin sanoa, että ehdoton suosikki! Aito on hyvä sana blogillesi ja sinulle :) haikeaa on, jos lopetat! Kaikkea hyvää sinulle! Päätit sitten miten tahansa blogin suhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle hurjan paljon.♥ Aivan ihanaa kuulla, että olet jaksanut seurailla juttujani niin pitkään! Toivon myöskin, että tämä inspiraatiopistos jatkuisi ja saisin taas kiinni päivittäisestä kirjoittelusta! Kaikkea hyvää myös sinulle.:)

   Poista
 4. Ihanaa jos päätät jatkaa <3 siun blogi on vaan yksinkertasesti paras nimenomaan sen aitouden vuoksi!

  VastaaPoista
 5. Kiva että olet palannut bloggaamaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon, että tämä inspiraatio säilyisi, onkin ollut ikävä tällaista fiilistä!

   Poista
 6. Voi kun ihania kuvia <3 Ja niin kovin erilaisia, kun tän hetkiset tunnelmat mittarin näyttäessä -26 c ulkona ja 18 c mun makkarissa! :D Lämpimiä ajatuksia myös sinne suunnalle ja pidän peukkuja blogin jatkumisen suhteen! Edellyttäen siis, että löydät kadoksissa olevan inspiksen ja positiiviset fiilikset, eihän tätä pakkopullana kannata tehdä ja se varmasti välittyis lukijoillekkin sitten ikävällä tavalla :)

  Erika

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihana lukea sulta postauksia pitkästä aikaa, tuo inspiraation katoaminen on aika yleistä myös täällä :/ ihana jos tuo innostus nyt säilyy ja edes aina välillä päivittelet kuulumisia ♥ voi nuo häämatka kuvat on ihania, voi mikä kaipuu kesään ♥

  VastaaPoista
 8. Luin eilen tuon viestisi mahdollisesta lopettamisesta, ja vähällä oli etten itsekin kirjoittanut siihen että "Älä pliis" :) Sulla on kiva blogi, jatka samaan malliin. Jokainen joka lukee kiiltokuvablogeja tietää (tai toivottavasti tietää :D) että ne ovat vain pieni raapaisu, oikea elämä on jotain paljon enemmän ja jotain aika erilaista useimmiten. Ihanaa pakkaspäivää sinulle Silja.

  VastaaPoista
 9. ihania kuvia! Mielelläni lukisin lisääkin häämatkastanne ja kohteesta :)

  VastaaPoista
 10. Et saa kyllä lopettaa, ihanaa seurata sinun kuulumisia edes tätä kautta kun ei muuten treffata. Kirjoitat kun siltä tuntuu ja on aiheita. Itse ainakin kirjoitan pääasiassa itseäni varten, muistoja itselleni, en pelkästään lukijoille :)

  Kun aloitin, olisin halunnut lukijoita ja koitin kaikin mahdollisin tavoin saada niitä. Ikinä en ole saanut yli kolmeakymmentä lukijaa ja nykyään en siihen enää pyri.

  Siirsin kaikki blogijutut yhteen vanhaan blogiini ja voi miten kivaa oli lukea vanhoja juttuja siitä millainen ollut, miten pukeutunut ja mitä kaikkea tehnyt :)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.