keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Blog Sale

Heippa ja kivaa keskiviikkoa! Mulla on kaapeissa lojunut muutamia juttuja, joille minulla ei valitettavasti ole ollut käyttöä, joten päätin tehdä tänne pienimuotoisen blogikirppiksen, josko tavarat löytäisivät uuteen rakastavaan kotiin. Suurin osa tavaroista on ihan käyttämättömiä, joten ovat aivan uuden veroisia!

20164

1. Raikas mintun sävyinen lompakko kullanvärisillä yksityiskohdilla. Tämän lompakon ostin muistaakseni joskus Vilasta(?), enkä ole päässyt kertaakaan käyttämään, vaikka onkin herkullisen värinen! Lompakossa on todella paljon taskuja korteille ja vetoketjullinen kolikkotaskukin löytyy! IPhone tai muu litteä puhelin sopii myös taskuun ja näin ollen lompakkoa voi käyttää vaikka clutchina!
Hinta: 8€ + postit  Myyty!

 20165 
2. Hempeän roosan värinen lompakko. Tässä on hyvin paljon samaa, kuin mintunvärisessä lompakossa, mutta yksityiskohdat ovat hopeanvärisiä ja korttivälejä hieman vähemmän. Tämäkin on täysin käyttämätön!
Hinta 8€ + postit  Myyty!

20168  
3. Tommy Hilfigerin korvanapit. Tämä malli on lopetettu, joten näitä ei saa enää kaupoista. Nämä ovat olleet minulla täysin käyttämättöminä, kerran olen niitä vain sovittanut korviini. Nämä ovat materiaaliltaan terästä, joten pysyvät hyvässä kunnossa pitkään, keskiosa on valkoista emalia. Silti kaikki korut olisi hyvä ottaa pois mm.nukkumaan, suihkuun jne, jottei koru pääse taittumaan rikki ja keräämään likaa. Ovh korvakoruille on 49€,
myyntihinta 30€ + postit. Myyty!
IMG_5158 4. Tommy Hilfigerin kolikko kaulakoru. Koru on materiaaliltaan terästä, keskellä zirconit. Tämäkin koru on vain kerran käynyt kaulassa, joten aivan uuden veroinen. Ketjun pituus 42cm. Ovh 79€, myyntihinta 60€ + postit.

20169 
5. Kaunis helmikaulakoru. Ostin tämän yhdeksi vaihtoehdoksi häihin, mutta löysinkin toisen mallin. Koru on täysin käyttämätön. Materiaali korumetallia(vältettävä siis kosmeettisia aineita, kuten hiuslakkaa, hajuvettä sekä vettä), helmet eivät myöskään ole aitoja. Ketjun pituus pisimmillään 45cm ja lyhimmillään 42cm. Ovh 39€, myyntihinta 18€ + postit.

20167
6. Kaunis helmilaukku. Tämän ostin myös häihin, mutta eipä tullut kuitenkaan käytettyä! Laukkuun mahtuu puuteri ja muutama huulikiilto. Mukana myös siro lyhyt ketjuhihna. Hinta 27€ + postit. Myyty!

11 kommenttia:

 1. Hei. Minä voisin ostaa tuon roosan lompakon :) -Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Minna! Oletko yhteydessä sähköpöstilla bebeh@netti.fi.:)

   Poista
 2. Ihanat nuo lompakot!

  VastaaPoista
 3. Moikka, olen kiinnostunut tuosta mintunvihreästä lompakosta. :) Mikäli on vielä vapaa. Outi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Outi!:) Laitako minulle sähköpostia os. bebeh@netti.fi.

   Poista
 4. Mintunvärinen lompakko minulle ! :)
  - Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet jonossa seuraavana, jos Outi ei lompakkoa otakaan. Otatko yhteyttä sähköpostiini bebeh@netti.fi, niin pääsen ottamaan sinuun yhteyttä sähköpostitse!:)

   Poista
 5. Hei, lähetin siulle mailia noista tommy hilfigerin korviksista. Onko vielä vapaana? T: Helmi10

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Helmi ja kiitos viestistäsi!:) anteeksi, että vastaaminen on hieman kestänyt. Korvikset ovat vielä vapaana, mutta en ole saanut sähköpostiasi?:( haluaisitko koittaa laittaa vielä uudelleen: bebeh@netti.fi

   Poista
 6. Hei, lähetin sinulle sähköpostia noista korvakoruista. Oletko saanut? T: Helmi10

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.