torstai 17. maaliskuuta 2016

Kevät ja kevyempi takki

IMG_5789
Ilma on lämmennyt ihan selvästi ja mä oon jo monena päivänä meinannut paistua elävältä mun villakangastakissa, joka alkaa näihin keleihin olemaan aivan liian paksu. Näin muutama viikko sitten NewYorkerissa kevyttoppatakkeja kivalla hinnalla ja eilen töiden jälkeen päätin käydä katsomassa takkeja uudestaan. Iskin silmäni heti ihanan puuteriroosan väriseen takkiin ja mun tuurilla tästä takista oli tietty oikeat koot loppu, eikä tänä keväänä tulisi enää lisäystä tälle värille. Mustaa olisi kyllä löytynyt, mutta päätin olla kerrankin valitsemasta sitä väriä ja tyytyä puuteriin, kun kerran niin olin päättänyt. Kyllä tää ihan vähän isompi on, mitä olisin halunnut, mutta ei kuitenkaan ihan silmiin pistävästi ja ainahan voi kääntyä äidin puoleen, joka vähän näyttää ompelukonetta ja takki istuu taas paremmin.
IMG_5787
Takki oli mulla tänään ekaa kertaa päällä ja vaikka aamulla olikin muutama aste pakkasta, se lämmitti juuri sopivasti, ettei tullut kylmä, eikä kuitenkaan grillannut päivällä lämpöasteiden noustessa jopa +6 asteeseen. Oisin niin voinut jäädä siihen aurinkoon vaan nauttimaan lämmöstä! Koska saa kantaa terassikalusteet ulos?!
IMG_5782 IMG_5781
Kävin tänään hakemassa nipun pajunoksia koristeeksi pöydälle ja ripustin muutaman pastellisen munasen oksiin killumaan. Pääsiäinen on aina merkki siitä, että kevätkausi on alkanut. Meidän piha alkaa olemaan kohta kokonaan sulanut ja mun mielestä se on niin ihana tunne, kun sora rapisee kenkien alla.:) Kumpa vaan tietkin kuivuisi mahdollisimman pian. Hessun kanssa on tällaisena aikana niin kiva käydä lenkillä, kun koiraa ei ole tunnistaa, kun on niin musta!:D Ensi viikolla luvattiin taas lunta, mutta älkää lannistuko siskot, uusi lumi sulattaa vaan vanhat pois!

18 kommenttia:

  1. Voi vitsi ihana tuo takki <3 sopii tosi hyvin sulle kun sulla on vaaleat hiukset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Sofia!:) Itse ihastuin myös niin paljon tähän väriin!

      Poista
  2. Ei toi kyllä ainakaan näytä yhtään isolta toi takki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:) Kyllä tää ihan vähän pullottaa hartioista ja selästä, mutta ei tosiaan näytä onneksi liian isolta!:)

      Poista
  3. Aivan ihania kuvia ja todella kivannäköinen takki. Tollaiselle olisi itsellänikin käyttöä. <3

    http://inka-allornothing.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Inka!:) Tää on kyllä tosi ihana. Kevyt, mutta lämmin. Juuri sopiva tällaisille välikeleille, kun ei ihan vielä voi käyttää trenssiä tai muita ohuita takkeja.:)

      Poista
  4. Tosi nätti takki ja ihana väri. Tykkään. Onkohan noita vielä siellä kaupassa? Täytyy käydä katsomassa. Oon niin intona kun on kevät. Aurinko paistaa ja asfalttikin näkyy jo paikka paikoin.
    T: Helmi10

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!♥ Porin Newyorkerissa oli enää ihan muutama kappale tätä väriä jäljellä ja tosi isoja kokoja.:( Mutta kannattaa ehdottomasti käydä vilkaisemassa, jos teiltä löytyisi vielä kokoja!:) Tää on kyllä niin kiva malli ja väri! Joskus jotain muutakin, kuin mustaa!:D

      Poista
  5. Sulla on liian tummaa/oranssia meikkivoidetta, huomaa siitä kun huultenympärykset ovat valkoiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on itseasiassa näissä kuvissa meikkivoidetta huulissa ja siksi näyttää, kuin olisivat valkoiset rajaukset.:D En huomannut muuten edes itse tätä, ennen kuin huomautit. Kuvissa kaikki on niin eri näköistä, kuin livenä.
      Mutta juu, mulla pitäisi kyllä olla muutamaakin eri sävyistä meikkivoidetta, sillä käytän kasvoissa itseruskettavaa.

      Poista
    2. Sinuna lopettaisin heti sen itseruskettavan, koska se saa sut oikeesti näyttämään oranssilta.

      Poista
    3. Usko tai älä, näissä kuvissa mulla EI ole itseruskettavaa!:D kuvat hämäävät aika paljon värejä todellisuudesta, tule vaikka katsomaan mua päin naamaa. Olen kysynyt tätä ystäviltä, työkavereilta, perheeltä ja kaikki ovat sanoneet samaa, että livenä mun naama on ihan normaalin värinen, oli siinä itseruskettavaa tai ei. Jokainen tehköön niin, kuin parhaansa itse näkee ja näin aion tehdä minäkin.:)

      Poista
    4. Oon nähnyt sut Porissa. Vaalealta ja normaalilta ainakin silloin kasvosi näyttivät. Mutta nuo kuvat kyllä vääristävät sitten todella paljon. Miksi ihmeessä edes käytät itseruskettavaa? Oot kaunis vaaleaihoisena :) -maikki-

      Poista
    5. Kyllä kasvoni näissä kuvissakin näyttävät ihan normaaleilta.:) esimerkiksi vastavalot, varjot ja kameran asetukset vaikuttavat aika paljon siihen, miltä ihon väri näyttää kuvissa. Jos vertaa esimerkiksi käsieni ihoa kasvoihin, ne ovat kuvissa aivan samaa väriä. Eikä näissä kuvissa ole tosiaan edes itseruskettavaa käytössä.

      Mä tykkään ruskettuneesta ihosta ja siksi käytän itseruskettavaa, koska vaalean ihoni vuoksi en rusketu ollenkaan ja mielestäni ruskea iho on terveemmän näköinen, kuin oma valkoinen/vaaleanpunainen, jossa näkyvät ihon pienet virheetkin helpommin.

      Jokainen tehkööt niin, kuin paremmalta itsestä tuntuu.:)

      Poista
  6. Hei!

    Superkaunis tuo puuterinsävy ja sopii sinulle! Minusta takki ei kyllä näytä liian isolta, mutta itse sen tietenkin tuntee / näkee parhaiten. Kaunista kevättä!
    Päivi
    Päivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti!:) Itsekin tykkään kovasti tästä hempeästä puuterin sävystä. Kiitos ja samoin oikein ihanaa kevättä sinulle!♥

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.