keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Ristorante Rosso

IMG_5832
Voitettiin muutaman työkaverin kanssa illallislahjakortti ja käytiin viime sunnuntaina Rossossa vähän sitä tuhlaamassa ja syötiin oikein pitkän kaavan mukaan. Meillä oli aikalailla samanlainen maku ruokien suhteen ja tarjoilijalla oli varmaan hauskaa, kun otettiin joka kerta melkein samat annokset. Mutta pakko myöntää, että erittäin hyvä maku meillä, sillä ruoka oli kyllä niin hyvää, että vei melkein kielen mennessään!
IMG_5833
Alkupalaksi tilattiin bruchetat, josta löytyi suolaista ilmakuivattua kinkkua ja raikasta cantaloupe melonia. Nää oli kyllä ihan taivaallisen herkullisia ja ajattelin tehdä näitä vielä kotonakin joku kerta! Helppo alkuruoka tai suolapala illanistujaisiin!
Pääruoaksi tilasin naudan sisäfilettä valkosipulikermaperunoilla ja gorgonzolaa(homejuustoa), oi nam. Vieläkin annosta miettiessä herahtaa vesi kielelle.. En oo pitkään aikaan saanut ravintolassa yhtä hyvää annosta ja tuli oikeesti tosi hyvä mieli, kun ruoka oli niin herkullista ja palvelu todella ystävällistä ja nopeeta! Sanoin jo miehellenikin, että seuraavaks, kun mennään jonnekin syömään, tullaan ehdottomasti tänne.
IMG_5844
IMG_5850
Jälkkäriksi tilasin valkosuklaa pannacottaa mansikkahillolla. Tää maistui hillon kanssa ihan aamupuurolta.:D Syön aamuisin usein puuroa mansikkakeitolla ja jotenkin tossa oli niin samanlainen maku, että mun oli pakko syödä hillo tosta ekana pois ja vasta sitten nauttia toi pannacotta osuus.
Juttua ja naurua riitti ja aika lensi niin, että mieheni joutui hetken aikaa odottamaan autossa minua hakiessaan, kun ei meinattu millään päästä höpöttelystä irti! Vaikka nähdäänkin töissä jonkin verran, niin vapaa-aikana on kuitenkin niin erilaista nähdä, kun pääsee vapautuneemmin höpisemään jostain muustakin, kuin työasioista.

Tää oli kyllä kiva piristys sunnuntaille. Seuraavana päivänä mulla oli vielä vapaa, joten mentiin A:n kanssa elokuviin katsomaan Kungfu Panda 3. Oli muuten niin hauska elokuva, että nauroin vedet silmissä useammassakin kohtaa ja lopuksi tietysti vetistelin ihan liikutuksesta.:") Leffa oli tosi hauska, mun mielestä ehkä parempi, kuin aiemmat ja tarina oli myös todella opettavainen. Mun mielestä on hienoa, että tällaisissa elokuvissa, joita lapset (ja aikuisetkin) tykkää katsoa, opetetaan samalla niitä elämän tärkeitä asioita. Tässäkin tarinassa pääopetuksena taisi olla se, että kannattaa olla oma itsensä ja miettiä niitä asioita, joissa juuri sinä olet hyvä ja kehittää niitä ominaisuuksia itsessä, eikä yritä olla jotakin muuta. Myös lähimmäisten tuki on tärkeää ja heidän tukensa avulla voi nousta syvimmästäkin kuopasta, kun vaan uskoo itseensä ja muihin.

Oikein mukavaa illan jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Moi! Mitä muuta bruchetassa oli kuin kinkku ja meloni? 😊
    Hyvää pääsiäistä! 🐰

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bruchetta on tuollainen paahdettu leipä, joka on sivelty oliiviöljyllä, tässä oli päällä ilmakuivattua kinkkua, cantaloupe melonia, viinisuolaheinää ja lisäksi jotain muuta vihreää, mitä en tunnistanutkaan!:) oli kyllä herkkua!

      Poista
  2. Hyvä menu. Jälkkäri ei ehkö ihan miun mieleen mut kaikki muu näyttää hyvältä. 😋
    THelmi10

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä todella herkullista uhkaa nam!😍👌🏻

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.