keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Dear Santa..

Oletteko te jo kirjoittaneet joulupukille? Itse toivon joululahjaksi oikeastaan vain yhtä asiaa ja se on, että saan viettää joulun kaikkien rakkaiden perheenjäsenteni kanssa. Siskoni ja hänen miehensä eivät välttämättä ole tänä jouluna kanssamme, jos he matkustavat Itä-Suomeen viettämään joulua. Toivon kyllä kovasti, että he lähtisivät vasta joulupäivänä tai uudeksi vuodeksi, koska joulu ei tunnu samalta, jos he puuttuvat. Joten rakas joulupukki..voisitko toteuttaa ainakin tämän yhden toiveen?
 Red_Bow_PNG_Clipart-530
kirje_joulupukille.jpg
Päätin tehdä silti jokaisena jouluna perinteeksi muodostuneen toive/haavelistan jutuista, joita joskus toivoisin meille kotiin ja itselleni. Tänä vuonna lahjatoiveeni koostuvat pääosin sisustusjutuista rakkaaseen kotiimme, sillä kodin laittaminen kuntoon on tällä hetkellä eniten lähellä sydäntäni. ♥ 


1. Kauniita peilireunuksella olevia kehyksiä Villa Stockmann ja Amanda B. / 2. Herkullisen tuoksuisia kynttilöitä Yankee Candle. / 3. Pehmoisia koristetyynyjä kauniilla yksityiskohdilla. Amanda B ja H&M Home. / 4. Kauan haaveilemani Kartell Stone jakkara kirkkaana tai harmaana Vepsäläinen. / 5. Kahvikuppeja Riviera Maison ja Lexington. / 6. Kaunis työtuoli Ellos. / 7. Koristepeili Amanda B. / 8. Nicolas Vahen mausteita. / 9. Uusi Harry Potterin Kirottu Lapsi -kirja Suomalainen Kirjakauppa. / 10. Tempur tyyny niskavaivaiselle:D / 11. Lämmin torkkupeitto H&M Home.

Olisi kiva nähdä myös teidän toivekollaaseja, joten linkatkaa ihmeessä kommentteihin, jos olette tehneet.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.