lauantai 26. marraskuuta 2016

Joululahjavinkkejä

Joulupukki kolkuttelee ihan kohta jo ovella ja puolet lahjoista on vielä hankkimatta. Ainakin minulla!:D Mun mielestä joulussa tärkeintä on joulumieli ja yhdessäolo, mutta tykkään myös ilahduttaa laheisiäni pienillä lahjoilla. Keräsin kahteen kollaasiin hieman joululahjavinkkejä, joita voi antaa lahjaksi sekä miehelle että naiselle. Mun mielestä esimerkiksi just miehille on aina ollut ihan hirmu vaikeaa miettiä lahjoja, mutta tällainen pieni lista auttaa kyllä usein saamaan uusia ideoita ja itse asiassa hyvin samat jutut sopivat niin miehille, kuin naisillekin.:)

Ystävälle, tyttöystävälle, siskolle, äidille
joululahja_naiselle (2)

⋆ Molemmille: Uusi tuoksu, ihonhoitotuotteita.
Naiselle: kosmetiikkaa, kynsilakkoja, meikkipussi tai uudet laadukkaat meikkisiveltimet. 
Miehelle: suihkusaippua, deodorant tai kosmetiikkalaukku, jonne saa kätevästi kaikki mukaan.

Molemmille: Alusvaatteita, pehmoinen pyjama, saunatakki tai pehmoiset aamutossut ovat aina tervetulleita ja myöskin käytännöllisiä juttuja.

Molemmille: Urheilu- ja ulkoluvaatteita. Pipo, hanskat, huivi. Treenivaatteita tai vaikkapa kompakti urheilukassi.

⋆  Molemmille: Uusi kestävä laukku, lompakko, matkalaukku.

Molemmille: Korut ja kellot ovat aina hyvä lahja niitä käyttäville, sillä ne sisältävät paljon tunnearvoa, kestävät aikaa ja ovat henkilökohtaisia.

Molemmille: Tää on ehkä mun lepparikohtani. Romanttinen viikonloppumatka jonnekin, vaikkapa kylpylään, Tukholmaan, Tallinnaan tai vaikkapa ihan naapurikaupunkiin hotelliin, syömään ja lopulta viettämään iltaa kierrellen kaupunkia ja kahviloita yhdessä. Tällainen irti arjesta reissu sopii erinomaisesti myös ystävän tai perheen kanssa toteutettavaksi.

Molemmille: Lahjakortit. Turvallinen lahja. Vaikka lahjakortti saattaa kuulostaa tylsältä ja mielikuvituksettomalta, niin mielestäni se on oikein toimiva lahja kenelle tahansa. Lahjan saaja on varmasti iloinen saadessaan valita itse toivomansa lahjan, jotta sille tulee varmasti käyttöä.

Molemmille: Muita juttuja, joita tuli mieleen ovat kirjat, pelit, konsertti- ja teatteriliput, elektroniikka sekä kodintavara.

 Ystävälle, poikaystävälle, veljelle, isälle
joululahja_miehelle

Toivottavasti saitte uusia ideoita pukinkonttiin.

⋆kollaasit tehty Polyvoressa

4 kommenttia:

 1. Itse nyt kun kaappeja alkaa pikkuhiljaa siivoilemaan turhasta tavarasta, niin arvostan enemmän toiminnallisia lahjoja esim just nuo teatteriliput tai leffaliput.

  Itse toivoisin, että joku muu joululahjana kustantaisi minun jalkahoidon :D tai antaisi vaikka lahjakortin jalkahoitoon. Tai sitten rahaa vaikka parturikäyntiin.

  Jotain hyödyllistä, mutta samalla rentouttavaa ja mukavaa mieltä piristävää.

  Enna saa muutamia leluja j-lahjaksi, mutta aion myös joillekkin ehdottaa, että kustantaa vaikka lapsen jonkun harrastuksen, kun meillä niitä on mm. sirkuskoulu, värikylpy ja muskari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä kanssasi, että juurikin tällaiset ihanat rentouttavat ja käytännölliset lahjat ovat niitä parhaimpia!:) Sellaiset, joille on oikeasti tarvetta ja käyttöä.

   Poista
 2. Käytännölliset joululahjat on kyllä ihan parhaita!<3 Listasit kivoja juttuja :)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.