tiistai 12. maaliskuuta 2013

Persikkarahkakääretorttu



Tein tänään ylläriksi :lle jälkkäriksi tällaista persikkarahkakääretorttua!:) Oli todella hyvää, kun se ei ollut liian makeaa.


Pohjaan tarvitaan:

5 kananmunaa
1,5dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
2dl kaakaojauhoja
1tl leivinjauhetta
1tl vanilliinisokeria

Sekoita munat ja sokeri hyvin vaahdoksi. Sekoita kuiva-aineet keskenäät huolellisesti ja tämän jälkeen sekoita munavaahto ja jauhot keskenään huolellisesti, jottei jää jauhopaakkuja. Levitä taikina syvälle uuninpellille leivinpaperin päälle ja paista uunissa 225C  5-7 minuuttia. Tämän jälkeen kellistä pohja leivinpaperin päälle, jossa on sokeria, poista vanha leivinpaperi päältä ja anna jäähtyä.


Täytteeseen tarvitset:
250g Maitorahkaa (1 purkki)
2dl kermaa
1 purkki Persikka-banaani pilttiä
Säilykepersikoita

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vähän vanilliinisokeria joukkoon. Sen jälkeen lisätään rahka ja sekoitetaan hyvin. Lisää sokeria joukkoon pikkuisen, maistele jottei tule liian makeaa. 
Kun kääretortun pohja on jäähtynyt, levitetään piltti ja sen jälkeen rahkavaahto päälle. Kääri rullalle leivinpaperin avulla ja laita jääkaappiin kohmettumaan. Persikat tarjoillaan tortun vierellä. Valmis!:)

3 kommenttia:

  1. Mitä mahtaa olla tuo ihana seinä mikä vilahtaa kuvissa? Onko kiveä ja mistä ostettu? :)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.