torstai 14. maaliskuuta 2013

Vaatekaappini kulmakivet

Nämä asiat ovat perusta omalle tyylilleni, joista lähdetään kokoamaan asukokonaisuuksia ja joista itse tykkään kovasti.:)

1. jakut
Jakku tekee asusta fiksun, mutta aina ei tarvitse käyttää mitään tylsiä värejä, vaan niidenkin väreillä voi vähän leikkiä!:) Käytän töissä paljon jakkuja ja asuista olen saanut tosi kivoja juurikin vaihtelemalla värejä ja luomalla erilaisia asukokonaisuuksia jakkuihin sopivaksi!



2. löysät satiinipaidat
Rakastan ylikaiken tällaisia kevyitä, löysiä, ilmavia satiinipaitoja! Eikä haittaa, jos kaupasta ei löydy omaa kokoa, sillä nämä paidat saavat todella olla isoja!:) Ihanan rentoja ja muotoja saa kietaisemalla vaikka jonkun kivan vyön vyötärölle, toimii! tähän voi varmasti lisätä myös, että kirkkaat värit ovat myös vaatekaappini perusta! Tykkään yhdistellä muuten niin tylsiin asuihin jonkun kivan värisen vaatteen ja näin tulee heti kivampi asukokonaisuus!:)



3. Mustat housut
Mustia housuja tarvitsee aina ja ne sopivat ihan jokaisen asun kanssa. Mun on ollut vaikeaa metsästää mustia housuja, jotka eivät heti menettäisi väriään ja kulahtaisi. Osaan kyllä pestä vaatteeni oikein 30 asteessa hienopesulla nurinpäin käännettynä, mutta se ei vaan auta. Olenkin todennut parhaimmaksi vaihtoehdoksi paksut leggins -housut, joista ei pääse musta väri kulumaan ollenkaan pois! Ihan mahtavat jalassa, eikä Hessun karvatkaan hirveästi tartu kiinni!



4. farkut
Farkut ovat aina muodissa ja sopivat todella moneen asuun! Farkut luo rentoa tunnelmaa ja vaikka jakun kanssa yhdistettynä ne näyttää tosi kivoilta!:)



5. Yksityiskohdat
Tykkään vaatteista ja asuista, joissa on jotain pientä "maustetta"!:) Jos vaatteissa ei ole mitään kummempia yksityiskohtia, niitä voi luoda aina erilaisilla koruilla ja tietysti muilla asusteilla, kuten vöillä ja pikku tuunauksilla!;)!


19 kommenttia:

  1. Kiva postaus! :) Osasin kyllä samaistua moneen juttuun vyöt muunmuassa tekevät kyllä ihmeitä ja isot vaatteet päälläsi muuttuvatkin aivan ihaniksi asuiksi! Tadaa
    Ja voi että noita ihania jakun värejä! Alkavan kevään jotenkin lempiväriksi oonkin itselläni huomannu pinkin täytyy kai mennä metsästämään pinkkiä jakkua myös omaan vaatekaappiini! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha voi kiitos ihanasta viestistäsi!:)♥ Pinkki jakku on kyllä aivan ihana piristys asuihin!!:) Tuo mun on ehdottomasti yksi lemppari vaate!

      Poista
  2. oi ihana postaus ja blogi ylipäätään! tykkään sun tyylistäs ihan äärettömän paljon ja oot kauniskin! (:

    VastaaPoista
  3. Oi kuinka ihana postaus! HEI sinäkun olet alan ammattilainen, osaisitko kertoa minulle miten kannataa puhdistaa Lumoava sarjan Bella kaulakorua? Sain sen jouluna lahjaksi ja koska se on hyvin rakas,tahtoisin pitää siitä mahdollisimman hyvää huolta. Miten esimerkiksi tummumisen voi estää? Olen välttänyt esim hajuvesien,lakkojen jne.laittamista silloin kun koru on kaulassa, mutta siltikin siitä lähtee sellaista tummaa esimerkiksi vaalean paidan kaulukseen.. help meee :)kiitos <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Vie koru liikkeeseen, josta se on ostettu ja kerro myyjälle, että se tummuu noin. Meillä oli täällä samaa ongelmaa juurikin Bella korun kanssa, että se tummui ja irrotti tummaa väriä vaatteisiin pari vuotta sitten. Kysyttiin edustajalta ja niissä oli joku valmistusvirhe, se on kuitenkin nyt korjattu, mutta jos sinulle on sattunut tulemaan siitä huonosta erästä oleva koru. meillä ainakin koko erä vaihdettiin uusiin ja niissä ei ole ollut enää vikaa.:)

      Poista
  4. olipa kiva ja hyödyllinen postaus! :)

    VastaaPoista
  5. Mistä sä yleensä bongailet noita satiinipaitoja? Oon hakenu kaikkialta mut ei koskaan satu silmään :(

    VastaaPoista
  6. Sulla on ihana tyyli. Kantsii muuten kokeilla mustien vaatteiden pesussa mustille vaatteille tarkoitettua pesuainetta. Sitä ei varmaan ihan joka kaupasta löydy, mutta luulisin että isoista tavarataloista. Tokikaan en oo ite sitä päässy vielä kokeilemaan, mutta tuli mieleen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Täytyy kyllä kokeilla jos sillä vois pelastaa mun Dr. denimitkin!:)

      Poista
  7. Mistä muuten nuo mustat leggarit on :)? Mitä kangasta? Täällä kans koirankarvoja :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zarasta ja ne on sellaist joustavaa, mutta napakkaa kangasta!:) Nää on ihan huiput!

      Poista
  8. Susta tulee mieleen vähän Christina Aguilera :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moni on sanonut samaa varsinkin silloin, kun olin vielä nuorempi!:)

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.