keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Asua ja höpöttelyä


035
Valkoinen pitsimekko - H&M, legginsit - GT, pitsikengät - H&M, laukku - Longhamp, korut - Guess, kello - Olivia Burton

Hyvää keskiviikko iltaa kaikille! Täällä taas tällasta sekalaista höpöttelyä, mutta ajattelin, että on välillä ihan mukavaa jakaa ajatuksia muustakin, kuin vain, jos on tapahtunut jotain erikoisempaa.:)
Aaah, tuolla ulkona on niin ihanan lämmin, että tekis mieli hakea teltta ja pystyttää se tonne pihalle, että vois olla kokoajan ulkona!  Vielä, kun päästäis mökille rentoutumaan poikaystävän ja kavereiden kanssa, niin kaikki olis ihan täydellistä! Kesälomakin häämöttää jo parin viikon päästä ja se starttaakin ihanan ystävän polttareilla. Niistä lisää sitten polttareiden jälkeen, ettei juhlakalu vaan saa tietää, mitä tuleman pitää.;) Päivä on selvillä, mutta loppu onkin sitten tiukasti salaisten kansioiden välissä. 

Aletaan tässä katsomaan elokuvaa ja napostelemaan hedelmiä, joita ostettiin, kun käytiin äskettäin kaupassa. Hessu makaa jalat suorina lattialla tuulettimen edessä.:D Fiksu tietää, missä on hyvä makoilla helteellä Meidän kämppä on kuin sauna ja me itsekin joudutaan nukkumaan aina joka yö tuuletin päällä! Ei auta, vaikka ovet ja ikkunat olisivat auki, kun tähän asuntoon ei tule millään läpivetoa, vaan ilma seisoo.:( Vielä reilu vuosi pitää kestää, niin päästään raittiiseen ilmaan meidän omaan taloon. Tällä viikolla tontille on vedetty vesi ja sähköt ja huomenna pitäisi tienkin olla valmis!:) Lisää siitäkin juttua sitten, kun A saa kirjoitettua tuonne raksablogin puolelle.

Huomasin muuten just, että näytän tossa alimmassa kasvokuvassa ihan meidän äitiltä.:D Mun mielestä mussa on aina ollut eniten isää, mutta nyt löydän selkeesti merkkejä myös äidistä!

Mutta oikein ihanaa illanjatkoa, nyt on jo mentävä, jotten jää leffasta ja herkuista paitsi!:)

2014-05-211
005
052

3 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo pitsimekko! tahtoo :) oot niin kaunis! sun kirjottelut on aina ihanan kevyitä ja kauniit kuvat piristää niitä ihan mahtavasti! loistava blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielettömästi ihanasta piristysviestistäsi.♥♥ Ihana kuulla, että tykäät lukea juttujani, vaikka ne välillä ihan päättömiä olisikin:)

   Poista
 2. Ihana lukee näitä siun vanhoja postauksia! Tykkään hirveesti kirjotustavastasi, niin sujuvaa ja kuvailevaa. Hassua just lukee et "Vielä reilu vuosi pitää kestää, niin päästään raittiiseen ilmaan meidän omaan taloon." kun nyt tosiaan olette jo siellä (: Tämmöinen tosi random-kommentti mut halusin kertoo! Myöskin viime kesä oli niin ihanan kuuma ja oikeesti kesäinen, et jos ei niitä säitä tänne saada niin sit vaan täytyy itseään lohduttaa viime kesällä ja katsella kuva-arkistoja.. ! Tosi tympeetähän tää meinaa olla kun se Suomen kesä on varsin lyhyt, niin sekin jos on puoliksi tämmöistä 10 astetta niin ei siinä hirveästi hymyillytä. :/ Pieni postaustoive miulla muuten olis, et kaikkia ihania askarteluideoita vaan lisää, jos niitä satut enemmänkin tekemään! ne on huikeita!

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.