perjantai 23. toukokuuta 2014

Tyttö sinä olet meritähti


Tyttö sinä olet meritähti
037
Seilorimekko - HerSecret (saatu)
Hej, täällä taas! Oikeesti, tuolla ulkona on ihan huikee ilma! Ihan kuin olis jossain ulkomailla! Ärsyttää vaan, kun A on taas pitkään töissä, eikä tuu kotio, niin on vähän yksinäistä täällä kotona.:(  Mutta pari viikkoa vielä! Toivottavasti tällaset säät jatkuis koko kesän!
Onko muuten kukaan teistä tulossa Porin Jazzeille tänä kesänä:) Konserttiin tai ihan muuten vain hengailemaan ja nauttimaan festarista? Sinne tulee nyt aika mahtavia esiityjiäkin, kuten omista suosikeistani James Blunt ja Pet Shop Boys! Olisi kyllä ihan mahtavaa päästä katselemaan..tai edes kuuntelemaan vähän matkan päästä kera herkullisen piknik korin ja hyvän seuran.;)

Kokeilin tänään HerSecretiltä saatua merimies mekkoani ja vitsi tää on ihana! Muhun vaan jostain ihmeen syystä iskee aina kesäisin tällanen seiloritauti ja rakastun aivan kaikkeen, missä on vähänkin jotain merihenkisyyttä!:D Oli se sitten vaate, asuste tai joku sisustusjuttu!

015
002-001
002

 Ihanaa illanjatkoa!


18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos♥ Itekin ihastuin tähän ihan täysillä!:)

   Poista
 2. Suloinen mekko, ihanan näköinen sinun päällä! :)

  VastaaPoista
 3. Tuo mekko on niin kaunis, kuten sinäkin:)

  VastaaPoista
 4. Voi mikä kaunokainen ootkaan ♥

  Oi James Bluntin kuunteleminen piknikillä kera herkullisten eväiden kuulostaa erittäin houkuttelevalta! En tiennytkään sen esiintyvän Porin Jazzeilla, onneks nyt kävi ilmi :) Kunpa saisin jotain seuraa niin toteuttaisin ehdottomasti ton piknik-jutun!

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana♥ Mäkin olin ihan huuli pyöreänä, kun kuulin, että esiintyy! Ihan mahtavaa! Mutta mun tuurilla oon ihan varmaan just sillon pitkään töissä, kun se esiintyy!:(

   Poista
 5. Kaunis asu! Oletko kuullut Jazzien muutoksesta piknikin suhteen? Enää sinne ei saa viedä omia eväitä, vaan jos jotain haluaa syödä, niin ne pitää ostaa paikan päältä. Minun mielestä tyhmä muutos, tunnelma on aina ollut jotenkin niin rento siellä ja erilainen kuin muilla festareilla. Tietty jos ulkopuolella on, niin kai siellä saa edelleen piknikkiä pitää itsensä kanssa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta se itseasiassa oikaistiin, kun tuli niin paljon valituksia! Eli nyt saa jälleen normaaliin tapaan ottaa piknik eväät mukaan!:)

   Poista
 6. Oon menossa ehkä vanhempieni kanssa katsomaan James Bluntia Porin Jazzeille :)
  Ja muutenkin menen Jazzeille nauttimaan vielä kun voi kunnolla vapaasti nauttia, ensi kesänä onkin sitten vauveli matkassa mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii♥ Mutta sitten vaan vauveli mukaan kuuntelemaan hyvää musiikkia!:)

   Poista
  2. Joo, niin se täytyy varmaan tehdä :)

   Poista
 7. Sun asu on ihan huippu! <3
  Tarkoitus olisi kans käydä Pori Jazzeilla, ensimmäistä kertaa! :p En mene esiintyjiä katsomaan mutta hengailemaan muuten vaan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon♥ Mäkään en luultavasti pääse esiintyjistä nauttimaan, mutta jazz tunnelma on ihan mahtava, vaikka hengailisi pelkästään kadullakin!:)

   Poista
 8. Onpas nätti mekko! Harmi, että se on päässyt loppumaan, oisi niiiin mennyt tilaukseen :D

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.