tiistai 27. toukokuuta 2014

Sweet babydolls

2014-05-041 023

Mielestäni useat babydollit ja yöasut ovat niin kauniita ja herkkiä, että voisin jättää usein niitä esille roikkumaan henkariin ihan vain makuuhuoneen sisustuselementiksi! HerSecretiltä löytyi aivan ihania kevyitä ja romanttisia alusasuja, jotka minun oli aivan pakko kotiuttaa ja tälläkin hetkellä toinen näista roikkuu henkarissa meidän makkarissa!

Kauniit alusasut ja yövaatteet ovat mielestäni sellaista pientä arjen luksusta!  On ihana herätä uuteen aamuun ja pukea kauniit vaatteet ylle ja piristää niillä myös välillä omaa kumppaniaan. Itsevarmuus lähtee sisältäpäin, alusvaatteet huomioon ottaen!:)

008
2014-05-04
007
Postaus tehty yhteistyössä HerSecretin kanssa

6 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä ihan totta, että kauniit yö- ja alusasut piristävät omaakin mieltä! Erityisesti kesän kuumuudessa tuollaiset babydollit ovat myös mukavan viileitä käyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!:) Voisin hamstrata useampia yksilöitä vaatekaappiini!^^♥

   Poista
 2. Ellen ihan väärin muista niin tänään on sun oikee synttäripäivä? Ei siis muuta kun hurjasti onnea Silja! :) ♥

  Erika

  VastaaPoista
 3. Ei oikein toimi enää blogi ku vaihdoit ton kukkataustan :( ei näy kaikki tekstit mitä postauksiin oot kirjottanu. Ja sillai "vilkkuu" kuvat :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin sitä mieltä, että ihana blogisi oli helpompi lukea ennen taustakuvaa. <3

   Poista
 4. Aivan ihania yömekkoja oot löytänyt! Itsekin tykkään ton tyylisistä tosi paljon, mutta harmi vaan Suomen kaupoista ei tahdo löytyä niin kivoja :/ Mutta noi on kyllä tosi kauniita :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.