sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Dream Big


Isac Elliot - Dream Big
061 067 166 071

Viikonloppu on jälleen takanapäin. Lähdin lauantaina illalla hetken mielijohteesta porukoille, kun en halunnutkaan olla yksin kotona ja kaipasin seuraa, kun Hessukin oli siellä. Oli ihana päästä  hengähtämään arjen kiireistä ja kerätä voimia taas tulevaan viikkoon. Tuntuu, että nyt on ihan liikaa kaikkea tekemistä ja nyt pitäis vaan rauhoittua ja katsoa tärkeimmät jutut pois alta. Hessu jäi nyt edelleen porukoille, kun mulla on pitkää päivää töissä. Valmistujaiset ja muut kesän juhlat pitää kovin kiireisenä meidän alaa ja töissä saa kyllä tällä hetkellä purkaa hyvin tota auringon antamaa energiaa!

Jäin porukoille yöksi ja fiilistelin vaan takapihalla ruohikolla istuskellen meidän tulevaa taloa. Tulevalla viikolla talon pitäisi sitten jo alkaa nousemaan, kun valut saadaan!:) Postausta siitä tulossa pikapuoliin!

Yöllä oli ihan hirveä ukonilma. Vettä satoi kaatamalla ja salamat välähtelivät kerta toisensa jälkeen, joita seurasi aina kova jyrähtely. Laskin välähdyksestä parhaimmillaan kaksi sekuntia jyrähdykseen, mikä tarkoittaa, että ukkonen oli ihan pään päällä! Mä jostain syystä tykkään ukkosesta, silloin on jotenkin jännittävää ja todella kaunista!

Aamulla lähdin ehkä vähemmän hyvin nukutun yön jälkeen Hessun kanssa lenkille merenrantaan. Yöllä oli niin kuuma, etten saanut kunnolla nukutuksi. Ulkona oli jo tosi aikaisin kostea ja kuuma ilma, joten teki Hessulle hyvää päästä vähän vilvoittelemaan mereen. Vaikka Hessu ei kyllä mielellään turkkiansa kastele, vaan kahlailee niin, että vatsanalus juuri ja juuri kastuu. Joskus koirarannalla yritettiin houkutella sitä uimaan, mutta se raukka kiipesi mun selkääni turvaan. Voitte vaan kuvitella seuraukset, kun tuon kokoinen koira pitää sinua pelastusrenkaana. Mutta no, ehkä mä sitten vähän naytän pelastusrenkaalta ja se oli pieni vihje? :D

159 133 147 151 126 136

Mä niin rakastan tota paikkaa.. Tuolla ollaan vietetty niin paljon aikaa lapsesta lähtien, heitetty kavereiden kanssa talviturkit jo vapusta ja uitu pitkälle syksyyn. Nyt musta on tullut ihan kauhea vilukissa ja mua saa kyllä ahdistella veteen! Täytyis olla todella kuuma ilma ja lämmintä vettä, jotta mut saa uimaan. Viime vuonnakin taisin käydä meressä uimassa vain kerran, Kreikassa, joten sitä ei kai lasketa..?;)

Mä sain tolta aamuiselta lenkiltä ihan järkyttävät rakot kantapäihini ja nyt istun jalat hukutettuina Bepantheneen, kun kirvelee niin paljon! Muuten noi tennarit on olleet ihan täydelliset jalassa, mutta näköjään ilman sukkia, kosteilla jaloilla ei kannata vetää niitä jalkaansa! Otin opikseni!

145
158
Ostin uuden rannekeen Daniel Wellingtonin kellooni!
140a
226

Loppupäivästä oon rentoillut ja nauttinut auringosta. Kohta aletaankin jänskättämään peliä ja kannustamaan Suomi voittoon, eiks niin!! Mä en muuten urheilua seuraa, mutta jääkiekon MM kisat ja varsinkin kun pelataan kullasta, on aivan pakko katsoa! Hyvä Suomi!!
217
213
Rannekoru - Guess, Kello - Olivia Burton, Kukkasormus - H&M
192 184 205

Ihanaa tulevaa viikkoa!


12 kommenttia:

  1. Voi kun ihania kesäisiä kuvia ja ihana Siljakin tottakai :) ♥ Mäkin muuten rakastan ukkosta, se on vaan jotain niin upeeta! Tulin äkkiä erätauolla kurkkaamaan blogeja, voi että kun nyt jännittää :-D Toivottavasti Suomi vie tänään!

    Mukavaa alkavaa viikkoa sinnekkin :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos jälleen ihanainen nainen!♥ No Suomi nyt sitten jäi hopealle, mutta ei ole häpeä olla hopea! Harmittaa kyllä silti, koska mielestäni Suomi olisi ansainnut voiton niin hienosta pelistä. Tuomarit oli ihan kakkoja!:D

      Poista
  2. Tuleeko teidän talo sun vanhempien takapihalle? Tai siis ei nyt takapihalle vaan siihen taakse :) ois kiva ihan postauksena kuulla/nähdä mitä teidän taloprojektille kuuluu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu!:D Tai siinä välissä on pari peltoa ja sitten meidän tontti.:) Todella kaunis paikka asua ja jos joskus saamme lapsia, niin hoitopaikka löytyy läheltä ja ihanaa, että omat lapset pääsevät joskus nauttimaan luonnosta samalla tavalla, kuin minä lapsena!:) ♥ Meidän pitäis hieman päivitellä tuota rakennusblogia, mutta A saa nyt kirjoittaa sinne ensiksi, koska en osaa kertoa noista jutuista mitään, mitä siellä ollaan nyt tehty.:D Mutta piakkoin siis on tulossa postausta♥ Ihana kuulla, että kiinnostaa meidän taloprojekti!:)

      Poista
  3. Mistä noi pitsishortsit on? Saakohan niitä enää mistään?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on itseasiassa ihan sellaiset mustat perus legginsit, joissa on tuo pitsinen paksu reuna!:) Taisin löytää ne joskus Ginasta! Kantsii käydä vilkaisemassa, jos niitä vielä saisi?:)

      Poista
  4. Upea tuo valkoinen hame, mistä noita saa? :) Oletpa sinä kaunis pikkuenkeli :) <3 On niin paljon blogeja, mutta sää vaan oot ollu aina se mun ykkönen :) ihan oikeesti!! Toivon sulle oikein mukavaa kesää ja onnea taloprojektiin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kauniisti sanottu, kiitos paljon sinulle♥♥ Aivan mielettömän ihana kuulla, täällähän ihan punastuu ja perhoset alkaa leijumaan vattassa!:D Ihanaa kesää sinullekin!♥
      Hame on H&M ja ihan uutta mallia, joten pitäisi vielä varmasti löytyä!:)

      Poista
  5. Ihanan kesäinen postaus ja upea asu:) Sinulla on ihana blogi seurailla! On kyllä onni käynyt teillä että on mahdollista rakentaa talo alusta alkaen itse, unelmaa! Me käytiin myöskin tekemässä kustannusarviot ja hinnat kyllä hyppäsivät sellaisiin lukemiin, että päädyttiin lopulta ostamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielettömästi kivasta viestistäsi! ♥ Ihana kuulla, että tykkäät lukea juttujani!:)
      Meille kolahti niin mukavasti nuo rakennus- ja tonttiasiat että päätettiin kokeilla, mitä saadaan aikaan!:) Valmis talokin on ihan ihana juttu! Aina pääsee kuitenkin remppailemaan(eikä välttämättä tarvi edes remppailuja) mieleiseksi ja oman näköiseksi!:) Niin ootan, että päästään pois täältä kaupungin hälinästä !♥

      Poista
  6. Hessukin kattoo vähän siihen malliin "että viittisköhän tässä nyt mennä veteen" :D tai " en varmana mene kyllä uimaan" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siinä hyöri ja pyöri ympyrää ja olis ehkä halunnutkin mennä viilentymään, muttei uskaltanut :DD

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.