maanantai 3. marraskuuta 2014

HORROR HALLOWEEN

Koko näytön kaappaus 3.11.2014 140941.bmp
Lähdettiin lauantaina viettämään Halloweenia ihanan Jennin ja hänen poikaystävänsä luokse Tampereelle. Me oltiin sovittu, että pukeudutaan teeman mukaisesti ja mä maalasin toisen puoliskon naamastani pääkallon näköiseksi. Voitte vaan kuvitella, kuinka ajomatkalla vastaan tulevat ihmiset katsoi vähän pitkään.. Jenni oli pukeutunut pelottavaksi nukeksi, A Screamiksi ja Jennin poikaystävä toimi meille horror-kokkina!:D
2014-11-031
Pikku Nipsu haukku ei paljoa pelännyt Scream murhaajan sylissä!:D
2014-11-03
Jenni oli koristellut kotinsa hyytävän upeaksi! Oli veristä pöytäliinaa, kynttilöitä ja seittejä! Me vietiin A:n kanssa tuliaisiksi puklaava kurpitsa, jonka oksennukseen sai dippailla vihanneksia:D pelottavia irtokarkkeja sekä suloisia kummitusmarenkeja naposteltavaksi!
060
2014-11-032
Syötiin itsemme ähkyyn mielettömän herkullisista itsetehdyistä hamppareista, pelattiin hauskaa Haaste -lautapeliä yö myöhään, naurettiin ja juotiin hieman kuohuvaa. Lopuksi alettiin katsomaan vielä kauhuelokuvaa, mikä kyllä osoittautui ihan sairaan huonoksi, mutta eipä tarvinnut nähdä painajaisia yöllä!:D Oli kyllä super mahtava ilta, kiitos illan emännälle ja isännälle, kun kutsuitte meidät kylään!

Halloweenista selvittiin melkein hengissä, muhun iski nimittäin joku ihme pöpö eilen illalla/yöllä ja olen asustellut nyt lähinnä vessan lattialla ja wc pönttö on tällä hetkellä mun paras kaveri. Tänään olen siis vain ihan rauhallisesti ja koitan juoda mahdollisimman paljon nestettä, jotta pöpö lähtisi pois.

 Oliko teillä kiva Halloween?:)


5 kommenttia:

  1. Ihana tuo puklaava kurpitsa ! :D

    VastaaPoista
  2. Hups mun edellinen kommentti lähti ennen aikojaan! Piti siis vielä kirjottaa, että pikaista paranemista sulle, vatsatauti on ihan kauhee :( Ja ooppa kuule vaan onnellinen, että oli huono kauhuleffa! Ite näin vielä viime yönäkin painajaista Halloweenin leffaillan takia ja oon nyt tässä viime iltoina kironnu sitä miks asunkaan ihan ypöyksin... :D

    Erika

    VastaaPoista
  3. Oli ihana halloween ystävien kaa! Ainoastaan baariin ei päästy jatkoille, kun oli niin pitkät jonot :(

    VastaaPoista
  4. Kotosalla meni Halloween, ei mitään erikoista. Niin ja vanhempien luona tuli käytyä.

    VastaaPoista
  5. Onpas panostettu hienosti kaikkeen!! :)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.