keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

#onnenonkija

onnenonkija pori

Saimme viimeviikolla porilaisten bloggaajakollegoiden kanssa kutsun katsomaan ennakkoon uuden #onnenonkija -elokuvan. Elokuva kertoo kertoo bloggaavasta tytöstä, Marja -Aurorasta, joka ei osaa olla köyhä ja pojasta, joka ei osaa olla rikas. pääosissa näyttelevät ihana Minka Kuustonen ja suloinen Olavi Uusivirta.

"Lifestyle-bloggaaja Marja (Minka Kuustonen) ei saa blogiaan lähtemään lentoon, vaikka yritys on kova. Raha menee, mutta sitä ei vain tule. Marja törmää Olaviin (Olavi Uusivirta). Olavi on syntynyt kultalusikka suussa, mutta hän haluaa vain olla ihan tavallinen. Kummallinen Olavi voisi olla ratkaisu neuvokkaan Marjan kriisiytyneeseen rahapulaan ja laskussa oleviin seuraajamääriin. Naisista Olavi ei tiedä hirveästi mitään.

Kesäinen komedia Onnenonkija kertoo hillittömästä yrittämisestä ja itsensä brändäämisestä, vastuusta ja vastuuttomuudesta sekä rahasta ja kroonisesta rahapulasta.

Elokuvan on käsikirjoittanut Pekko Pesonen (mm. Napapiirin sankarit ja Napapiirin sankarit 2, Jättiläinen) ja ohjannut Ville Jankeri (Pussikaljaelokuva) ja tuottanut Helsinki-filmi"

Teksti lainattu Finnkinon sivuita 
unspecifiedyuy
Minka Kuustonen ja Ville Jankeri
unspecifiedsdgdfgd
Mä tykkäsin elokuvasta tosi paljon! Bloggaamisen hyvistä ja huonoista puolista oli mun mielestä nerokkaasti poimittu esille asioita, jotka nauratti ja joihin pystyi samaistumaan aika hyvin. Muutamia vähän kärjistettyjäkin asioita oli nostettu esille, mutta se teki elokuvasta mielenkiintoisen ja myös hyvän varoittavan esimerkin, mitä nuorten tulisi ajatella enemmän, nimittäin raha-asioita ja sitä, ettei kannata esittää muuta, kuin mitä oikeasti olet.

Mä en yleensä välitä suomalaisista elokuvista, mutta tää oli pitkään aikaan oikeasti hyvä ja viihdyttävä elokuva ja sai vähän kutkuttamaan kirjpittamaan blogiakin taas enemmän.:) Se oli just sitä hyvällä huumorilla varustettua ihanaa hömppää, jota tykkään katsoa ja suosittelen kyllä kaikkia samanhenkisiä käymään ehdottomasti katsomassa. Ensi ilta on 25.3.2016, eli pitkäperjantaina! Jos siis pääsiäisenä ei ole kauheasti vielä suunnitelmia, niin leffaan vaan!

Tästä pääsette katsomaan elokuvan trailerin:


unspecifiederer
Meistä tehtiin myös muutama haastis elokuvan pohjalta, jos tykkäätte käydä kurkkaamassa ja kuuntelemassa meidän mietteitä bloggaamisesta!:)2 kommenttia:

 1. Olenkin miettinyt tuota elokuvaa, suomalaisissa elokuvissa on monta hyvää ja tämä vaikuttaa siltä. Yksi lempparielokuvani on Sooloilua ja myös siitä ennen elokuvaa tehty kirja on lempparikirjani.

  Luin myös nuo haastattelut, itse en pidä pinnallisuudesta, se onkin syy varmaan miksi en enää lue tämäntyyppisiä blogeja enää kovin usein. Ei enää pysty kovin samaistumaankaan, kun ei shoppailu ja kauneudenhoito ole enää samalla tavalla esillä kuin ennen :) . Mutta sinun blogiasi aina silloin tällöin tulen vilkaisemaan.

  Jokaiselle blogimaailmassa jotain. Samoin ei varmaan tämäntyylisiä blogikirjoittajia kiinnosta lukea omantyypistä blogia eli pääasiassa perheblogia, vaikka edelleen kirjoitankin omistakin jutuista, niin paljon on siitä kiinni miten lapsi antaa sille aikaansa ja se on välillä aikamoinen haaste :D

  VastaaPoista
 2. Tarvii tämä mennä katsomaan jo ihan siitä syystä kun itsekkin bloggaan :D Muuten kotimaiset leffat ovat jääneet vähän sivummalle.
  Ihanaa pääsiäistä Silja :)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.