torstai 3. maaliskuuta 2016

Talvilomalla

Viimeviikolla vietin talvilomaani ja halusin kekittyä täysillä vapauden tunteeseen, joten jätin suosiolla bloginkin lomailemaan. Viikko tuntui menevän ihan super nopeasti ohi, mutta kyllä sitä kaikkea ehti tapahtumaankin ja pääsi rentoutumaan ja heittämään aivot narikkaan!

IMG_5550
Oli niin mahtavaa nukkua aamulla mahdollisimman pitkään ja heräillä rauhassa ilman herätyskelloa auringonpaisteeseen. Tuntuu, että sai nukuttua kunnolla kaikki univelat pois ja välillä oli ihana jäädä hetkeksi ihan vaan lojumaan sänkyyn, kun tiesi, ettei olisi kiire yhtään minnekään! Nykyään aurinko nousee jo todella varhain ja on ihanaa, kun valoisaa aikaa on joka päivä enemmän ja enemmän.

Ollaan intouduttu katsomaan Netflixistä X-Files sarjoja ekasta tuotantokaudesta lähtien. Parhaimmillaan yhtenä päivänä tuli katsottua jopa 8 jaksoa! Ollaan jääty ihan koukkuun!
IMG_5547 Syötiin joka päivä erilainen herkullinen ravitseva aamiainen. Oi, kumpa voisi ja jaksaisi syödä näin joka aamu!
IMG_5182 Ollaan tehty paljon metsälenkkejä. Ihanaa, kun saa olla luonnon keskellä, vetää keuhkot täyteen raikasta kevään tuoksuista raikasta ilmaa, tutkia eläinten jälkiä ja antaa Hessun viilettää vapaana ja nähdä, kuinka hän nauttii olostansa ja viilettää pitkin metsää!
IMG_5514
Ollaan kokkailtu herkullisia ruokia ja innostuttiin myös leipomaan!
IMG_5561 Löysin vihdoin etsimäni yöpöydän valaisimet. Enhän niitä etsinyt, kuin vaan puolitoista vuotta! Kiinnitettiin myös vuoden verran kaapissa odottanut lamppu vihdoin omalle paikalleen, josta tää mun valaisinetsintä alun perin lähtikin. Valaisimista vielä lisää omassa postauksessaan, kunhan saan uudet valaisimet postista!!
IMG_5559 Saatiin myös inspis väsätä itse yöpöydät ja haettiin tarvittavat tarvikkeet odottamaan valmiiksi sopivaa tuunailuajankohtaa! Olen huomannut, että paras tapa on tehdä itse, jos mahdollista, kun kaupoista ei koskaan löydy sellaista, mitä etsin tai jos löytyy, säästää aika paljonkin, kun vaan ottaa itse vasaran kauniiseen käteen!
IMG_5605 Vietettiin yksi ilta siskoni ja hänen miehensä kanssa pelaillen Super Mario Bros.Wii -peliä. Tää oli ihan hullua, kun tässä pelissä on kaikki neljä pelaajaa yhdessä kentässä samaan aikaan sekoilemassa ja tuli kyllä naurettua niin paljon, että ihan vatsaan sattui ja vedet valui silmistä! Ehkä yks nerokkaimmista peleistä!
IMG_5596
Lukitsin itseni myös vahingossa ulos, kun lähdin Hessun kanssa lenkille ja unohdin avaimet pöydälle. Ja kuinka ollakaan, että juuri sellaisena päivänä, kun vanhempani ovat ulkomailla, sisko ja hänen miehensä lähdössä pidemmälle reissulle ja  mies töissä iltaan asti. Vietimme Hessun kanssa yli neljä tuntia ulkona palellen ja vara-avainta etsien. Kaiken kruunasi se, kun sain vihdoin vara-avaimen sijainnin ja jouduin kohtaamaan pahimman pelkoni: hämähäkit. Mä en pelkää oikeesti mitään niin paljon, kuin hämähäkkejä ja voin kertoa, että sillon pääsi kyllä itku, kun avain oli kuitenkin pakko saada ja ympärillä väijyi varmaan 20 isoa lihavaa hämppyriä. 

Sellanen talviloma mulla!:D Pulkkailemaan ja luistelemaankin pitäis vielä ehtiä, ennenkuin lumet sulaa kevään tieltä!

6 kommenttia:

 1. Oi vähän söpöjä noi pannarit/vohvelit/mitä ikinä onkaan :) Ja herkullisiltakin ne näyttää! Sun talviloma kuulistaa tosi kivalta :) Paitsi toi loppu, hrr se sai mulle melkein kylmät väreet jo ajatuksen tasolla :( Hämähäkit todellakin on kamalinta ja pelottavinta ikinä! Multa olis melko varmasti jääny avain kyllä ottamatta...Onneks selvisit hengissä tosta kauheudesta :D <3

  Erika

  Erika

  VastaaPoista
 2. Ihania lomahetkiä teillä ollut. Ja nimenomaan välillä on kivaa lomailla ihan vaan omassa kodissa. Teillä onkin hieno koti jossa nautiskella lomasta.😊 Tosi söpöjä vohveleitakin. Nams.
  Hämähäkki pelko ei varmasti ole kun tuskaa jos joutuu lukkien keskelle. Itse en niitä pelkää ja oisin voinut pelastaa siut pinteestä, mut pelkäänkin sitten melkein kaikkea muuta. Mehiläiset on pahin. Iiiks.
  Ps. Korvikset tuli tänään ja on ihanat.
  T:Helmi10

  VastaaPoista
 3. Tuttua toi itsensä ulos lukitseminen :) . Onneksi on vara-avain lähellä ja naapurit pystyy päästämään hakemaan sitä.

  Ja tuo, että saisi nukkua pitkään. Sitä aikaa odotellessa, että Venlakin nukkuisi useimmin kauemmin kuin kahdeksaan tai puoli kahdeksaan :D . Mies ei saa unta kymmenen aikaan illalla vaan vasta 12 jälkeen alkaa väsyttää ja herää virkeänä vasta kymmeneltä jos saa nukkua sinne saakka ilman, että Venla herää, mutta ne aamut on todella harvassa ja siksi onkin parisuhde koetuksella ja perhe-elämä ollut tosi raskasta miehelle.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa herkuttelua! Tulee nälkä katsellessa noita kuvia.Hessulla ihanat töppöset.

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.