torstai 24. maaliskuuta 2016

Pääsiäistä!

IMG_5828
Me lähdetään tänään kaveripariskunnan luokse viettämään iltaa ja suunnitelmissa olis syödä ja juoda hyvin, pelailla lautapelejä, käydä paikallisessa pubissa kääntymässä ja tietysti syödä paljon pääsiäismunia! Mulla on vielä takataskussa pieni pääsiäisylläri illan varalle, josta kamulit eivät tiedä vielä yhtään mitään. Kohta kukaan ei enää uskalla kutsua mua mihinkään, kun mulla on aina jotain hulluja ideoita ja yllätyksiä kaikkien pään menoksi! Palataan aiheeseen sitten vielä viikonloppuna.;) Onko teillä jotain erityisiä suunnitelmia pääsiäispyhien varalle vai otatteko vaan rennosti kotosalla?

Oikein rentouttavaa pääsiäistä kaikille!

IMG_5818
IMG_5812

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvälle toi sun suunnitelma ;D Me vietetään tänään avomiehen syntymäpäiviä ja viikonloppuna käydään molempien porukoilla.. :) Rentouttavaa pääsiäistä sullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidänkin pääsiäinen kuulosti todella kivalta!:) tällaiset pitkät vapaat on niin rentouttavia!

   Poista
 2. Kivalta kuulostaa sun pääsiäinen. Mulla olis tarkoitus ottaa rennosti, nähdä rakasta perhettä ja ehkä syödä joku päivä herkullinen pääsiäisateria parin kaverin kanssa :)

  Aurinkoista ja iloista pääsiäistä! <3

  Erika

  VastaaPoista
 3. Meillä oli suunnitelmia, nyt vain osa niistä toteutuu. Venla sairastui vatsatautiin ja kuume nousi, joten ei päästy lähtemään minun kotikonnuille yökyläilemään. Siellä piti mennä minun mummun luo yhdeksi yöksi ja pariksi yöksi vanhempieni luokse. Ja sukulaisissa piti kyläillä.

  Mutta onneksi nopealla lääkityksellä ja levolla pimu parantui ja nyt päästään sitten huomenna kylään vanhemmilleni ja käydään yhden ystävän valmistujaiskahvitteluilla. Sunnuntaiksi saadaan vieraita ja maanantaina mennään miehen tädin 50v juhliin. Yhdet tuparit jäävät välistä, kun ei vanhemmat nyt uskalla sitten ottaa Venlaa yöhoitoon.

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.