maanantai 30. toukokuuta 2016

Helloo

Hersecret3
Hyvää iltaa kaikille ja kivaa alkanutta viikkoa! Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoinneille, vastailen teille mahdollisimman pian, kun ehdin!:) Meille sattui loman tiimellyksessä nimittäin pieni vastoinkäyminen, kun tietokoneemme hajosi sähkökatkoksen aikana ja koneemme on ollut nyt jo viikon huollossa. Mua harmitti ihan hirveästi, sillä mulla olis ollut paljon juttuja tänne, muttä minkäs teet.:( Sain lainata nyt meidän porukoiden konetta, mutta tällä on tosi hankala kirjoitella, kun kone on todella hidas ja kuvien lataaminen kestää turhauttavan kauan.. Toivotaan, että saadaan pian oma koneemme huollosta ja pääsen kunnolla kirjoittelemaan tänne!
hersecret1
Hersecret4
hersecret7
hersecret9
Tänään on hei vielä muutama tunti aikaa käyttää HerSecretin alekoodia, eli koodilla BEBE60-10 saat yli 60€ ostoksesta 10€ alennusta, kannattaa ottaa hyödyksi!:)

Näissä kuvissa mulla on päällä HerSecretiltä saatu ihana merihenkinen neulemekko, jota saa myös muissakin väreissä, mutta mielestäni tää tummansininen oli ehdottomasti kaunein.:) Käytiin rannassa kuvailemassa ja ihastelemassa maisemia. Vielä en olis kylä valmis kastamaan talviturkkiani, en tiedä, että olenko koskaan, kun olen niin vilukissa nykyään!:D Pitäis olla vähintään 30 astetta lämmintä tai sauna lämmitettynä vieressä! Hrr
hersecret8
Hersecret5
Hersecret2
Meidän lomapäivät on ollut tosi rentoja ja ollaan vaan oltu ja nautittu näistä ihanista kesäilmoista ihan täysillä! Saatiin viimeviikonloppuna ystäväpariskunta kylään ja oli ihana höpötellä yömyöhään Jennin kanssa meidän terassilla viltteihin kääriytyneenä. Tänään oltiin raivaamassa vähän kesämökin pihaa kesäkuntoon ja sain varmaan tuhat mäkäräisen puremaa.. Huomenna on mun syntymäpäivä ja toivon päivälle ihanan ilman lisäksi romanttista kynttiläillallista kera hyvän viinin. Aateltiin lähteä vielä loppuviikoksi meidän mökille rentoutumaan. Seuraava lomapätkä onkin sitten elokuussa, mutta nyt en aio miettiä vielä viikkoon yhtään työasioita!;)
Hersecret6

Ihanaa illanjatkoa toivottelee myös Hessu!:)

7 kommenttia:

 1. Ihanaa syntymäpäivää <3

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kivoja kesäkuvia :) Hurjan paljon synttärionnea ihana! <3

  Erika

  VastaaPoista
 3. Hessu <3 Hessun turkki on kyllä ihan mahdottoman valtava :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sillä on kyllä aikamoinen haalari päällä!:D pitää aina tällee kesäisin kyniä sitä vähän useammin, ettei plis niin kuuma!

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.