keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Keskiviikon kuulumisia


Tänään päällä uusi pinkki neule H&M:sta. Tää on kyllä tosi kiva malli ja olis kiva saada näitä lisää eri väreissä.:) Kiva piristys muuten niin tylsään perus asuun.

Mulla on ihan kauhea sisustusbuumi taas menossa. Tahtoisin kiertelemään kaikkia sisustuskauppoja ympäri ämpäri ja nyt kun ollaan kohtapuoliin taas tekemässä muuttoa, toiseen kämppään on saatava myös vähän jotakin kivaa pientä.:) Ootan, että päästään käymään siellä Ikeassa hankkimassa ne lack-hyllyt, niin päästään kohta sisustamaan tuonne mun vanhaan/ meidän uuteen asuntoon.
Ajatus siitä, että muutan takaisin vanhaan asuntooni ei todellakaan houkuta, mutta helpottaa, että muuttaa sinne nyt mun kanssa. Ja tietysti se, että saadaan meidän oma koti rakennettua valmiiksi.:) Hitto vieköön, olispa jo edes talo aluilla, en malta odottaa!:D

2 kommenttia:

 1. Moiks :) Löysin sun blogin tuossa pari päivää sitten (vasta?!!) ja olen nyt kahlannut kaikki postauksesi läpi. Pakko sanoa että jotenkin kolahti, olet hirmu samantyylinen - samanhenkinen ihminen kuin koen itseni olevan, ainakin sellaisen kuvan sinusta sain :) Ajattelet asioista jotenkin tosi samalla tavalla ja jotenkin.. emmä tiiä! Enivei, ihan loisto tyyppi olet ja jatka samaan malliin :)
  simoloves.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon ihana ihanista sanoista♥ Piritit todella päivääni!♥ :)

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.