sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Let it snow ❤


Oli ihana käydä aamulenkillä, kun oli niin kaunista. Valkoista joka puolella ja ihanan rauhallista!:) Sisälle tultuamme alkoi satamaan lunta pyryttämällä.

Oon tänään lähdössä työkaverini babyshowereille!:) Ollaan työkavereiden kanssa keksitty vaikka mitä kivaa tälle tulevalle äiskälle.;) mm. dirty diper -leikkiä, vauvakuvien tunnistamista, vaippakakkua ja muuta mukavaa! Ihanaa sunnuntaita kaikille, nauttikaahan lumesta! Hessu ainakin.;)

8 kommenttia:

 1. Yyh meillä ei ole ollut vielä yhtään lunta! Aivan ihana blogi muuten!! ♥ Jään kyllä välittömästi lukijaksikin!

  fashionwhipit.com

  VastaaPoista
 2. Yyh ite en tykkää lumesta ollenkaan :( tai talvesta ylipäätään :( tänne köpikseen ei onneks kyl varmaan oo tulossa lunta ennen joulukuuta, vielä saadaan nauttia +10 asteisesta syksystä :) mutta kauniilta näyttää kyllä kieltämättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksykin on kyllä ihan kiva vuodenaika, jos ei sataisi vettä niin paljon!:)

   Poista
 3. Hei! Mitä luulet, onko tämä luotettava sivusto?
  http://www.saappaatnetista.com/ugg-roxy-tall-black-p-89.html itse mietin siksi, koska jos itse olet maksanut noista upeista ugeista yli 200e ja täällä on näinkin halvat! Enkä kyllä ole koskaan kuullutkaan tällaisesa sivustosta, mutta kun olis niiiiiiiin halvat:) ps. ihana blogi sulla!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, ompas edulliset! En osaa kyllä yhtään sanoa. olisi parempi, jos olisi enemmän kuvia, niin voisi verrata, noista kengistä tuo nauha osuus kyllä näyttää vähän erilaiselta(?) Tuossa oli toi ota yhteyttä, niin lähetä sinne sähköpostia ja vähän kysele, niin vastauksen laadustakin yleensä voi jo päätellä jotakin! Toivottavasti olisi hyvä sivusto, noi on niin edulliset!:)

   Kiitos paljon!:)

   Poista
 4. mikä leikki on tää dirty diper? en oo koskaan kuullutkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah, tuosta uudemmasta postauksesta saat selville!;)

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.